Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.357
- Πόντοι
- 1.686
αυτη ειναι κομματικοποιημενη
θα ερθει η κουβεντα για πολιτικα θεματα
θα πρεπει να απαρνηθεις τον σαμαρα 3 φορες :S
Με βάση την καινη διαθηκη ;
αυτη ειναι κομματικοποιημενη
το καταστατικο της νδ τυπε
Με βάση την καινη διαθηκη ;
Ούτε to 2.καλα εας υποθεσουμε οτι το 1 και 3 δεν ειστε. το 2 ????
Θα απαρνηθω και μετα θα ζητησω συγχωρεση τύπε ;)αυτη ειναι κομματικοποιημενη
ουκ αρνηθεις τον αοματο τυπεΘα απαρνηθω και μετα θα ζητησω συγχωρεση τύπε ;)
Κι εκεινος καποτε μας αρνηθηκε και τον συγχωρεσαμε τύπεουκ αρνηθεις τον αοματο τυπε
το καταστατικο της νδ τυπε
εσυ ησουν σχισματικος τυπεΚι εκεινος καποτε μας αρνηθηκε και τον συγχωρεσαμε τύπε
α ωραια τοτε την ξερεις δλδ !!! τοτε τι μας επριξες τον ερωτα ποια ειναι και ποια ειναι ???? ΑΓΑΜΜΗΤΕ !!!Ούτε to 2.
Α αυτο εννοεις αγνωστος? Εγω καταλαβα άλλο.α ωραια τοτε την ξερεις δλδ !!! τοτε τι μας επριξες τον ερωτα ποια ειναι και ποια ειναι ???? ΑΓΑΜΜΗΤΕ !!!
Αν κρινω απο τη φωτο του προφιλ στο fb και τις σημαιουλες, μαλλον ενα καψιματακι θα το εχει.πάντως είναι ωραίο μουνί, αλλά τι να το κάνεις... θυματάκι κι αυτή...
Γιατί ''θυματάκι'';πάντως είναι ωραίο μουνί, αλλά τι να το κάνεις... θυματάκι κι αυτή...
ρε εισαι σοβαρος ???? θα σου μιλησει νομιζεις μεσα απο το φεησπουκ ??? θες να βαλουμε και αλλο στοιχημα ???!!!Α αυτο εννοεις αγνωστος? Εγω καταλαβα άλλο.
Ρε πας καλα? Τι εννοεις, οτι δεν μιλαει με οσους δεν ξερει? Κι αυτους που γνωρισε, πώς τους μιλησε πριν τους γνωρισει? Α καλα...
Κατ αρχην δεν εχω φεισμπουκ.ρε εισαι σοβαρος ???? θα σου μιλησει νομιζεις μεσα απο το φεησπουκ ??? θες να βαλουμε και αλλο στοιχημα ???!!!
ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ !!!Κατ αρχην δεν εχω φεισμπουκ.
Κατα δευτερον, εννοειται οτι θα αναζητησω κονε για προσωπικη επαφη.
Τέτοιες μαλακίες λέτε οι δεξιοί και λένε μετά οι αριστεροί πως είμαστε ένα.Κατ αρχην δεν εχω φεισμπουκ.
Κατα δευτερον, εννοειται οτι θα αναζητησω κονε για προσωπικη επαφη.
γιατί νέα κοπέλα και έμπλεξε με τα σκατά...Γιατί ''θυματάκι'';
Καλα, κατσε να βρω εγω τον τροπο, και χεστηκα τι θα λενε οι αριστεροι.Τέτοιες μαλακίες λέτε οι δεξιοί και λένε μετά οι αριστεροί πως είμαστε ένα.