Ναι ρε τύπε μου, αυτη ειναι.
Απο αυριο ξεκιναω να βρω κονέ.
Εχει και φωτογραφιες με μαγιο !!!!
Ο γκομενος της μπαζος...εχουμε ελπιδες !!!!
Ναι ρε τύπε μου, αυτη ειναι.
Απο αυριο ξεκιναω να βρω κονέ.
δεν κανει φιλους 1)αγαμητους, 2)αγνωστους , 3)αριστερουςΓιατι ρε απιθανε, τι μου λειπει για να με κανει add δηλαδη?
Μα ναι τύπε, οταν κανω κονε με μια γκομενα, για τον Σαμαρα και τη ΝΔ τους μιλαω.τυπε αν της λες για σαμαρα και νδ δεν σε κοβω να εχεις και μεγαλη επιτυχια :S
Το κεφάλι του Τσίπρα και του Κουτσούμπα αν της πας κάτι μπορεί να καταφέρεις.Εχει και φωτογραφιες με μαγιο !!!!
Ο γκομενος της μπαζος...εχουμε ελπιδες !!!!
Το κεφάλι του Τσίπρα και του Κουτσούμπα αν της πας κάτι μπορεί να καταφέρεις.
Αυτο ειναι πολυ ευχαριστο, γιατι δεν ειμαι τιποτα απο τα τρια.δεν κανει φιλους 1)αγαμητους, 2)αγνωστους , 3)αριστερους
Κοινωνικη λειτουργος λεει. Αραγε διορισμενη στο Δημοσιο?Ειναι διορισμενο πουθενα το μωρο τυπε ?
Με τι ασχολειτε ? Ανεργη ?
πες και αλλα ανεκδοτα !!Μα ναι τύπε, οταν κανω κονε με μια γκομενα, για τον Σαμαρα και τη ΝΔ τους μιλαω.
Ξερω εγω τι θα της πω.
Εξαλλου στην τελευταια χρυσαυγιτισσα γκομενα που ειχα, της ελεγα καθε τοσο οτι πρεπει να υπαρξει μια εθνικη λυση στα προβληματα και οτι ο Σαμαρας δεν παει καλα
Ναι, ξερεις κι εγω τωρα χεστηκα αν με πιστευεις.πες και αλλα ανεκδοτα !!
Αυτο ειναι πολυ ευχαριστο, γιατι δεν ειμαι τιποτα απο τα τρια.
σιγα ρε μεγαλε μην σου τα πουμε ολα μεσα σε ενα βράδυ !!!Ειναι διορισμενο πουθενα το μωρο τυπε ?
Με τι ασχολειτε ? Ανεργη ?
Πιστεύω πολύ θα το εκτιμήσει ναι.Ναι, ξερεις κι εγω τωρα χεστηκα αν με πιστευεις.
Ρε τύποι, να ανοιξω ενα θρεντ για το Μαρακι?
ότι τα ξέρεις δηλαδήσιγα ρε μεγαλε μην σου τα πουμε ολα μεσα σε ενα βράδυ !!!
έλα που δεν ξέρεις;μιναρα ??? κανε μας μια ελευθερη μεταφραση ! ετσι σε φωναζουν στο χωριο σου ?
καλα εας υποθεσουμε οτι το 1 και 3 δεν ειστε. το 2 ????Ουτε και εγω... εχουμε ελπιδες...
με το καραβι τι θες να μας πεις ???έλα που δεν ξέρεις;
αυτη ειναι κομματικοποιημενηΜα ναι τύπε, οταν κανω κονε με μια γκομενα, για τον Σαμαρα και τη ΝΔ τους μιλαω.
Ξερω εγω τι θα της πω.
Εξαλλου στην τελευταια χρυσαυγιτισσα γκομενα που ειχα, της ελεγα καθε τοσο οτι πρεπει να υπαρξει μια εθνικη λυση στα προβληματα και οτι ο Σαμαρας δεν παει καλα
αυτη ειναι κομματικοποιημενη
θα ερθει η κουβεντα για πολιτικα θεματα
θα πρεπει να απαρνηθεις τον σαμαρας 3 φορες :S