alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Με χρυσα αυτιά δηλαδη?γιατι να ξερετε περισσοτερα ??? ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΑΜΗΣΕΤΕ ΧΡΥΣΑΥΤΙΣΣΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ !!!
Με χρυσα αυτιά δηλαδη?γιατι να ξερετε περισσοτερα ??? ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΑΜΗΣΕΤΕ ΧΡΥΣΑΥΤΙΣΣΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ !!!
Πρέπει να ενημερώσουμε στα κεντρικά να αλλάξουν την γραμμήΚαργα !!!! Μεχρι και σημαια θα κουνησω .. αρκει να την γνωρισω !!!
Αλλες δυο τρεις τετοιες να φερετε στο κομμα τύπε, θα αρχισω μεχρι κι εγω να το σκεφτομαι.Πρέπει να ενημερώσουμε στα κεντρικά να αλλάξουν την γραμμή
Κοίτα να δεις πόσα πράγματα μπορείς να καταφέρεις με μερικά καλά μουνιά.....
Με χρυσα αυτιά δηλαδη?
Τυπε ποτε θα κανονισουμε να με παρεις βολτα στα κεντρικα να γνωριστουμε με την κυρια ?
Ειμαι διαθεσιμος να καταθεσω την ψηφο μου για χαρη της ... εγω και ολο μου το σοι !!!
Τις έχουμε,αλλά όχι να φαίνονται,είναι το τελευταίο δυνατό όπλο που θα χρησιμοποιηθεί παραμονές εκλογών.Αλλες δυο τρεις τετοιες να φερετε στο κομμα τύπε, θα αρχισω μεχρι κι εγω να το σκεφτομαι.
θελω να σε ενημερωσω οτι μονο στην τοπικη αθηνων υπαρχουν 5-6 τετοια μουνια !Αλλες δυο τρεις τετοιες να φερετε στο κομμα τύπε, θα αρχισω μεχρι κι εγω να το σκεφτομαι.
εσυ τυπε τον σαμαρα θες να παρουν στην χ.αΑλλες δυο τρεις τετοιες να φερετε στο κομμα τύπε, θα αρχισω μεχρι κι εγω να το σκεφτομαι.
αυτες ειναι παπαρδελες του κθουλου τυπε !τυπε σε αυτην εκανε καμακι ο αλλος και τον εδιωξαν απτο κομμα?
ΕΑΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ADD ΕΓΩ ΔΙΑΓΡΑΦΩ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ !!!
εσυ τυπε τον σαμαρα θες να παρουν στην χ.α
μετα θα εισαι φανατικος
εσύ ρε μινάρα με την καράφλα και τα πατσοκίλια γαμάς χωρίς να πληρώσεις;γιατι να ξερετε περισσοτερα ??? ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΑΜΗΣΕΤΕ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΙΣΣΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ !!!
Γιατι ρε απιθανε, τι μου λειπει για να με κανει add δηλαδη?ΕΑΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ADD ΕΓΩ ΔΙΑΓΡΑΦΩ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ !!!
Βασικά δεν τον διαγράφεις έτσι και αλλιώς; Ένας ηλίθιος λιγότερος δεν θα λείψει σε κανέναν και από πουθενά.ΕΑΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ADD ΕΓΩ ΔΙΑΓΡΑΦΩ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΥ ΕΔΩ ΜΕΣΑ !!!
Ναι ρε τύπε μου, αυτη ειναι.Αυτη ειναι ? Ω ρε φιλε τι μουνι ειναι αυτο !!!!
τυπε αν της λες για σαμαρα και νδ δεν σε κοβω να εχεις και μεγαλη επιτυχια :SΝαι ρε τύπε μου, αυτη ειναι.
Απο αυριο ξεκιναω να βρω κονέ.
Ειδικά τώρα που θέλουν να την βγάλουν εγκληματική οργάνωση και παράνομους,τ @@ του πακέτο για το σπίτι θα πάρει άμα είναι με την ΝΔ και τον Σαμαρά.τυπε αν της λες για σαμαρα και νδ δεν σε κοβω να εχεις και μεγαλη επιτυχια :S
μιναρα ??? κανε μας μια ελευθερη μεταφραση ! ετσι σε φωναζουν στο χωριο σου ?εσύ ρε μινάρα με την καράφλα και τα πατσοκίλια γαμάς χωρίς να πληρώσεις;