Επισκέπτης
σκατά στην μούρη σου.γιατί νέα κοπέλα και έμπλεξε με τα σκατά...
σκατά τα κάνατε.
σκατά στην μούρη σου.γιατί νέα κοπέλα και έμπλεξε με τα σκατά...
Σε αυτό θα συμφωνήσωΚαλα, κατσε να βρω εγω τον τροπο, και χεστηκα τι θα λενε οι αριστεροι.
ΕΝΩ ΕΣΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΠΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΣΚΑΤΑ ! ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΣΚΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ !!!γιατί νέα κοπέλα και έμπλεξε με τα σκατά...
Πρεπει να επιτελεσουμε κοινωνικο εργο και να την αποτραβηξουμε απο την πλανεμενη αυτη επιλογη τύπε.γιατί νέα κοπέλα και έμπλεξε με τα σκατά...
οφειλω να ομολογησω την μεγαλη αυτοπεποιθηση που εχεις !!!Καλα, κατσε να βρω εγω τον τροπο, και χεστηκα τι θα λενε οι αριστεροι.
Δεν μου λειπει τίποτα τύπε, ωστε να εχω τον παραμικρο λογο να αισθανομαι μειονεκτικα απεναντι σε μια τετοια κοπελα.οφειλω να ομολογησω την μεγαλη αυτοπεποιθηση που εχεις !!!
Δεν νομίζω πως υπάρχουν άλλες θέσεις....Πρεπει να επιτελεσουμε κοινωνικο εργο και να την αποτραβηξουμε απο την πλανεμενη αυτη επιλογη τύπε.
Νομιζω οτι χρειαζομαστε μια κοπελα με τα προσοντα της στο Υπουργειο Υγειας και Προνοιας, στο πλάι του Αδωνι για να προσφερει.
προφητικος ο τιτλος της εφημεριδας με το εξωφυλλο τυπεΔεν νομίζω πως υπάρχουν άλλες θέσεις....
ΕΝΩ ΕΣΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΠΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΣΚΑΤΑ ! ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΣΚΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ !!!
εγω ειμαι υπερ ομως μονο των ''ελαφρων'' ναρκτωτικων.
Ελα ρε ογκολιθεηρθε η ωρα και για βαρια
ηρθε η ωρα και για βαρια
πετα λασπη ! μονο αυτο μπορεις να κανεις μεχρι τον μαη !!!ηρθε η ωρα και για βαρια
Και μετά ο τύπος θέλει να μας πείσει ότι είναι χρυσαυγίτης.Γιαννη, πες του και για τοτε που ελεγε οτι ειναι κατα της στρατιωτικης θητειας.
σιγα μην ελεγε κατι τετοιο ο στιβις τυπε :SΓιαννη, πες του και για τοτε που ελεγε οτι ειναι κατα της στρατιωτικης θητειας.
καλητερα θα ηταν να ηταν εξαγορασιμος ο στρατος φιλε για να σκουπιζαμε.εχουμε δουλειες δεν γινεται να μενουμε πισω λογω στρατου χωρις λογο και ουσια!!!! γιατι εχουμε υποχρεωτικο στρατο????? λογο τουρκιας???? ξερετε οτι οι περισοτερες χωρες ΔΕΝ εχουνε υποχρεωτικο στρατο......αλλα εδω στην ελλαδα πηγενουμε πισω....ισως σε καμοια 200αρια χρονια να παμε λιγο μπροστα ακομα
Τα γραπτά μενουν τύπεσιγα μην ελεγε κατι τετοιο ο στιβις τυπε :S
βαλε και κανενα αληθινο μηνυμα ρε τυπε χωρις καθολου παραθεσεις !!! ετσι σου εχω πει οτι θα γινεις πιο ευκολα πιστικός !Γιαννη, πες του και για τοτε που ελεγε οτι ειναι κατα της στρατιωτικης θητειας.