Επισκέπτης
ταρίφας; όχι γιατι;;;ταρίφας είσαι και εσύ;
ταρίφας; όχι γιατι;;;ταρίφας είσαι και εσύ;
εχει στο στανλει αλλα είναι ψιλομακριαfixed!!!
έχει κανα καφέ με ωραίες σερβιτόρες έξω από την τοπική?
δεν περιμενεις φανταζομαι να παω στην τοπικη και να ψαχνω έναν steve που γραφει στο μπου με αβαταρ τον χιτλερ;;;
ραντεβου θανατου τυπε?Λοιπον... Επειδή γραφεις απίστευτες μαλακιες και τέτοιες δεν πρεπει να γράφονται ανωδηνα δημοσια στειλε μου σε ΠΜ ονομα και επιθετο να μαθω αν υπάρχεις στην τοπικη και το Σαββατο στις 19:00 εξω από το γραφειο του Βουρδη θα με δεις.
εχει στο στανλει αλλα είναι ψιλομακρια
τον κθουλου τον λενε μαγκα στην τοπικη.ηταν τοσο μαγκας που δεν τον αντεχαν,ενιωθαν ολοι κομπλεξ και ειπε ο κθουλου να φυγει. δεν ειμαι μελος,δεν ειμαι χρυσαυγιτης δεν ειμαι ουτε καν υποστηρηχτης απλα γραφω μαλακιες να περασει η ωρα μου εδω μεσα,δεν εχω βγαλει ακαδημια,δυστηχως πηγα μεχρι την δευτερα δημοτικου,τα αποτελσματα σε δημοσκοπησεις ειναι φωτοσοπ,δεν θα παρουμε ουτε 5%αλήθειες όπως το ότι στο τοπικό γελάνε με τον κθούλου (που δεν ξέρεις καν το πραγματικό του όνομα); ότι είσαι μέλος (αλλά δεν μας δείχνεις την κάρτα σου); ότι γαμάς μάνες (αλλά δεν γαμάς τίποτα); ότι έχεις βγάλει ακαδημία (αλλά είσαι ένας φελλός); ότι ξέρεις αποτελέσματα μυστικών δημοσκοπήσεων της βρετανικής πρεσβείας (και της κουβανέζικης βεβαίως βεβαίως);
πχ για δώσε μας μια πηγή για το 'πάνω από 20%'.
εγω ραντεβυ θανατου θελω με τον ξυδη αλλα ειναι ρουφιανος....ραντεβου θανατου τυπε?
δεν απάντησες γι αυτό πο σε ρώτησα μέχρι και το 09 τι ψ΄ήφιζες;
κανενας θανατος. Απλα καποιος αν θα κανει τη μαλακια θα φυγει από τα γραφεια με κλωτσιες και εγω δεν θα κανω και τιποταραντεβου θανατου τυπε?
δεν περιμενεις φανταζομαι να παω στην τοπικη και να ψαχνω έναν steve που γραφει στο μπου με αβαταρ τον χιτλερ;;;
γιατί ρωτάς: Γιατί;ταρίφας; όχι γιατι;;;
μεσα εχει διπλα στο γραφειο που θα παιξει ολος ο τζερτζελες. Ελα κερναμε και καφεδακικαμιά καντίνα έστω?
τυπε δεν βλεπω τον στιβι και πολυ ζεστο για να σου δωσει ραντεβου θανατου :Sκανενας θανατος. Απλα καποιος αν θα κανει τη μαλακια θα φυγει από τα γραφεια με κλωτσιες και εγω δεν θα κανω και τιποτα
τυπε δηλωσες την επιθυμια σου στο θρεντ και αρνηθηκε?εγω ραντεβυ θανατου θελω με τον ξυδη αλλα ειναι ρουφιανος....
πως σου ηρθε το ταρίφας; μου εκανε εντυπωσηγιατί ρωτάς: Γιατί;
Ξέρεις πολύ καλά ότι δεν πρόκειται να κάνει τίποτα απολύτως. Αν μπορώ να προτείνω κάτι και εφ' όσον (α) ξέρεις τον Βουρδή και (β) ο στίβης εξακολουθεί να πετάει χαρταετό, μίλα με τον Βουρδή και θα βρουν άκρη για δυσφήμιση. Άνετα.
καμιά καντίνα έστω?
μεσα εχει διπλα στο γραφειο που θα παιξει ολος ο τζερτζελες. Ελα κερναμε και καφεδακι
απο παντα χρυση αυγη ψηφιζα.δεν εχω ψηφισει ποτε αλλο κομμα. ψηφιζω λαικο συνδεσμο χρυση αυγη απο τοτε που περναμε κατω απο 1%. το 1% εγινε 7% και τον μαη 17% ! ετσι ειναι αυτα τα πραγματα !!μεχρι και το 09 τι ψήφιζες αλήθεια;
Αν δεν είναι μελος κανενας δεν προκειται να ασχοληθεί με ένα παιδακιΞέρεις πολύ καλά ότι δεν πρόκειται να κάνει τίποτα απολύτως. Αν μπορώ να προτείνω κάτι και εφ' όσον (α) ξέρεις τον Βουρδή και (β) ο στίβης εξακολουθεί να πετάει χαρταετό, μίλα με τον Βουρδή και θα βρουν άκρη για δυσφήμιση. Άνετα.