για τοπικη μιλαει ρε βοδι !!!
Ειλικρινά και σοβαρά, έχεις πρόβλημα.
για τοπικη μιλαει ρε βοδι !!!
με ανακαλύψετε μαγκες !!!!! ειμαι κομουνι !!!!τιποτα απλα δηλωνει μελος και είναι κοντρα σε ΟΛΗ τη γραμμη του κομματος. Τι άλλο να κανει;
αν ησουν μελος θα ηξερες ότι τα μελη μονο στον πυρηναρχη μπορουν να σε αναφερουν... Από εκει θα περασεις πειθαρχικο και πες αντιο ΧΑ το πολυ μεχρι την ερχομενη Τριτηγιατι ??? ποιος το κανονιζει αυτο αμα ειναι ??? ο βουρδης ??? ο βουρδης ειναι πανω απο ολους ???
μπορει ενα εκφερει αλλη ταση τυπετιποτα απλα δηλωνει μελος και είναι κοντρα σε ΟΛΗ τη γραμμη του κομματος. Τι άλλο να κανει;
αστο να λεει τυπε. δεν με ακουμπαει κανεις στην τοπικη . αυτον τυπε τον διωξανε και εχει σκασει !!!
και εγω σου ΞΑΝΑΛΕΩ εαν σου πω το πραγματικο μου ονομα,πιστευεις οτι ο πυρηναρχης θα το κανει θεμα και θα με παει πειθαρχικο ???αν ησουν μελος θα ηξερες ότι τα μελη μονο στον πυρηναρχη μπορουν να σε αναφερουν... Από εκει θα περασεις πειθαρχικο και πες αντιο ΧΑ το πολυ μεχρι την ερχομενη Τριτη
να παει στον Περιανδρο στην ΧΑ δεν εχει τετοιαμπορει ενα εκφερει αλλη ταση τυπε
να ανηκει σε αλλη συνιστωσα
1)τον περιανδρο μην τον πιανεις στο στομα σουνα παει στον Περιανδρο στην ΧΑ δεν εχει τετοια
ΝΑΙ.και εγω σου ΞΑΝΑΛΕΩ εαν σου πω το πραγματικο μου ονομα,πιστευεις οτι ο πυρηναρχης θα το κανει θεμα και θα με παει πειθαρχικο ???
1) Δεν πας να γαμηθεις; ότι θελω θα λεω...1)τον περιανδρο μην τον πιανεις στο στομα σου
2)μπορεις να μου πεις τι αντικανονικο προς την χρυση αυγη κανω ???
1)τον περιανδρο μην τον πιανεις στο στομα σου
με αυτα που λες γενικα απεναντι μου, φαινεται να πιστευεις οτι δεν ειμαι χρυσαυγιτης . το θεμα ειναι οτι δεν μας λες ενα λογο(εστω ενα λογο) για τον οποιο φαινεται τοι ειμαι κατα της χρυσης αυγης !
ρε τυπε δεν ακους τι λεει ??? οτι δεν ειμαι χρυσαυγιτης και οτι ειμαι κατα !Τι φοβάσαι ρε τύπε; Αφού είσαι σίγουρος όπως λες.
ρε τυπε δεν ακους τι λεει ??? οτι δεν ειμαι χρυσαυγιτης και οτι ειμαι κατα !
εγω καθε ημερα σχεδον πηγαινω απο εκει. εαν θελει να με βρει,ειναι το πιο ευκολο !!!!Ρε ας λέει ό,τι θέλει. Εσύ ΓΙΑΤΙ δεν πας αφού είσαι σίγουρος ότι όλα βαίνουν καλώς;
Ρε μαν ο περιανδρος ειναι πρωτο παλικαρι στην Χ.Α. σωστα;1)τον περιανδρο μην τον πιανεις στο στομα σου
τα γραφεια είναι ανοιχτα κάθε Τριτη, Τεταρτη και Σαββατο...εγω καθε ημερα σχεδον πηγαινω απο εκει. εαν θελει να με βρει,ειναι το πιο ευκολο !!!!
Ρε μαν ο περιανδρος ειναι πρωτο παλικαρι στην Χ.Α. σωστα;
δευτερα δεν ειναι τυπε ???? ποτε σε διωξανε μεγαλε ??? πριν ποσο καιρο ???? δευτερα ειναι ανοιχτα. σε περιμενω !!!τα γραφεια είναι ανοιχτα κάθε Τριτη, Τεταρτη και Σαββατο...
Αντε γειαααααααααααααααααα λεμε