Επισκέπτης
ναι ;) Αλλιως δεν θα εχεις οπτικη επαφη κατσε εδώ και θα στα πουμεεντός του κτηρίου, εκτός των γραφείων σας?
ναι ;) Αλλιως δεν θα εχεις οπτικη επαφη κατσε εδώ και θα στα πουμεεντός του κτηρίου, εκτός των γραφείων σας?
οπότε είσαι εθνικοσοσιαλιστής με τα μπούνια...απο παντα χρυση αυγη ψηφιζα.δεν εχω ψηφισει ποτε αλλο κομμα. ψηφιζω λαικο συνδεσμο χρυση αυγη απο τοτε που περναμε κατω απο 1%. το 1% εγινε 7% και τον μαη 17% ! ετσι ειναι αυτα τα πραγματα !!
μετα απο 8 χρονια στην χρυση αυγη,θα πει ενα πρωην μελος να με διωξουνε επειδη εχω αβαταρ καυ υπογραφη στο ιντερνετ. πολυ ωραια μαλιστα.κανενας θανατος. Απλα καποιος αν θα κανει τη μαλακια θα φυγει από τα γραφεια με κλωτσιες και εγω δεν θα κανω και τιποτα
ναι ;) Αλλιως δεν θα εχεις οπτικη επαφη κατσε εδώ και θα στα πουμε
πυρηναρχης ΤΟ Αθηνων... Και στο δημοτικο συμβουλιο της Αθηναςbtw τι εστι Βουρδής?
Αν δεν είναι μελος κανενας δεν προκειται να ασχοληθεί με ένα παιδακι
πυρηναρχης τ.ο αθηνας τυπε !btw τι εστι Βουρδής?
ιδεες εθνικισμου λεω και υποστηριζω μονο. σε τι διαφωνω δηλαδη με την χρυση αυγη ???Διαφωνώ. Μιλάει ως μέλος του κόμματος και μάλιστα εκφέρει απόψεις που το κόμμα θέλει να διαγράψει. Και είμαι σίγουρος ότι μπορούν να τον βρουν, ειδικά για τέτοια θέματα (αβατάρ, υπογραφές κτλ).
για τον σύριζα λέτε αλλά εσείς έχετε τις συνιστώσες... εθνικοσοσιαλιστές (ναζι), χουντικοί, βασιλικοί, πατριώτες χωρίς να ξέρουν τι είναι πατριωτισμός, απολιτικ, επαναστάτες του κώλου, και άλλα λουμπεναριά φασιστικά κατακαθια αυτής της χώραςμετα απο 8 χρονια στην χρυση αυγη,θα πει ενα πρωην μελος να με διωξουνε επειδη εχω αβαταρ καυ υπογραφη στο ιντερνετ. πολυ ωραια μαλιστα.
Ποιος τον παιρνει σοβαρα; Αλλο αν είναι μελος και κανει τέτοιες μαλακιες που δεν θα ξαναπατησει ποτε το ποδι σε τοπικηΔιαφωνώ. Μιλάει ως μέλος του κόμματος και μάλιστα εκφέρει απόψεις που το κόμμα θέλει να διαγράψει. Και είμαι σίγουρος ότι μπορούν να τον βρουν, ειδικά για τέτοια θέματα (αβατάρ, υπογραφές κτλ).
εχω πει 100 φορες σε μηνυματα οτι ειμαι εθνικιστης. στην χρυση αυγη ειμαστε ολοι εθνικιστες ! αυτο το εχω τονισει εδω και παρα πολλες φορες σε αυτο το φορουμ αλλα 2-3 τυποι αριστεροι κανουν τρολαρισμα και προπαγανδα κατα μας !! ο λαος ομως θα αποφασισει τον μαη τι ειμαστε για αυτο μην ανχωνεσται αγαπητοι αριστεριστες !!!για τον σύριζα λέτε αλλά εσείς έχετε τις συνιστώσες... εθνικοσοσιαλιστές (ναζι), χουντικοί, βασιλικοί, πατριώτες χωρίς να ξέρουν τι είναι πατριωτισμός, απολιτικ, επαναστάτες του κώλου, και άλλα λουμπεναριά φασιστικά κατακαθια αυτής της χώρας
εχω πει 100 φορες σε μηνυματα οτι ειμαι εθνικιστης. στην χρυση αυγη ειμαστε ολοι εθνικιστες ! αυτο το εχω τονισει εδω και παρα πολλες φορες σε αυτο το φορουμ αλλα 2-3 τυποι αριστεροι κανουν τρολαρισμα και προπαγανδα κατα μας !! ο λαος ομως θα αποφασισει τον μαη τι ειμαστε για αυτο μην ανχωνεσται αγαπητοι αριστεριστες !!!
γιατι ??? ποιος το κανονιζει αυτο αμα ειναι ??? ο βουρδης ??? ο βουρδης ειναι πανω απο ολους ???Ποιος τον παιρνει σοβαρα; Αλλο αν είναι μελος και κανει τέτοιες μαλακιες που δεν θα ξαναπατησει ποτε το ποδι σε τοπικη
λεω για προσφατα μηνυματα που τα γραφω καθε ημερα και χοι για μηνυματα πριν 5 χρονια !!!Δεν ήμασταν σίγουροι ότι ήταν δικά σου τα μηνύματα, τύπε, σχώρα μας :S
γιατι ρε τυπε τι εκανε το παιδι? :SΠοιος τον παιρνει σοβαρα; Αλλο αν είναι μελος και κανει τέτοιες μαλακιες που δεν θα ξαναπατησει ποτε το ποδι σε τοπικη
γιατι ??? ποιος το κανονιζει αυτο αμα ειναι ??? ο βουρδης ??? ο βουρδης ειναι πανω απο ολους ???
για τοπικη μιλαει ρε βοδι !!!Ούτε αυτό δεν κατάλαβες ρε τύπε, ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ;;;;;; Εμάς εδώ στο φόρουμ εννοεί!
λεω για προσφατα μηνυματα που τα γραφω καθε ημερα και χοι για μηνυματα πριν 5 χρονια !!!
τιποτα απλα δηλωνει μελος και είναι κοντρα σε ΟΛΗ τη γραμμη του κομματος. Τι άλλο να κανει;γιατι ρε τυπε τι εκανε το παιδι? :S
αστο να λεει τυπε. δεν με ακουμπαει κανεις στην τοπικη . αυτον τυπε τον διωξανε και εχει σκασει !!!γιατι ρε τυπε τι εκανε το παιδι? :S