τυπε τι ζορι τραβας με το παιχτουρι ειναι καλο παιδι
+1
τυπε τι ζορι τραβας με το παιχτουρι ειναι καλο παιδι
εγω τιποτα απολυτως. αυτος λεει οτι θελει να με δει. εαν δεν θελει ακυρωνουμε το ραντεβου ,εγω δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα. εξαλου γιατι να τον δω ? τα χειροτερα λογια λενε για αυτον στην τοπικη. ειναι και ψευτης λεει οτι εφυγε μονος του,ντρεπεται να πει οτι τον διωξανε επειδη ηταν λιγο μαλακας. τυπε και χρυσαυγιτης να εισαι,εαν σε δω να κανεις μαλακια,ΜΑΛΑΚΑ ΘΑ ΣΕ ΠΩ. ΤΕΛΟΣτυπε τι ζορι τραβας με το παιχτουρι ειναι καλο παιδι
εγω τιποτα απολυτως. αυτος λεει οτι θελει να με δει. εαν δεν θελει ακυρωνουμε το ραντεβου ,εγω δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα. εξαλου γιατι να τον δω ? τα χειροτερα λογια λενε για αυτον στην τοπικη. ειναι και ψευτης λεει οτι εφυγε μονος του,ντρεπεται να πει οτι τον διωξανε επειδη ηταν λιγο μαλακας. τυπε και χρυσαυγιτης να εισαι,εαν σε δω να κανεις μαλακια,ΜΑΛΑΚΑ ΘΑ ΣΕ ΠΩ. ΤΕΛΟΣ
ΕΙΠΑ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ.ΤΙ ΒΑΖΕΙΣ ΤΩΡΑ ΕΣΥ +1 ?
εγω τιποτα απολυτως. αυτος λεει οτι θελει να με δει. εαν δεν θελει ακυρωνουμε το ραντεβου ,εγω δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα. εξαλου γιατι να τον δω ? τα χειροτερα λογια λενε για αυτον στην τοπικη. ειναι και ψευτης λεει οτι εφυγε μονος του,ντρεπεται να πει οτι τον διωξανε επειδη ηταν λιγο μαλακας. τυπε και χρυσαυγιτης να εισαι,εαν σε δω να κανεις μαλακια,ΜΑΛΑΚΑ ΘΑ ΣΕ ΠΩ. ΤΕΛΟΣ
28 ΧΡΟΝΩΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ???εγω μια χαρα καλοπαιδο τον βλεπω τοσο καιρο εδω. εσυ απο την αλλη εισαι ερειστικος για φαπες. αλλα μαλλον εισαι και πιτσιρικας και βραζει η γλωσσα σου οποτε οκ.
ΩΡΑΙΑ αν θελει να συναντηθουμε στην τοπικη αθηνων στην δελιγιαννη . και εγω σου βαζω στοιχημα 50 ευρω οτι δεν θα ερθει. οσο για το αβαταρ και την εξαιρετικη υπογραφη μου,ειναι γνωστο σε αρκετους στην τοπικη αθηνων και δεν υπαρχει κανενα προβλημα.εξαλου εδω ειναι ιντερνετ,τιποτα επισημο, ο καθενας γραφει οτι θελει....Ρε τύπε, έχεις πρόβλημα κατανόησης γραπτού κειμένου, άλλο έγραψε ο άνθρωπος, άλλο κατάλαβες εσύ. Δεν σου είπε ότι θέλει να σε δει, είπε να πάτε μαζί στην τ.ο. για να ενημερωθείς για το αν ισχύουν αυτά το οποία είπες. Και επίσης, θα είναι καλή ευκαιρία να αποδειχθεί και αυτό που έλεγες ότι δεν θα σε διαγράψουν αν μάθουν για το avatar και το άλλο το θλιβερό που έχεις στην υπογραφή σου. Α, επίσης όπως σου είπε, εκείνος ανέβασε φώτο απ' τις ταυτότητες, εσύ;
θα μου πεις τι εχεις παθει επιτελους και τρωγεσαι συνεχως με το αβαταρ μου και την υπογραφη μου ???Ρε τύπε, έχεις πρόβλημα κατανόησης γραπτού κειμένου, άλλο έγραψε ο άνθρωπος, άλλο κατάλαβες εσύ. Δεν σου είπε ότι θέλει να σε δει, είπε να πάτε μαζί στην τ.ο. για να ενημερωθείς για το αν ισχύουν αυτά τα οποία είπες. Και επίσης, θα είναι καλή ευκαιρία να αποδειχθεί και αυτό που έλεγες ότι δεν θα σε διαγράψουν αν μάθουν για το avatar και το άλλο το θλιβερό που έχεις στην υπογραφή σου. Α, επίσης όπως σου είπε, εκείνος ανέβασε φώτο απ' τις ταυτότητες, εσύ;
θα μου πεις τι εχεις παθει επιτελους και τρωγεσαι συνεχως με το αβαταρ μου και την υπογραφη μου ???
i have better avatar and signature than you !!!thats sure !!!If you have to ask, you 'll never know.
i have better avatar and signature than you !!!thats sure !!!
england or english ???Oh! You speak England very best!
england or english ???
τελικα ποιος ειναι το παιδακι που πηγενει στο δημοτικο ????
τελικα ποιος ειναι το παιδακι που πηγενει στο δημοτικο ????
1)δεν συναντω κανενα απο ενα μπουρδελοσαητακόμα να κλείσει το ραντεβού?
ο 666 κι ο νεοναζί μέσα, μαζι με τον αγελαδάρχη κι εμείς απόξω ....
οι φιλοι του bourdela.com ξερουνδε θες να ξέρεις... ;)
που γαμιωσουνα εσυ ??
ως κθούλου666 τον ξέρουν εκεί;