Επισκέπτης
Και βουέλετε να του αβέλετε σντούπ στη μόστρα;
Και βουέλετε να του αβέλετε σντούπ στη μόστρα;
δεν πειραζει τυπε ασε εμενα να ειμαι μαλακας. σημασια εχει να νιωθεις εσυ καλα με τον εαυτο σουμαλακας εισαι αλλα δεν το κανουμε θεμα
εγκυρη η πηγή σου
αυτοι πως τολμάνε να διαφωνουν με τα εγκυρα γκαλοπ του μπομπολισταν?
Θελεις να το αυξησουμε?
και ειναι μετα και αλλοι που βαζουνε και στοιχηματα τυπε εδω μεσα 100ευρα !!!
του μεγκα ειναι εγκυροτερα δλδ . ε ???εγκυρη η πηγή σου
Το αλλο το ειδες?εγκυρη η πηγή σου
ειναι οσο και το να ειναι δυνατον να υπαρχει ανθρωπος που να καταλαβαινει οτι το γκρικ φρικ νεισον ειναι προσβλητικο για την χωρα του ;)ρε τυπε ασε με να το σταματησω
Είναι δυνατον να μου λες ότι ολος ο κοσμος καταλαβαινει ότι αετός νυχάτος: πολύ έξυπνος άνθρωπος επειδή το λεει ο τσιφορος; Φτανει όμως με καλυπτει ο κοσνικ 100%
Εννοειται.του μεγκα ειναι εγκυροτερα δλδ . ε ???
Σωστα= και θέλετε να τον χτυπήσετε στα μούτρα;
οχι 100 καλα ειναι. αμα ειναι να το αυξανουμε καθε ημερα,τοτε ρε τυπε , το στοιχημα θα φτασει σε χιλιαδες ευρω !!Θελεις να το αυξησουμε?
Ετσι ειναι οι εχοντες δεξιοι στην Ελλαδα της κρισης. Βαζουν στοιχηματακια με φοντο τη δυστυχια μας.
και ειναι μετα και αλλοι που βαζουνε και στοιχηματα τυπε εδω μεσα 100ευρα !!!
μαλακας εισαι αλλα δεν το κανουμε θεμα
Θες να βγούμε και μαζί τώρα?του μεγκα ειναι εγκυροτερα δλδ . ε ???
σφαλμαΔεν σας έχω αβέλει να μην λακίρετε κουλά
Και πού κωλώνεις?οχι 100 καλα ειναι. αμα ειναι να το αυξανουμε καθε ημερα,τοτε ρε τυπε , το στοιχημα θα φτασει σε χιλιαδες ευρω !!
ειναι οσο και το να ειναι δυνατον να υπαρχει ανθρωπος που να καταλαβαινει οτι το γκρικ φρικ νεισον ειναι προσβλητικο για την χωρα του ;)
Βρε και του Μέγκα πιθανότατα για τον πούτσο ειναι αλλά οχι κι ο λυκαβητός εγκυρος.Το αλλο το ειδες?
"Εχετε δικαιωμα να επιλεξετε τρεις επιλογες"
Και πού κωλώνεις?
Αφου τα γκαλοπ απο τις πρεσβειες και τα σαιτ συνηγορούν υπέρ σου.