Επισκέπτης
εγω ζηταω απλα την ησυχεια μου. Δεν ψαχνω για δαφνες που δεν κερδισαβρε ασε τα 2500 χρόνια...το πώς εξελίχθηκε το κάθε έθνος είναι άλλο θέμα...
Αλλά δεν μπορεί να λέγεται ότι (οι τότε) λαοί είναι απλά διαφορετικοί!!!
εγω ζηταω απλα την ησυχεια μου. Δεν ψαχνω για δαφνες που δεν κερδισαβρε ασε τα 2500 χρόνια...το πώς εξελίχθηκε το κάθε έθνος είναι άλλο θέμα...
Αλλά δεν μπορεί να λέγεται ότι (οι τότε) λαοί είναι απλά διαφορετικοί!!!
του μεγκα ειναι εγκυροτερα δλδ . ε ???
Ναι 20 ατομα, ομοεθνης; που γνωριζόμαστε στο νετ χρησιμοποιούμε αργκο. Και;Χρησιμοποιούμε αργκό εδώ που γράφουμε?
μιλαμε ή κλανουμε ??? και αλλες δημοσκοπησεις με 1 επιλογη δινουνε πρωτο τον κασι ευκολα .... εκει τι εχεις να πεις ??? στημενα ολα ????
και μην με ρωτησεις που ειναι αυτες οι δημοσκοπησεις.....
και στο ζουγκλα δινουν πρωτο τον κασι.
ξυπνηστε ΖΩΑ !!!
:o
Κάποιοι έχτιζαν παρθενώνες την ίδια στιγμή που άλλοι έτρωγαν βελανίδια....
Είναι απλά...διαφορετικοί?
μα δεν είναι θέμα δαφνης....εγω ζηταω απλα την ησυχεια μου. Δεν ψαχνω για δαφνες που δεν κερδισα
Εσυ μονο θες να προσβληθείς από μονος σου.Κανένας δε σε προσβαλε.Ναι 20 ατομα, ομοεθνης; που γνωριζόμαστε στο νετ χρησιμοποιούμε αργκο. Και;
Εχει σχεση με λογοπαίγνια που περιεχουν ονόματα κρατων; προσβαλουμε κανεναν;
Τις δημοσκοπήσεις δεν τις κάνει το mega αλλά δημοσκοπικές εταιρίες για λογαριασμό του mega.
Αν θες να δεις πόσο έγκυρες είναι δεν έχεις παρά να μπεις στα site τους και να δεις την μεθοδολογία τους (πχ εδώ ). Για την συγκεκριμένη που δημοσιεύθηκε στο έθνος πριν λίγες μέρες και είναι της εταιρίας Alco, αναλυτικά στοιχεία υπάρχουν εδώ .
Για τις ιντερνετικές δημοσκοπήσεις σου είχα γράψει αλλά δεν είχες φιλοτιμηθεί να απαντήσεις. Τα επαναλαμβάνω εδώ και περιμένω να επιχειρηματολογήσεις πάνω σε αυτά:
Εγώ σου λέω ότι η του zougla και του κάθε ιντερνετικού μέσου είναι της πλάκας και δεν αποδεικνύουν τίποτα. Ο βασικότερος λόγος είναι επειδή αυτοί που συμμετέχουν δεν αποτελούν αντικειμενικό στατιστικό δείγμα, ούτε καν αντικειμενικό δείγμα αυτών που μπαίνουν στο συγκεκριμένο μέσο αλλά δείγμα αυτών που μπαίνουν στο συγκεκριμένο μέσο και έχουν το χρόνο ή το ενδιαφέρον να ψηφίσουν. Εγώ πχ μπαίνω καθημερινά στο zougla, ποτέ δεν έχω ψηφίσει.
Άσε που συνήθως σε αυτές πέφτει σύρμα και μπαίνουν κάποιοι μόνο για να ψηφίσουν, να διαμορφώσουν αποτέλεσμα για να το χρησιμοποιήσουν στην προπαγάνδα τους (ονόματα δεν λέμε). Αναρωτιέμαι λοιπόν για ποιον λόγο κάποιοι επιλέγουν να εμπιστεύονται μόνο τις ιντερνετικές έρευνες και ακόμα περισσότερο τις ιντερνετικές έρευνες που συμφωνούν με αυτό που θα ήθελαν;
εγω θα τα βαλω στο λογαριασμο της χρυσης αυγης για το κοινωνικο εργο που προσφερουμε καθημερινα σε χιλιαδες ελληνες.Μια χαρα θυμαμαι. Δυο στουντιακια θα χτυπησω στην υγεια σου.
οχι.
Οχι και βρωμιαρες ρε τύπε. Μοσχοβολανε τα κοριτσια.εγω θα τα βαλω στο λογαριασμο της χρυσης αυγης για το κοινωνικο εργο που προσφερουμε καθημερινα σε χιλιαδες ελληνες.
με 200 ευρω ποσες ελληνικες οικογενειας μπορουν να φανε για 1 ημερα ???
αυτη ειναι η μεγαλη μας διαφορα. εγω τα δινω για κοινωνικο εργο και εσυ σε στουντιο σε ρουμανες βρωμιαρες πουτανες ....
περήφανος είμαι... Αλλα από τη στιγμη που εχω κανει την χωρα όπως είναι ντρεπομαι κιολας.μα δεν είναι θέμα δαφνης....
Άλλο πράγμα το τσουβάλιασμα (πράγμα που σιχαίνομαι) και η υποτακτική λογική του και ο πυρηνικός επιστήμονας και ο σκουπιδιάρης είναι ίδιοι και άλλο να διεκδικούμε δάφνες...που στο φινάλε κακό είναι να νοιώθεις περήφανος για τους προγόνους σου?
αν δεν θες να περασουν οι σελιδες μπορούμε να τα λεμε ανα δυο ποστ...
Δεν υπαρχει αργκο στον γραπτο λογο. Δεν υπαρχει λεξικο με αυτά που λετε. ΤΕΛΟΣ.-
Γιαννοπουλος Ξανα?περήφανος είμαι... Αλλα από τη στιγμη που εχω κανει την χωρα όπως είναι ντρεπομαι κιολας.
Πεθαινετε, διοτι ἐσκοτώσατε το πνευμα. Ἐνοσω δεν Ἀναστηθη καὶ Ἀναστηλωθη το πνευμα, αδυνατον να αρχισῃ η υπαρχουσα ζωντανη Ελλας ο Ελλαδικος εγκεφαλος καταντησας σαπιον καρπουζι γεματον ξυνονερα
ΠΓ
Γιαννοπουλος Ξανα?
Παλιοτερα, οταν εβλεπα να αναφερονται δημοσκοπησεις σε σαιτ, γελουσα. Σκεφτομουν "μα καλα, ειστε τοσο χαζοι ωστε να θεωρειτε οτι θα βρεθει εστω και ΕΝΑΣ ανθρωπος να δωσει βαση σε...διαδικτυακη δημοσκοπηση"????
Αργοτερα καταπια τη γλωσσα μου βεβαια, γιατι συνειδητοποιησα οτι ΝΑΙ, Ω ΝΑΙ, υπαρχουν καποιοι που δινουν βαση.
Και αποφασισα να παψω να βαζω ορια στην ανοησια που με περιτριγυριζει. Παντα μπορει να με διαψευσει.
οκ εσυ προτιμας να τα δωσεις σε 2 ρουμανες για να σου ανοιξουν τα ποδια για 10 λεπτα.Οχι και βρωμιαρες ρε τύπε. Μοσχοβολανε τα κοριτσια.
Η Ρουμανα δηλαδη να μην φαει? Γιατι το καημενο το κοριτσι?
10 λεπτα? Αν επιβεβαιωθει αυτο θα πηδηχτω απ'το παραθυρο. Δεν το περιμενα απο τον αλεξ. Ειδικα για την ηλικια του.οκ εσυ προτιμας να τα δωσεις σε 2 ρουμανες για να σου ανοιξουν τα ποδια για 10 λεπτα.
εγω σιγουρα με τα ιδια λεφτα θα ταισω πολλα περισσοτερα στοματα και οχι μονο 2.
δλδ μονο οι πουτανες πρεπει να φανε ??? οι ανεργοι/ανεργες με οικογενεια και μικρα παιδια να μην φανε ???
Greek σημαινει Ελληνικο.Greece σημαινει Ελλαδα.Greek freak nation = το εθνος του ελληνικου φρικιου καταΝαι 20 ατομα, ομοεθνης; που γνωριζόμαστε στο νετ χρησιμοποιούμε αργκο. Και;
Εχει σχεση με λογοπαίγνια που περιεχουν ονόματα κρατων; προσβαλουμε κανεναν;