stevegr(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
η καλητερη δημοσκοπη ηλιθιοι ειναι αυτη που γινεται στο δρομο.
δεν είναι γραμμενο για να μεταφράζεται τυπεγια κανε μου και μια μεταφραση στα αγγλικα σε αυτο ΑΚΡΙΒΩΣ που βλεπεις εδω
Ε τοτε να μην γαμαμε πουτανες, να μην παιρνουμε κινητά, να μην παιζουμε στοιχημα, να μην πηγαινουμε εκδρομες, να μην βαζουμε βενζινη στο αυτοκινητο, να μην, να μην, να μην, γιατι ολα αυτα τα λεφτα μπορει να τα διναμε στη Χρυση Αυγη για να κανει κοινωνικο εργο...οκ εσυ προτιμας να τα δωσεις σε 2 ρουμανες για να σου ανοιξουν τα ποδια για 10 λεπτα.
εγω σιγουρα με τα ιδια λεφτα θα ταισω πολλα περισσοτερα στοματα και οχι μονο 2.
δλδ μονο οι πουτανες πρεπει να φανε ??? οι ανεργοι/ανεργες με οικογενεια και μικρα παιδια να μην φανε ???
Greek σημαινει Ελληνικο.Greece σημαινει Ελλαδα.Greek freak nation = το εθνος του ελληνικου φρικιου
καντο εστω κι ετσι καντο ομωςδεν είναι γραμμενο για να μεταφράζεται τυπε
πως να μεταφρασω την τεφρα; Σταχτη;
Στο δρομο ή στα καφενεια? Ή σε υπαιθρια καφενεια?η καλητερη δημοσκοπη ηλιθιοι ειναι αυτη που γινεται στο δρομο.
Σε παρακαλω. Τις προαλλες με την Αλινα στο Β36 κοντεψα τεταρτο.10 λεπτα? Αν επιβεβαιωθει αυτο θα πηδηχτω απ'το παραθυρο. Δεν το περιμενα απο τον αλεξ. Ειδικα για την ηλικια του.
Η καλυτερη δημοσκοπηση ειναι η καλπη την ημερα των εκλογων.η καλητερη δημοσκοπη ηλιθιοι ειναι αυτη που γινεται στο δρομο.
ντρέπεσαι?για ποιο πράγμα ντρέπεσαι?αλίμονο να ντρέπεται κάποιος επειδή είναι φτωχός.περήφανος είμαι... Αλλα από τη στιγμη που εχω κανει την χωρα όπως είναι ντρεπομαι κιολας.
Πεθαινετε, διοτι ἐσκοτώσατε το πνευμα. Ἐνοσω δεν Ἀναστηθη καὶ Ἀναστηλωθη το πνευμα, αδυνατον να αρχισῃ η υπαρχουσα ζωντανη Ελλας ο Ελλαδικος εγκεφαλος καταντησας σαπιον καρπουζι γεματον ξυνονερα
ΠΓ
δεν γινεται ρε τυπε... Γιατι όμως;καντο εστω κι ετσι καντο ομως
ΑΚΡΙΒΩΣ !Ε τοτε να μην γαμαμε πουτανες, να μην παιρνουμε κινητά, να μην παιζουμε στοιχημα, να μην πηγαινουμε εκδρομες, να μην βαζουμε βενζινη στο αυτοκινητο, να μην, να μην, να μην, γιατι ολα αυτα τα λεφτα μπορει να τα διναμε στη Χρυση Αυγη για να κανει κοινωνικο εργο...
δεν ντρεπομαι επειδή είμαι φτωχος ποτε δεν ηταν πλούσιος ο Ελληνας. Ντρεπομαι για την κοινωνικη κατασταση της χωραςντρέπεσαι?για ποιο πράγμα ντρέπεσαι?αλίμονο να ντρέπεται κάποιος επειδή είναι φτωχός.
Μια χαρά λαός είμαστε.
οχι.
Χωρίς να σημαίνει κάτι το όχι...χωρίς να σημαίνει κάποια προνόμια (από πού άραγε?)
Εδώ εσύ βρε ψάχνεις να βρεις ορθογραφικά λάθη σε κάθε συνομιλητή σου προσπαθώντας να τον μειώσεις (ετυμολογικά:να τον κάνεις να αισθανθεί "κατώτερός" σου) επιχειρηματολογώντας ότι φασίστας όπως λες ίσον χαζός (και κατώτερος)
Και σ έπιασε ο πόνος για τους άλλους λαούς???
δεν γινεται ρε τυπε... Γιατι όμως;
ΑΚΡΙΒΩΣ !
ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΕΔΩ:
http://[URL unfurl="true"]www.xryshaygh.com/assets/images/news/KEFALONIA_BANNER.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Εγω θα ελεγα να μην ξανοιγεστε και πολυ, γιατι αυτοι ειναι τρελοι και βλεπω να σας πετανε στη θαλασσα, αν πατε να τους προσβαλλετε προσφεροντας γαλα και κονσερβες, λες και ειναι κοσοβαροι προσφυγες.
Σου ειπε κανενας οτι δεν εχουν να φανε ρε τύπε?
Τα σπιτια τους χαλασανε. Δεν ειναι προσφυγες να μην εχουν να φανε. ΕΛΕΟΣ.
φανταζομαι ότι το πιο κοντινο είναι το Greek or dead αλλα καμια σχεση... Πες όμως τι θες να πεις;γιατι δεν γινεται οι αμερικανοι δεν εχουν βικιπαιδεια?
σωστοςΕγω θα ελεγα να μην ξανοιγεστε και πολυ, γιατι αυτοι ειναι τρελοι και βλεπω να σας πετανε στη θαλασσα, αν πατε να τους προσβαλλετε προσφεροντας γαλα και κονσερβες, λες και ειναι κοσοβαροι προσφυγες.
Σου ειπε κανενας οτι δεν εχουν να φανε ρε τύπε?
Τα σπιτια τους χαλασανε. Δεν ειναι προσφυγες να μην εχουν να φανε. ΕΛΕΟΣ.
φανταζομαι ότι το πιο κοντινο είναι το Greek or dead αλλα καμια σχεση... Πες όμως τι θες να πεις;
Το διαζευκτικο "ή" δεν ειναι "οr" στα αγγλικα?το or που ακριβως το ειδες?
ρε άσε τα κόλπα τώρα...Το θέμα με την ορθογραφία είναι απλό. Δεν θέλω να φανώ ανώτερος από κανέναν, κάνω και εγώ πολλά λάθη και γι' αυτό έχω ενεργοποιήσει τον αυτόματο ορθογραφικό έλεγχο του chrome. Σέβομαι και εκτιμώ απίστευτα την ελληνική γλώσσα και πραγματικά λυπάμαι για το επίπεδο της ορθογραφίας μου.
Από την άλλη μου φαίνεται αδιανόητο όταν κάποιος δεν μπαίνει καν στο κόπο να τσεκάρει αυτά που γράφει για τυχόν λάθη. Δεν τον θεωρώ κατώτερο, όταν όμως δήθεν κόπτεται για το έθνος, για την πατρίδα, για τον ελληνισμό και την ίδια στιγμή βιάζει την ελληνική γλώσσα, σίγουρα είναι μια περίεργη κατάσταση που οφείλω να την σχολιάσω.