Επισκέπτης
θελω να σου πω ότι κανενας χρυσαυγιτης δεν τον αποκαλεσε Ελληνα.θες να μου πεις τωρα οτι κανενας χρυσαυγιτης στην ελλαδα δεν πανηγυριζε την ωρα που σηκωνε τα μεταλλια με την φανελα με το εθνοσημο
θελω να σου πω ότι κανενας χρυσαυγιτης δεν τον αποκαλεσε Ελληνα.θες να μου πεις τωρα οτι κανενας χρυσαυγιτης στην ελλαδα δεν πανηγυριζε την ωρα που σηκωνε τα μεταλλια με την φανελα με το εθνοσημο
καλα αμα μου δωσεις κανενα επισημο λινκ τα ξαναλέμε...τζωρτζτιεσελιζεις ασυστολα και σε βαριεμαι τυπε
οταν με το καλο ξεκολλησει ο εγκεφαλος λετ μι νοου να παμε παρακατω
κουράστηκα με την ''συζήτηση''.αρκετα για σημερα.αντε γεια,αυριο ξανα
Z-eYlEuyK3w]www.youtube.com/watch?v=Z-eYlEuyK3w[/url[/MEDIA]]
τζωρτζτιεσελιζεις ασυστολα και σε βαριεμαι τυπε
οταν με το καλο ξεκολλησει ο εγκεφαλος λετ μι νοου να παμε παρακατω
θελω να σου πω ότι κανενας χρυσαυγιτης δεν τον αποκαλεσε Ελληνα.
ρε μαραζι που εχετε βαλει ολη μερα να με πεισετε για τις αποψεις σαςΔεν υπάρχει περίπτωση να ξεκολλήσει. Περισσότερο πείσμα και από γάιδαρο.
να σου πω χωρις υπεκφυγες ότι δεν ξερω τι εκαναν οι χρυσαυγιτες πριν παω μαζι τους.η απαντηση σου ειναι υπεκφυγη
πες τι εκανες εσυ μπεσα ομωςνα σου πω χωρις υπεκφυγες ότι δεν ξερω τι εκαναν οι χρυσαυγιτες πριν παω μαζι τους.
Οκ τωρα;
θελω να σου πω ότι κανενας χρυσαυγιτης δεν τον αποκαλεσε Ελληνα.
η απαντηση σου ειναι υπεκφυγη
πες τι εκανες εσυ μπεσα ομως
Ποιο ακριβώς είναι υπερκφυγή ρε 47 χρονε;;;;;
Οτι δεν μπορεί να σου απαντήσει αν υπάρχει ΚΑΠΟΙΟΣ χρυσαυγίτης να είχε πει κάποτε τον Καχι Έλληνα;
Θες να ρωτήσει και τους 500χιλ επίσημους και α σου απαντησει υπευθυνα ;
Και αν ένας γιδοβοσκος στο Περτουλι Ιωαννινων που ψήφησες χρυση αυτή τον πει Έλληνα και γουστάρει τι θα πει αυτό για το επιχειρημά σου
Δεν ντρέπεσαι την ηλικία σου να γράφεις τέτοιες μπούρδες;
απο που το εβγαλες αυτο το συμπερασμα?Πες μας απλά ότι είσαι ανθέλληνας.
Έλα μην ντρέπεσαι.
Δεν χρειάζεται να μας το φέρνεις απέξω απέξω.
Εμείς εδώ είμαστε γνωστοί για το ότι ανεχόμαστε τους πάντες.
εγω πανηγυρισα που ειδα την Ελληνικη σημαια ξεροντας ότι ο καχιασβιλι είναι γεωργιανος. Το ιδιο θα εκανα και με τον αντετοκουμπο που είναι αφρικανος. Λογοπαίγνια δεν δεχομαι από κανεναν ουτε συμφωνω με την Ελληνοποιηση κανενοςπες τι εκανες εσυ μπεσα ομως
τιμια η απαντηση σουεγω πανηγυρισα που ειδα την Ελληνικη σημαια ξεροντας ότι ο καχιασβιλι είναι αλβανος. Το ιδιο θα εκανα και με τον αντετοκουμπο που είναι αφρικανος. Λογοπαίγνια δεν δεχομαι από κανεναν ουτε συμφωνω με την Ελληνοποιηση κανενος
εγω πανηγυρισα που ειδα την Ελληνικη σημαια ξεροντας ότι ο καχιασβιλι είναι γεωργιανος. Το ιδιο θα εκανα και με τον αντετοκουμπο που είναι αφρικανος. Λογοπαίγνια δεν δεχομαι από κανεναν ουτε συμφωνω με την Ελληνοποιηση κανενος
Πες μας απλά ότι είσαι ανθέλληνας.
Έλα μην ντρέπεσαι.
Δεν χρειάζεται να μας το φέρνεις απέξω απέξω.
Εμείς εδώ είμαστε γνωστοί για το ότι ανεχόμαστε τους πάντες.
πουστρακια ναζιστακια τελειωσατε
ο αρχιδιαρης σας παει φυλακη της επομενες βδομαδες
οι τραμπουκισμοι εδω πληρωνονται
αν ο σαμαρας τον βαλει φυλακη και διαλυσει εντελως
οχι απλως βγαλει εκτος νομου τα χρυσαυγουλα
θα τον ψηφισω