Γιώργος Ξύδης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.698
- Πόντοι
- 1.830
Σχεδόν ολοι χρησιμοποιούν.και μια χαρά καταλαβαινονται.όλες οι Ρωσοβουλγαρορουμάντες μιλάνε πια και με αργκο.Και φυσικά με την εξάπλωση του ηλεκτρονικού(sms,facebook,φορουμ κλπ)γραπτού λόγου πολλές εκφράσεις χρησιμοποιούνται σχεδον απ όλους και σαν γραπτά.ρε τυπε αφου δεν σε εχω για χαζο. Γιατι το κανεις αυτό το τρολινκ; γιατι δεν αφηνεις το θεμα να τελειωσει;
Ποιος χρησιμοποιει καλιαρντα στον γραπτο λογο; Μπορεις να γραψεις σε ομογενή δεύτερης γενια μου κανεις τον κινεζο και να σε καταλαβει;
Φτανει... κουραστηκα
στο εβαλα σαν απαντηση οτι η αργκο δεν υπαρχει στον γραπτο λογο τωρα αν θεωρεις τον τσιφορο εκκεντρικο καλλιτεχνη αυτο ειναι δικαιωμα σου
Οκ σας καταλαβα. Πειραζει να διαφωνω;Σχεδόν ολοι χρησιμοποιούν.και μια χαρά καταλαβαινονται.όλες οι Ρωσοβουλγαρορουμάντες μιλάνε πια και με αργκο.Και φυσικά με την εξάπλωση του ηλεκτρονικού(sms,facebook,φορουμ κλπ)γραπτού λόγου πολλές εκφράσεις χρησιμοποιούνται σχεδον απ όλους και σαν γραπτά.
Ρε κατσε να λογκαρει κανενας Μεξικανος και θα κανουμε χάζι.
Φυσικά και να διαφωνείς και να λες ελεύθερα την άποψή σου.Όσο γουστάρεις.Οκ σας καταλαβα. Πειραζει να διαφωνω;
Οκ σας καταλαβα. Πειραζει να διαφωνω;
Ετσι και αλλιως το θεμα χαθηκε από την αρχη και αν ο ξυδης δεν ηθελε να κανει τον πονυρο δεν θα ειχε ουτε 2 ποστ συνεχεια
αυτα μονο απο κοντα τα λεμε τυπεΟταν λες "γαμαμε". Εννοεις? Ομοφυλοφιλικο σεξ? Ξυλο? Σαδομαζοχιστικο ομοφυλοφιλικο σεξ?
Εχεις απωθημενα τυπε?
ρε τυπε ασε με να το σταματησωμπορεις να διαφωνεις οσο θελεις αλλα οχι γραφοντας ανακριβειες
αυτα μονο απο κοντα τα λεμε τυπε
θα θέλει "να βγείτε" μάλλον.
Να μη θελει να "μπουμε" μονο τυπε ελπιζω.θα θέλει "να βγείτε" μάλλον.
χρυσαυγητης ειμαι τυπε οχι αριστερος αναρχικοςθα θέλει "να βγείτε" μάλλον.
μαλακας εισαι αλλα δεν το κανουμε θεμαχρυσαυγητης ειμαι τυπε οχι αριστερος αναρχικος
Buuurnμαλακας εισαι αλλα δεν το κανουμε θεμα
μαλακας εισαι αλλα δεν το κανουμε θεμα
αυτοι πως τολμάνε να διαφωνουν με τα εγκυρα γκαλοπ του μπομπολισταν?
χρυσαυγητης ειμαι τυπε οχι αριστερος αναρχικος
αυτοι πως τολμάνε να διαφωνουν με τα εγκυρα γκαλοπ του μπομπολισταν?