Μηπως εσυ εισαι δεξιος?
Κάτι σαν "φιλικά προσκείμενο στην αναρχική ιδεολογία" με είπε ο Λάκης χθες. Δεξιό δεν με έχουν πει ακόμα, τι να πω;
Μηπως εσυ εισαι δεξιος?
Mπερδευτηκα και δε θυμομουνα το νικ σου. dpg pgp pgb bgb??
της φυλακης τα σιδερα ειναι για τους λεβεντες !!!!Διώκεσαι για τις ιδέες σου. Κράτα γερά!
Ο Παπαζολης ελεγε κατι τετοια ομορφα και ηδη αγνοειται η τυχη του.της φυλακης τα σιδερα ειναι για τους λεβεντες !!!!
για να καταλαβω; σαν απαντηση στην χρηση της αργκο μου βαζεις τα καλιαρτα και έναν εκκεντρικο καλλιτεχνη;
Θα το θυμασαι ετσι: Pali Gamisa Poutana. PGP.
διπλα είναι τρολαρει μουνακιαΟ Παπαζολης ελεγε κατι τετοια ομορφα και ηδη αγνοειται η τυχη του.
Κάνεις ακόμα τον Κινέζο? Συγνώμη για τη χρήση καλιαρντών στο γραπτό λόγο.για να καταλαβω; σαν απαντηση στην χρηση της αργκο μου βαζεις τα καλιαρτα και έναν εκκεντρικο καλλιτεχνη;
Ελα το ξεφτιλίσαμε. Νομιζω εγινε κατανοητο τι λεει ο καθενας
Ο Παπαζολης ελεγε κατι τετοια ομορφα και ηδη αγνοειται η τυχη του.
Καλα ακομη με αυτο ασχολεισαι;Οσοι το εκαναν σημαια εβαλαν την ουρα στα σκελια μολις καταλαβανγια να καταλαβω; σαν απαντηση στην χρηση της αργκο μου βαζεις τα καλιαρτα και έναν εκκεντρικο καλλιτεχνη;
Πες το μας κι αυτο...διπλα είναι τρολαρει μουνακια
Δε θα το είχαμε πάρει πρέφα?Λες να τον έκαναν "μπιφτέκι", τύπε;
ρε τυπε αφου δεν σε εχω για χαζο. Γιατι το κανεις αυτό το τρολινκ; γιατι δεν αφηνεις το θεμα να τελειωσει;Κάνεις ακόμα τον Κινέζο? Συγνώμη για τη χρήση καλιαρντών στο γραπτό λόγο.
Δε θα το είχαμε πάρει πρέφα?
αχαΠες το μας κι αυτο...
We will not give you the billTake prefa??? Αυτό είναι αργκό τύπε, υπάρχει διαθέσιμο κάποιο λεξικό;
@ chul: Πλάκα κάνω ρε, δεν ειρωνεύομαι. Απλά έχει λήξει το θέμα.
Σταυρο αλλανι γαμα το λιμανιΕΙΜΑΣΤΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΑΜΑΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ !!!
Οταν λες "γαμαμε". Εννοεις? Ομοφυλοφιλικο σεξ? Ξυλο? Σαδομαζοχιστικο ομοφυλοφιλικο σεξ?ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΑΜΑΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ !!!
για να καταλαβω; σαν απαντηση στην χρηση της αργκο μου βαζεις τα καλιαρτα και έναν εκκεντρικο καλλιτεχνη;