Παιδακι που χανει την ψυχραιμια του οταν πιεζεται. Θα προτεινα να μην δωσουμε συνεχεια.
Συμφωνώ. Οι συστάσεις όμως έπρεπε να γίνουν και πολύ καλά έκανες.
Παιδακι που χανει την ψυχραιμια του οταν πιεζεται. Θα προτεινα να μην δωσουμε συνεχεια.
Να και το απολογητικο ποστ μολις επεσε το πρασινακι.μα δεν ειπα τιποτα κακο.αυτος προκαλει καθε ημερα. γιατι μου την λεει συνεχως ??? εαν εγω λεω μαλακιες,αυτος σαν πιο σοβαρος ανθρωπος γιατι ανοιγει συζητηση με εμενα ???
γιατι η γλωσσα εχει νομους. Η αργκο δεν χρησιμοποιείται στον γραπτο λογο και οι λεξεις σημαινουν κατι συγκεκριμενο.
Αν δεν μπορεις να μου δειξεις κατι για το λαθος μου τουλάχιστον σταματα να με κρινεις.
Δεν πιστευω ότι τον λενε τυχαια Greek freak και αυτό δεν το δεχομαι... Καταλαβες;
μα δεν ειπα τιποτα κακο.αυτος προκαλει καθε ημερα. γιατι μου την λεει συνεχως ??? εαν εγω λεω μαλακιες,αυτος σαν πιο σοβαρος ανθρωπος γιατι ανοιγει συζητηση με εμενα ???
φερε λινκ από λεξικο η χρηση της αργκο στον γραπτο λογο από γραμματικη...ουτε το Greek Freak Nation αποτελει "λογοπαιγνιο" επειδη ετσι λεει το lower που δε πηρες ποτε
πηρα πρασινο ??? μολις τωρα το ειδα ,ευτυχως που μου το ειπες !!!Να και το απολογητικο ποστ μολις επεσε το πρασινακι.
μαλακα ανθελληνα ,με ποιον πακιστανο γαμηθηκε η μανα σου και βγηκες εσυ ο μαλακας ???
επειδη τους ειπα πακιστανους ??? μα καλα τι λες τωρα,αυτα που λες ειναι ρατσιστικα !!!Αν θεωρείς ότι δεν είπες κάτι κακό προσβάλλοντας την οικογένεια του και τους γονείς του, τι να πω; Τέλος από 'μένα.
πηρα πρασινο ??? μολις τωρα το ειδα ,ευτυχως που μου το ειπες !!!
δεν με πειραζει καθολου φιλε.
ΤΙΜΗ ΜΟΥ
Οκ κάτω απ τα σλόγκαν στα μπλουζάκια και τα πανό στα γήπεδα θα μπαίνει και το λινκ της wikipedia πια ή "λεξικό μπαμπινιώτη"φερε λινκ από λεξικο η χρηση της αργκο στον γραπτο λογο από γραμματικη...
Βλαξ.Το παίζεις και Κινέζος τώρα?επειδη τους ειπα πακιστανους ??? μα καλα τι λες τωρα,αυτα που λες ειναι ρατσιστικα !!!
Υφιστασαι πολιτικη διωξη για τις ιδεες σου τύπε?πηρα πρασινο ??? μολις τωρα το ειδα ,ευτυχως που μου το ειπες !!!
δεν με πειραζει καθολου φιλε.
ΤΙΜΗ ΜΟΥ
Διώκεσαι για τις ιδέες σου. Κράτα γερά!
επειδη τους ειπα πακιστανους ??? μα καλα τι λες τωρα,αυτα που λες ειναι ρατσιστικα !!!
Αν θεωρείς ότι δεν είπες κάτι κακό προσβάλλοντας την οικογένεια του και τους γονείς του, τι να πω; Τέλος από 'μένα.
Δε μπορεις να μιλας ασε τα επιχειρηματα κλπ αλλα χωρις τουλαχιστον αν βριζεις? Και αντε τους ιδιους τους συνομιλητες, τις μαναδες τι τις μπλεκεις?
Ειδες να σε βρισει κανενας απο αυτους που διαφωνεις ο τσαμπο η ο ξυδης?
Μηπως εσυ εισαι δεξιος?Εμένα γιατί με πετάς απέξω, κακούργε; :S :S :S
Εμένα γιατί με πετάς απέξω, κακούργε; :S :S :S
Θα το θυμασαι ετσι: Pali Gamisa Poutana. PGP.Mπερδευτηκα και δε θυμομουνα το νικ σου. dpg pgp pgb bgb??