Επισκέπτης
Ευχαριστώ.
Αν υπάρχουν 5 άτομα εδώ μέσα τα οποία δεν κάνουν ορθογραφικά λάθη εσύ είσαι τα 3 από αυτά.
Με το που σε βρήκα μπόσικο στην έφερα
Ευχαριστώ.
Ωπ πως απο εδω?Έτσι, τονισμένο , για να μην ξεχνάμε τι καπνό φουμάρουν δαύτοι.
Έτσι, τονισμένο , για να μην ξεχνάμε τι καπνό φουμάρουν δαύτοι.
Για λίγα λεπτάΩπ πως απο εδω?
Κόφτο,δεν είναι και τόσο δύσκολο να ξέρεις.Εγώ πάντως φουμάρω στριφτό Αγρινιώτικο, 20€/kg.
Κόφτο,δεν είναι και τόσο δύσκολο να ξέρεις.
Κακως δεν το επιασες...η μαλλον δεν θες να το πιασεις.
Δε μου λες ομως εαν ας πουμε βρεθει φωτο του που μοιραζει φυλλαδια της ΧΑ,συμμετεχει σε συγκεντρωσεις και τα ρεστα θα ΙΣΧΥΕΙ για σενα η θεωρια συνομωσιας οτι ταχα μου οι κολλητοι των χρυσαυγιτων μπατσοι φυτεψανε τα φυλλαδια για να ριξουν λασπη στους κακομοιρους τους φασιστες?Η θα την κανεις αβαβα?
Α,και για τις θεωριες συνομωσιας ΟΥΔΕΠΟΤΕ συνομωσιολογησα και πρακτορολογησα,εσκεμμενα...Αυτα ειναι δικια σας ειδικοτητα αλλωστε.
Οσο για το ανεκδοτο περι κοντρας κρατους ΧΑ,οι χαμηλοι τονοι του Δενδια ΑΦΟΥ βγηκε στη φορα που ανηκε πολιτικα ο τυπος αρκουνε...
Αφου οι μπατσοι ειναι υπερ της ΧΑ, πως και δε τα θαψανε τα ψηφοδελτια και τα βγαλαν στη φορα? Ατυχημα? Ή μηπως απλα ειναι κολπακι για την "διευρυνση της βασης της ΝΔ προς τη ΧΑ"?
Αφου οι μπατσοι ειναι υπερ της ΧΑ, πως και δε τα θαψανε τα ψηφοδελτια και τα βγαλαν στη φορα? Ατυχημα?
Όχι βέβαια, αντίθετα θα προσελκύσει κι άλλους σκατόψυχους.
Όποιος τους έχει ψηφίσει όχι σε μία, αλλά σε δύο αναμετρήσεις είναι εξ'ορισμού σκατόψυχος.
Υπάρχουν όμως πάνω από 400.000 σκατόψυχοι στη μπουρδελοχώρα..
Ευκολάκι:
Οι μπάτσοι κάνουν ότι μπορούν για να αυξήσουν τα ποσοστά της χα από τη δεξαμενή των σκατόψυχων.
Και το καταφέρνουν καλύτερα δείχνοντας τον πιο αισχρό εαυτό τους..
Οι μπάτσοι κάνουν ότι μπορούν για να αυξήσουν τα ποσοστά της χα από τη δεξαμενή των σκατόψυχων.
-Οι μπάτσοι κάνουν ότι μπορούν για να αυξήσουν τα ποσοστά της χα από τη δεξαμενή των σκατόψυχων.
....Προγραμματικες δηλωσεις των ναζι αλλωστε υλοποιηθηκαν εχτες....σας τα γραψα και το πρωι...ποσοι θεωρειται οτι ταραχτηκαν απο ενα ρατσιστικο φονο??????ΕΔΩ στα καφενεια και τους δρομους το συνθημα ηταν ενα προεκλογικα "σε ενα καραβι ολοι και βουλιαγμα στα ανοιχτα"...Μεχρι και για παλαμακια εξω απο δικαστηρια τους εχω ικανους!
Ποσοι ειναι στ αληθεια αυτοι που στενοχωρηθηκαν απο την δολοφονια του?
Και ποσοι ειναι αυτοι που χαρηκαν λεγοντας ισως "ετσι πρεπει για να σηκωθουν να φυγουν ολοι τους".
Τρομακτικο σεναριο. Θα προτιμουσα το σεναριο της διευρυνσης της βασης της ΝΔ προς ΧΑ... :-
To σεναριο αυτο ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ οτι η αποκαλυψη των φυλλαδιων της ΧΑ στο σπιτι του δολοφονου προκαλει πολιτικη ζημια στην ΧΑ.Αφου οι μπατσοι ειναι υπερ της ΧΑ, πως και δε τα θαψανε τα ψηφοδελτια και τα βγαλαν στη φορα? Ατυχημα? Ή μηπως απλα ειναι κολπακι για την "διευρυνση της βασης της ΝΔ προς τη ΧΑ"?
-Οι μπάτσοι κάνουν ότι μπορούν για να αυξήσουν τα ποσοστά της χα από τη δεξαμενή των σκατόψυχων.
....Προγραμματικες δηλωσεις των ναζι αλλωστε υλοποιηθηκαν εχτες....σας τα γραψα και το πρωι...ποσοι θεωρειται οτι ταραχτηκαν απο ενα ρατσιστικο φονο??????ΕΔΩ στα καφενεια και τους δρομους το συνθημα ηταν ενα προεκλογικα "σε ενα καραβι ολοι και βουλιαγμα στα ανοιχτα"...Μεχρι και για παλαμακια εξω απο δικαστηρια τους εχω ικανους!
Δεν θα υπηρχε καμμια διαφορα.Η μαλλον δεν θα υπαρξει.Τρομακτικο σεναριο. Θα προτιμουσα το σεναριο της διευρυνσης της βασης της ΝΔ προς ΧΑ... :-
Ελάχιστοι, το πολύ ένα 5%.
Οι περισσότεροι, τουλαχιστον το 70%.
Και οι άλλοι λένε ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ...
Τί να πεις;