Δεν καταλαβες.Το ζητημα ΧΑ δεν εχει να κανει απλα με μια αντιπαραθεση καλου-κακου.
Αν και το εχω ξαναβαλει...
Μαλλον δεν ειμαι σαφης. Δεν φταις εσυ.
Ειμαι υπερ της ακραιας λυσης. Ειτε αυτη εκφραστει απο συριζα, ειτε αυτη εκφραστει απο ΧΑ.
Απο την στιγμη που δεν εχω δυστυχως αλλες επιλογες.
Με την "μεση λυση" εχω το προβλημα, οταν αυτη η μεση λυση εκφραζεται απο πασοκ ή νδ πχ.
Η χωρα χρειαζεται ταρακουνημα. Γερο ταρακουνημα. Αλλαγη οχι απλα στα λογια ή σε εκλογικα αποτελεσματα.
Δεν ειμαι κατα της ΧΑ. Σαφως και διαφωνω σε πολλα απ οσα εχει κανει, αλλα δεν την απορριπτω.
Απλα συγκεκριμενες πρακτικες της ειναι που με σπρωχνουν στον συριζα και οχι εκει πχ.
Γιατι μπορει να δωσει περισσοτερα πραγματα απο αυτα που εδωσαν οι κυβερνησεις του πασοκ και της νδ.
Ειλικρινα το πιστευω αυτο.
Θα πηγαινα προς οποιονδηποτε χωρο(ακροαριστερο, ακροδεξιο, οπως θες πες το) αδιαφορωντας πληρως για ακαδημαικους ορισμους του τι εκφραζει το ενα και τι εκφραζει το αλλο, αν ειναι επιτελους να ξεφορτωθω πασοκ και νδ.
Τα προβληματα που θα μου δημιουργησει αυτη η επιλογη μου(το λες και "επιλεγω το αγνωστο και πιθανον χειροτερο απο αυτο που εχω τωρα") θα τα αντιμετωπισω οταν ερθουν.
Τωρα τα προβληματα μου κυβερνανε ακομα....