apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
θα πας και εσυ τυπε?ετσι να ειμαστε ολοι εκει
θα πας και εσυ τυπε?ετσι να ειμαστε ολοι εκει
1)Το Μνημόνιο ΤΙ σχέχη έχει με τη Λίστα;
Δεν σε καταλαβαινω,προσπαθησα να σου επιβαλω την αποψη μου η δεν δεχομαι την δικια σου?Πιστευε οτι γουσταρεις, ασε τους αλλους να πιστευουν επισης οτι γουσταρουν.
Γιατι σε περιπτωση που δεν το καταλαβαινεις και το να μην δεχεσαι αλλη αποψη, μορφη φασισμου ειναι. Αυτα.
παντα τυπε θα ερθεις παρεα;;;θα πας και εσυ τυπε?
Έχεις αποδεχθεί λοιπόν τους ισχυρισμούς του Petros Constantinou ότι είσαι ξένος;
Άει στα χώματά σου λοιπόν. Εκεί στην triple A χώρα σου
Δεν σε καταλαβαινω,προσπαθησα να σου επιβαλω την αποψη μου η δεν δεχομαι την δικια σου?
Μην νοιωθεις μοναξια,ειστε πολλοι,καπου 400 χιλιαδες κοσμος.
τυπε η χα ειναι ναζιστες και χουντικοι αυτους θα ψηφιζες;;;;;Συριζα ψηφιζω. Ειναι πολυ παραπανω απο 400 χιλιαδες.
Ανετα θα ψηφιζα και ΧΑ ομως αν δεν υπηρχε συριζα.
Το οτι εσυ αδυνατεις να καταλαβεις το γιατι, δεν ειναι δικο μου προβλημα.
Και οχι οταν αρχιζεις την επιθεση κατευθειαν επειδη δεν συμφωνεις με κατι, δεν δεχεσαι μια αλλη αποψη.
Οσο για την τελευταια φραση, ασχολιαστη.
Καλησπερες.
Εχω διαπιστώσει έναν υπέρμετρο ακκισμό εδώ μέσα απο κάποιους χρήστες απέναντι σε κάποιους του αντίθετου ιδεολογικού χώρου ( ο συγκεκριμένος με σένα ) ο οποίος είναι στα όρια της θηλυμορφίας.Σε μια αξιοπρεπή ουτοπική κοινωνία, κάνοντας αυτήν την ερώτηση και μόνο, θα έπρεπε να σου αφαιρούν το δικαίωμα ψήφου, την άδεια οδήγησης, ίσως θα έπρεπε να σου χορηγηθεί κι αποκλειστική νοσοκόμα..
και σατανιστεςτυπε η χα ειναι ναζιστες και χουντικοι αυτους θα ψηφιζες;;;;;
γιατι παγανιστες δεν ειναι ρε τυπε;;;;και σατανιστες
μην το ξεχναμε αυτο τυπε
Δεν το λέω γι'αυτό.
Καλώς ή κακώς διάλεξα ποια είναι τα χώματά μου.
Το θέμα μας είναι πως ακόμα κι όταν μιλάμε και οι δύο για την Ελλάδα, στην ουσία μιλάμε για δύο διαφορετικές χώρες.
Μία αυτή που έχεις εσύ κατά νου και μία αυτή που έχω εγώ..
παγανιστες/σατανιστες πες το και ετσι τυπε το ιδιο ειναιγιατι παγανιστες δεν ειναι ρε τυπε;;;;
τυπε η χα ειναι ναζιστες και χουντικοι αυτους θα ψηφιζες;;;;;
παγανιστες/σατανιστες πες το και ετσι τυπε το ιδιο ειναι
Iσως ενα απο τα καλυτερα κομματια του παγκοσμιου underground.
Φυσικα ελληνικη μπαντα. Τελειο παραδειγμα αυτου που λες ;)
you came and slaughtered odin
you came and murdered zeus
our gods became your satan
and satan became our god
Επος
...ρεντμαν ο πακης ηταν ποδηλατης οπως εσυ και γω ,για αυτο και μονο το λογο θα πηγαινα....γιατι παγανιστες δεν ειναι ρε τυπε;;;;
[size=13pt]ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ[/size]Η Ελλάδα είναι ΜΙΑ ΧΩΡΑ, κάποιοι κάποτε προσπάθησαν να την μοιράσουν στα δύο και πήραν τον πουλο.