γιατί να ανακαλέσω δεν κατάλαβα;
στο δικό μου κεφάλι κόντρα ΧΑ και κράτους υφίσταται, στον βαθμό που το κράτος δεν περίμενε να αποκτήσει την δυναμική που τελικά απέκτησε
τα περί μπάτσων και ΧΑ δεν μου λένε τίποτα απολύτως, το κράτος χρησιμοποιεί την αστυνομία, δεν είναι η αστυνομία
για την μούρη του τύπου δεν το 'πιασα, πάντως αναφέρθηκα σε ένα μικρό ενδεχόμενο που πιθανότατα δεν θα ισχύει (ένα ενδεχόμενο που όταν με την ίδια λογική το επικαλείται ο απέναντι ακραίος χώρος ξαφνικά όχι μόνο δεν φαντάζει μαλακία και καταγέλαστο αλλά παρουσιάζεται πολύ περισσότερο ως βεβαιότητα)
Κακως δεν το επιασες...η μαλλον δεν θες να το πιασεις.
Δε μου λες ομως εαν ας πουμε βρεθει φωτο του που μοιραζει φυλλαδια της ΧΑ,συμμετεχει σε συγκεντρωσεις και τα ρεστα θα ΙΣΧΥΕΙ για σενα η θεωρια συνομωσιας οτι ταχα μου οι κολλητοι των χρυσαυγιτων μπατσοι φυτεψανε τα φυλλαδια για να ριξουν λασπη στους κακομοιρους τους φασιστες?Η θα την κανεις αβαβα?
Α,και για τις θεωριες συνομωσιας ΟΥΔΕΠΟΤΕ συνομωσιολογησα και πρακτορολογησα,εσκεμμενα...Αυτα ειναι δικια σας ειδικοτητα αλλωστε.
Οσο για το ανεκδοτο περι κοντρας κρατους ΧΑ,οι χαμηλοι τονοι του Δενδια ΑΦΟΥ βγηκε στη φορα που ανηκε πολιτικα ο τυπος αρκουνε...