Εχω κάνει τις προσωπικές μου αναλύσεις. Αυτή τη στιγμή θεωρώ αδιανόητο να υπάρχει ακόμα κόμμα ΠΑΣΟΚ το οποίο μάλιστα να εκπροσωπείται και στην συμπολίτευση ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 40 χρόνια στη χώρα.
Αρα, βασικός μου αντίπαλος αρχικά είναι ο μέσος Ελληνας που ως βολεμένος, λαμόγιο, απατεώνας, αμόρφωτος, ξεδιάντροπος κλπ εξακολουθεί να υποστηρίξει την ύπαρξη αυτού του βδελύγματος. Σε κάποιο σημείο εχθές άκουγα τον Βενιζέλο ο οποίος πρακτικά μας ανέφερε το βιογραφικό του ως επιχείρημα υπεράσπισης, ενώ στην πραγματικότητα πρόκειται για βιογραφικό κατάντιας.
Δεν υποστηρίζω τον ΣΥΡΙΖΑ όχι για κανέναν αλλο λόγο αλλά γιατί δεν θεωρώ ότι ο Τσίπρας είναι σε θέση να ανταπεξέλθει στον ρεφορμισμό της Ελληνικής κοινωνίας.
Η Ελλάς χρειάζεται έναν εξτρεμιστή (προσοχή, όχι αναρχικό) που θα ξεκινήσει απο τη ειρηνικά βίαιη αποδόμηση των κυκλωμάτων που λυμαίνονται εδώ και χρόνια τον κρατικό μηχανισμό.
Παρα πολυ σωστος.
Κι εγω που ψηφιζω συριζα συμφωνω σε αυτα. Ο Τσιπρας ειναι αποτελεσμα ενος γενικοτερου ξεπεσμου της πολιτικης. Εαν η πολιτικη σκηνη ηταν στοιχειωδως σοβαρη τα τελευταια(πολλα) χρονια, ατομα σαν τον Τσιπρα δεν θα σκεφτονταν καν να ηγηθουν κομματος(ποσο μαλλον να χουν και ελπιδες διακυβερνησης).
Το παιδι με την φατσα ΔΑΠιτη που ονειρευτηκε την πρωθυπουργια....
Οταν οι αντιπαλοι σου βεβαια ειναι βενιζελος,παπανδρεου,σαμαρας λογικο και επομενο ειναι να βγαινει και ο καθε τσιπρας αρχηγος και πολυ υπολογισιμος αντιπαλος.
Αν μιλανε αυτοι που τα γαμησαν ολα τοτε γιατι να μην μιλαει και ο τσιπρας ή ο μιχαλολιακος πχ?
Ναι χρειαζομαστε εναν εξτρεμιστη. Εναν "τρελλο" θα ελεγα εγω. Σε εισαγωγικα. Εναν τρελλο που θα δειχνει οτι πηγαινει με τα νερα του συστηματος μεχρι να τον εκλεξουν και μια ωραια μερα σαν πρωθυπουργος πλεον, θα βγει και θα τα φερει ολα πανω κατω. Χωρις προειδοποιηση.
Αιφνιδιαστικα. Μονο ετσι.
Ο τσιπρας σιγουρα δεν ειναι αυτος που ψαχνουμε. Δεν ειναι και κανενας αλλος βεβαια.
Αναμονη. Και πανω απ ολα υπομονη. Οσο αντεχουμε.