LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.297
- Πόντοι
- 8.645
Εγω λεω να τα βαψει ολα κοκκινα να μην χαλαει η αρμονια ;)
Δεν τρόλαρα πριν, σοβαρά ρωτούσα. Έχει σχέση με
Εγω λεω να τα βαψει ολα κοκκινα να μην χαλαει η αρμονια ;)
Τεμπελη μην κοπροσκυλιαζεις και βαψε τα ποστ μου ΑΜΕΣΩΣ !!!!!!:o ειμαι ασυγχωρητος αγιε...παντα ειχα την υποψια οτι τα αμπαλα-ειναι επιτηδες τοσο αμπαλα και χωρις νοημα- ποστ του αχαχουχα ειναι μερος ευρυτερου σχεδιου αποσταθεροποιησης της λογικης μας...αποδειχτηκε οτι περιεχουν κρυφα μηνυματα περα απο καθε φαντασια αρκει να ριξει κανεις μια καλυτερη ματια!
Δεν τρόλαρα πριν, σοβαρά ρωτούσα. Έχει σχέση μετις μαλακίεςαυτό που λες
Δε σου φταίει η αριστερά αν ως ιδεολογική τοποθέτηση το πιο κοντινό σε μόρφωση που έχεις να επιδείξεις ως δεξιά είναι ο ακαδημαικός Πλεύρης.
Δε σας φταίει κοινώς η ανωτερότητα του άλλου για τη δική σας κατωτερότητα. Αλλά δεκαετίες τώρα αυτός είναι και ο βασικός λόγος κατάπτωσης της ελληνικής ράτσας.
ΠΑΝΤΑ φταίει κάποιος άλλος.
το ίδιο έλεγε και ο άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός 2 αιώνες πρινΤα 'λεγε ο βοθρούλης παλιά, φτιάξτε σχολεία ρε!
Χιλια τα δικια σου τυπε και δεν ειπα πουθενα οτι εχεις αδικο καπου
Ομως ο κοσμος ΒΑΡΕΘΗΚΕ την κοροιδια και τον συνεχη εμπαιγμο απο τους πολιτικους, μεσω του συστηματος, καθως και τον ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ των λιγων, που μενουν στο απυροβλητο προκαλωντας συνεχως !!!!!!
Τι δεν καταλαβαινεις απο αυτο ?
Μπράβο, ωραίες γνωριμίες έχεις. Δείξε μου το φίλο σου λένε να σου πω ποιος είσαι.
Άσε που δεν απάντησες σε αυτό που σου 'πα. Δεν πειράζ, καλή καρδιά
Χιλια τα δικια σου τυπε και δεν ειπα πουθενα οτι εχεις αδικο καπου
Ομως ο κοσμος ΒΑΡΕΘΗΚΕ την κοροιδια και τον συνεχη εμπαιγμο απο τους πολιτικους, μεσω του συστηματος, καθως και τον ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ των λιγων, που μενουν στο απυροβλητο προκαλωντας συνεχως !!!!!!
Τι δεν καταλαβαινεις απο αυτο ?
Ποιά "ιδεολογική" ανωτερότητα? Η αξία και το πνεύμα ΔΕΝ χωράνε σε κουτάκια ...
Τον Φαίδρο Μπαρλά τον ξέρεις? Όχι ... Κι όμως ήταν εξαιρετικός ΔΕΞΙΟΣ λογοτέχνης (εστέτ μάλιστα) ... Το αντικομφορμιστικό, καθαρά πατριωτικό, μέρος του έργου των αριστερών - αλλά όχι "γραμιτζίδων" - Ρίτσου και Βάρναλη το έχεις διδαχθεί στα σχολειά? Όχι φυσικά - κανείς δεν συμπεριέλαβε πουθενά δείγμα του σε σχολικό βιβλίο ...
Απορώ πως τους ξέφυγε Παλαμάς, Σολωμός και Παπαδιαμάντης ... Θάψανε βέβαια τον Βιζυηνό επί χρόνια αλλά πήρε την εκδίκηση του ... "μετεβλήθη ἐντός μου καὶ ὁ ρυθμὸς τοῦ κόσμου"
αλλα αντί άλλων.
Δε μίλησα για ιδαεολογική ανωτερότητα.
Για πνευματική ανωτερότητα μίλησα.
Υ.Γ.
Ο Βάρναλης δεξιός; εδω χρειάζεται αυτό
Ωραια οπως τα λες ..... τα δεχομαι οπως τα θετειςΕγώ καταλαβαίνω ότι εσύ δεν καταλαβαίνεις.
Ποιος τους εξέλεξε;
Σου τους επέβαλαν;
Εσύ δεν τους διάλεξες;
Πόσες ευκαιρίες είχες εκλογικά και στο πεζοδρόμιο τα τελευταία 4 χρόνια να κάνιες κάτι ριζοσπαστικό;
Πάρα πολλές.
Και τι επέλεξες;
Να σε σώσουν αυτοί που σε έφεραν σε αυτό το σημείο και ως αντίδραση πήγες σε αυτούς που φόρα παρτίδα υποστηρίζουν τακτικές ναζισμού.
Και μετά μου λες τι δεν καταλαβαίνω εγώ.
απολογούμαι.Ξαναδιάβασε οτι έγραψα ...
Σου απάντησα ... ο κατάλογος των "διευθύνσεων" μπορεί να μην είναι πλήρης ... οι "διευθύνσεις" μπορεί να μην είναι όλες σωστές ... όμως λίγο ή πολύ ρΟΛΟΙ κάτι χρωστάμε ...
Φίλτατε ποτε θα ξεπεράσετε ορισμένοι το "Λόλα να ένα μήλο" ;Ωραια οπως τα λες ..... τα δεχομαι οπως τα θετεις
Να σε ρωτησω κατι ομως....
Ειπε κανενας πολιτικος ποτε οτι εγω θα βγω για να κλεψω και κλεψτε κι εσεις οσο μπορειτε και σας επιτρεπω μεσω των παραθυρων που υπαρχουν στους νομους και στους κανονες, αλλα μετα θα πληρωσετε ολον τον λογαριασμο ?
Αν το ελεγε κανεις αυτο πιστευεις οτι θα εβγαινε βουλευτης η πρωθυπουργος ?
Φίλτατε ποτε! θα ξεπεράσετε ορισμένοι το "Λόλα να ένα μήλο" ;
Αχαχούχα, όταν ήσουν μικρός και σε έδερνε κάποιο παιδί (λέμε τώρα) πήγαινες κι έλεγες σε άλλα παιδιά να πάνε νατον δείρουν;καποιο αλλο?
Ακριβως !!!!!Φίλτατε ποτε θα ξεπεράσετε ορισμένοι το "Λόλα να ένα μήλο" ;
Σου απάντησα ... ο κατάλογος των "διευθύνσεων" μπορεί να μην είναι πλήρης ... οι "διευθύνσεις" μπορεί να μην είναι όλες σωστές ... όμως λίγο ή πολύ ΟΛΟΙ κάτι χρωστάμε ...
Η δραση φερνει αντιδραση στην απλη λογικη .....