-ME αφορμη το παραπανω εντελως ξεμπουρδελο και για τον πουτσο σχολιο,ερωτηση(ειδικα προς κουρτινα)....Πραγματικα πιστευει κανεις οτι υπαρχει περιπτωση το χτεσινο περιστατικο να λειτουργησει αρνητικα και να απομακρυνει ψηφοφορους απο το ναζιστικο κωμμα?
Καλέ μου συνομιλητή δεν το γνωρίζω. Δε μπορώ να είμαι στον εγκέφαλο του μέσου έλληνα ψηφοφόρου της Χ.Α.
Δεν μπορώ πώς να το πούμε να κατανοήσω στοιχειώδη πράγματα για το ποιά λογική ακολουθεί. Δηλαδη για μένα η λογική μισανθρωπισμού και ρατσισμού βάσει χρώματος και φυλής δε μπορεί να ενταχθεί απριόρι στην λογική μου και την παιδεία μου.
Πέραν αυτού και ενδεχομένως επειδή θεωρώ ότι δεν ανήκω στην πλειοψηφία μπορεί και να αδυνατώ να δεχθώ ότι αυτό είναι το πάνω όριο εγκεφαλικής ανάλυσης που μπορεί να κάνει ο μέσος Ελλην.
Εχω κάνει τις προσωπικές μου αναλύσεις. Αυτή τη στιγμή θεωρώ αδιανόητο να υπάρχει ακόμα κόμμα ΠΑΣΟΚ το οποίο μάλιστα να εκπροσωπείται και στην συμπολίτευση ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 40 χρόνια στη χώρα.
Αρα, βασικός μου αντίπαλος αρχικά είναι ο μέσος Ελληνας που ως βολεμένος, λαμόγιο, απατεώνας, αμόρφωτος, ξεδιάντροπος κλπ εξακολουθεί να υποστηρίξει την ύπαρξη αυτού του βδελύγματος. Σε κάποιο σημείο εχθές άκουγα τον Βενιζέλο ο οποίος πρακτικά μας ανέφερε το βιογραφικό του ως επιχείρημα υπεράσπισης, ενώ στην πραγματικότητα πρόκειται για βιογραφικό κατάντιας.
Δεν υποστηρίζω τον ΣΥΡΙΖΑ όχι για κανέναν αλλο λόγο αλλά γιατί δεν θεωρώ ότι ο Τσίπρας είναι σε θέση να ανταπεξέλθει στον ρεφορμισμό της Ελληνικής κοινωνίας.
Η Ελλάς χρειάζεται έναν εξτρεμιστή (προσοχή, όχι αναρχικό) που θα ξεκινήσει απο τη ειρηνικά βίαιη αποδόμηση των κυκλωμάτων που λυμαίνονται εδώ και χρόνια τον κρατικό μηχανισμό. Και αυτοί δεν είναι πολιτικοί μόνο και έναν ταγό ο οποίος θα αναβαθμίσει πλήρως την ελληνική προσφερόμενη παιδεία, δλδ θα επενδύσει τεράστια κεφάλαια και μέρος του ΑΕΠ στη μόρφωση και την εκπαίδευση του λαού ώστε σε περίπου 15 χρόνια να μπορεί η Ελλάδα να διαχειριστεί με ένα αξιόλογο δυναμικό τις προκλήσεις των συνθηκών που αλλάζουν παγκοσμίως με ρυθμό τουλάχιστον διπλάσιο του προηγούμενου αιώνα.