Νέα

Ερεθισμός στο πέος

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα tom tomson
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 24
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

h.o.t.a.s.

Νέο Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2005
Μηνύματα
1
Like
0
Πόντοι
0
Tο Συγγρού είναι κρατικό!
Εννοείται οτι δέχεται όλα τα ταμεία και φυσικά ασχολείται με
κάθε δερματολογική και αφροδισιακή πάθηση.
Εγώ στα 10 μου είχα πάει επειδή είχα πάθει μερικά
αλεργικά σοκ.Αμα πάει κανείς μην ξεχάσει να πάει στο
μουσείο όπου θα του φύγει το μάτι βλέπωντας τα "εκθέματα"
και σίγουρα θα είναι πολύ προσεκτικός μετά...
 

baklavatzioglou

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Μηνύματα
554
Like
59
Πόντοι
6
θα συμφονισο και εγω με καπιουσ φιλους εδω μεσα 1 ειναι το συγουρο δεν ειναι κονδιλοματα με τιποτα ..υσος ειναι μικιτες ..τορα για συφιλι δεν ξερω εχεις μιποσ και σπιρακια στης αμιγδαλες; το ειχα δη σε ενα ντοκιμοντερ πριν χρονια στην τηλεορασι..παντος τα κονδιλοματα κανουν 4- 5 μινες να φανουν και ξερω οτι κατακερους ξαναεμφανιζοντε αν στεναχοριθις και για καπιους αλλουσ λογουσ που δεν τους 8ιμαμε ..επισις και να φιγουν τα κονδιλοματα ο ιος υπαρχρι μια ζωη δεν φευγει.τορια να σου πω καπιες αλιφες για μικιτες; δεν ξερω να θες σου λεω ..canesten ..flagyl ..kai γαμοτο ειναι και μια αλλη που μου διαφευγει τορα ..παντος  φιλε καλο ειναι να πας σε γιατρο ..αα παρε και ενα τηλεφωνο αν μπορης σε καπιουσ γιατρους ειναι αποκλιστικα γιαυτη την δουλια και ειναι δωρεαν ..γραμμη λαις λεγετε και το νουμερο ειναι αυτο..2103303306
 

KaiserSoze

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Μηνύματα
85
Like
0
Πόντοι
0
Ξεθάβω το θέμα ένα χρόνο μετά.

Είχα βγάλει κι εγώ μύκητες στο πέος. Για να μην τα πολυλογώ, σε κομπογιαννίτη έπεσα, ο οποίος όμως μου έδωσε μία αλοιφή η οποία τους έκανε να περάσουν. Το θέμα είναι ότι τώρα ξαναβγήκαν και δεν ψήνομαι καθόλου να πάω ξανά στον γιατρό για να μου δώσει την ίδια αλοιφή.

Την παλιά όμως την έχω πετάξει και δεν θυμάμαι πως την λένε!!!! Είναι σε ένα μπλε με άσπρο σωληνάριο αν θυμάμαι καλά... Μπορεί να βοηθήσει κάποιος?
 

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Μηνύματα
4.898
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Δεν ξέρω τι έγινε με τον συναγωνιστή και το θέμα του αλλά έχω να πώ ότι αν πας σε ιδιώτη γιατρό μην τον πιστέψεις αν δεν πάς και σε δεύτερο.
Για εμένα η καλύτερη λύση είναι το κρατικό νοσοκομείο, στην περίπτωση μας το  Συγγρού, θα στηθείς στην ουρά μαζί με τις αλλανιάρες που πάνε για πιστοποιητικό υγείας αλλά θα είσαι σίγουρος.
Τώρα γιατί το λέω;; έτσι εμφανίστικαν (πριν απο 4 χρόνια) και σε εμένα κάτι κόκινα μπιμπίκια στο πουτσοκέφαλο και φρικάρισα..
Είχα γυρίσει απο διακοπές με γκόμενα, γυρνώντας πήρα και μια βίζιτα η οποία περιμένοντας να στανιάρω για να το κάνουμε δεύτερη φορά και ενώ μιλούσα στο κινητό με ένα θείο μου...τον πήρε στο στόμα ακάποτο!!! ¨οχι για πολύ, για κανένα δυό δευτερόλεπτα.
Φρικάρησα, είμαι και υποχόνδριος, τον κοίταζα με μεγενθυντικό φακό καθε μέρα...
Τις επόμενες ημέρες εντόπισα τα κόκκινα μπιμπίκια, μεγέθους κεφαλιού καρφίτας και άρχισε ο Γολγοθάς μου...
ʼρχισα να την ψάχνω στο Ιντερνετ, με τα συμπτώματα αυτά έβγαζε κονδυλώματα,  είχα γίνει σε δυό μέρες Δερματολόγος- Αφροδισιολόγος, έπεσα και σε μια σκατοσελίδα του πανεπιστημίου της Iowa όπου είχε κάτι κονδυλώματα σαν τα κουνουπίδια και άρχισα να σκέφτομαι παράξενα πράματα.
Με την γκόμενα, εν τω μεταξύ έχω γίνει κώλος, μέχρι πιστοποιητικό ότι δεν είχε τέτοιο πράμα έφερε με εξετάσεις αίματος απο Αμερικανικό εργαστήριο.Κι εδώ είναι το ζουμί...
Εγώ ο μάπας πήγα σε ένα αφροδισιολόγο, Β.Κ τα αρχικά του, απο τις εφημερίδες τον βρήκα, με το χρυσό ρολεξάκι του και την κλινικάρα του. Ο αρχίδας αφού με έκοψε ότι εγώ έχω φάει εγκεφαλικό κόλημα με τα κονδυλώματα,  μου σκάει την παραμύθα ότι "ναι, κονδυλώματα έχεις".
Ω, ρε πούστη μου, άνοιξε γής μέσα να μπώ... τόσα χρόνια πηδήκουλας την είχα βγάλει καθαρή, τώρα που το πήγα στο λάου-λάου την πάτησα;;
Τέλος πάντων, με βάζει μέσα για laser, μιλάμε για έξοδα και πόνο, μα τι πόνο..αλλά χέστηκε αυτός, τα λεφτά να πάρει και στα αρχίδια του τα υπόλοιπα..
Πρώτα μου έκατσε μια ένεση στο καυλί, μετά αρχισε με το laser μου το καιει και στο τέλος το είχε κάνει σαν την στέκα με τον γύρο, τόσο καμένο ήταν. Αυτό το βασανιστήριο το έφαγα στην μάπα 5 φορές...μέχρι υποτίθεται να αποθεραπευτώ, το μαλί πήγε πάνω απο 3000 ευρώ και η αυτοπεποιθησή μου στον πάτο.
Μετά από καιρό συνάντηθηκα με την γκόμενα (αυτή στο εξωτερικό), όπου με πήγε σε κάποιον σχετικό γιατρό και αυτός μου εξήγησε ότι εφόσον είχα  κονδυλώματα, θα ήταν ανιχνευσιμα  σε μια εξέταση αίματος (δεν θυμάμε το όνομα της, στην Αμερική θα πήγαινε το δείγμα) την οποία και συμφώνησα να κάνω.  μετά από δυό βδομάδες έμαθα ότι ουδέποτε είχα τέτοιο πράμα!
Σκέφτηκα ότι μαλακίες η εξέταση, σιγά να μην ξέρουν οι Αμερικάνοι καλύτερα απο την γάτα τον δικό μας.
Φέτος είχα στριμώξει άνα γκομενάκι, σκέτο καυλοράπανο, είχε παθει η μέση μου, τα γόνατα μου είχαν ξεφλουδίσει και ο κόλος της είχε γίνει σαν 8 απο το τάισμα που του έκανα.
Μετά από μέρες είδα πάλι αυτά κόκκινα μπιμπίκια και φρικάρισα, πήγα σε άλλο γιατρό, πήγα και σε δεύετερο για να είμαι σίγουρος. Η διάγνωση ήταν μύκητες και ουρολοίμωξη (είχα και ένα τσούξιμο), η θεραπεία ήταν κάτι χάπια, μια αλοιφή και ένα υγρό σαν μελάνι στο χρώμα που μου γάμησε τα σώβρακα..
Να πάω τώρα να γαμήσω τον ρολεξάκια ή να μην πάω;;;;
Κάποια στιγμή που ένοιωθα άνετα με το θέμα το κουβέντιασα με ένα φίλο γιατρό, αυτός γελούσε, εγώ είχα γίνει τούρμπο απο τα νεύρα, μου είπε -εκτός απο το ότι οι ιδιώτες αφροδισιολόγοι είναι άτιμη φάρα- πώς έχει συμβεί παλιότερα να κάνουν χρόνια θεραπεία για σύφιλη σε άνθρωπο που δεν είχε, μόνο και μόνο για τα λευτά, την αλήθεια την έμαθε χρόνια μετά...
Χαχαχαχαχα έχω λιώσει στα γέλια με την αφήγηση-εμπειρία του krevati69 :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom