Διαγραμμένο μέλος 226046
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.182
- Πόντοι
- 1.056
αχ,αυτα τα τατου στη μεση...!
οχι μονο της συγκεκριμενης,γενικα
αχ,αυτα τα τατου στη μεση...!
tramp tattoo.αχ,αυτα τα τατου στη μεση...!
οχι μονο της συγκεκριμενης,γενικα
Ρε τύπε, αν κάποια εργάζεται και ενδιαφέρεται για νέους πελάτες .... δίνε επαγγελματική κάρτα !Αγαπητέ,
Η αλήθεια είναι ότι ένα δίκιο το έχεις.
Δεν είναι ωραίο να ανεβάζουμε φωτογραφίες.
Όμως δεν αναφέρουμε ονόματα.
Άλλωστε βάζουμε καλλιτεχνικές φωτογραφίες και τις προσφέρουμε αφιλοκερδώς προς τέρψη πολλών μελών του φόρουμ.
Δες το και διαφορετικά.
Άλλωστε είναι και μια καλοπροαίρετη διαφήμιση για πολλά εργαζόμενα κορίτσια που έχουν συνειδητά επιλέξει αυτή την οδό βιοπορισμού.
Εγώ προσωπικά τις προσφέρω πάντα καλοπροαίρετα.
Δεν χρειάζονται λοιπόν οι αντιπαραθέσεις.
AliceΒυζοκαταιγιδα Μελίνα;
Ναι μπερδεύτηκα..
Αδελφέ αν μπορείς στείλε πμ Ποια είναι η κοπέλα. Ευχαριστώ
καλησπέρα ποιο είναι το μωρό φίλε μου
ποια είναι; σε πμ αν θες ευχαριστώ!
Δημόσια καλέ, να μάθουμε κι εμείς!..ποια είναι; σε πμ αν θες ευχαριστώ!
Μου φαίνεται για Γιολ…
Τουφιτσα και κωλαραΓια όσους έχουν πολύ βαθιά γνώση ....και έβαζαν βαθιά το χέρι στην τσέπη.....θα την θυμηθούν
Τρομερη πισω οψη
Έπεσα έξω δλδ…Πορτογαλεζα ειναι τουλάχιστον ετσι εγραφε και εχει φυγει καιρο.
Πολλά λεφτα και τοσο μεγαλα βυζια,δεν μου λεει κατι.Για όσους έχουν πολύ βαθιά γνώση ....και έβαζαν βαθιά το χέρι στην τσέπη.....θα την θυμηθούν
Ναι! Μοιάζουν κάπως αλλά όχι... η Γιολάντα πιο φαρδο_κωλα και περισσότερα Tattoo... ασ πούμε ότι έβαλε Λαραααα ο GnnakosΈπεσα έξω δλδ…
Με την καμία. Η κωλάρα της Ιολάνδης είναι πιο χορταστική. Επίσης η δερματοστιξία είναι σε άλλη θέση.Μου φαίνεται για Γιολ…
Εγώ αυτό που έχω να πω είναι ότι… δεν σου ξεφεύγ(ω)ει τίποτα, ενώ εσύ μου ξεφεύγεις συνεχως!!! ΜΝαι! Μοιάζουν κάπως αλλά όχι... η Γιολάντα πιο φαρδο_κωλα και περισσότερα Tattoo... ασ πούμε ότι έβαλε Λαραααα ο Gnnakos