Mitsaras29
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 30
- Like
- 1.387
- Πόντοι
- 1.011
παίζει ακόμα αυτή;ναι αδελφέ, 250. Αλλά μιλάμε για εγγυημένη απόδοση και εμφάνιση!!
παίζει ακόμα αυτή;ναι αδελφέ, 250. Αλλά μιλάμε για εγγυημένη απόδοση και εμφάνιση!!
Δεν νομίζω φίλεπαίζει ακόμα αυτή;
Valeria σαν το παλιό καλό κρασί ?......υπερμουνο
Σταμάτησε αν και κάποιοι λένε για πολύ κλειστό κύκλο.παίζει ακόμα αυτή;
Οχι φίλε,ουκρανεζα από γραφείο ριτζ!!!!η Valeria ind η ανεξάρτητη που είχε και νήμα δικό της εδώ είναι?
Υπέροχη μιλφ με στοματαρα για πολύ σπέρμα!!!!Πώς σας φαίνεται?
στοματάρα, δοντάρες, όλα πολύ καλά τα βλέπω...Λίφτινγκ προσώπου.....
Μπροστινό σύστημα......Οχι φίλε,ουκρανεζα από γραφείο ριτζ!!!!
Πισινό σύστημα......Μπροστινό σύστημα......
ηταν μουναρα οκ, αλλα τα 250 ηταν και ειναι πολλα
Φίλε παλιά φώτο είναι,ήρθε για ξεπετα κ δεν ξαναγύρισε ποτέ.Ωραίο μουνακι η τελευταία... Έχουμε πληροφοριες ;;; ποσο παει το μαλλί ;;;
Ήταν μουναρα κ δεν έπαιρνε πολλά 150 αν θυμάμαι καλα με πολλά έξτρα μεσα..Οχι σαν της σαύρες του εσκορτ κλαμπ που όλες δεν βλέπονται κ περνουν κ 140 in κ out 160. Ημαρτωνννν!!!Από ότι έχω μάθει από φίλους Αθηναίους την καινούργια χρονιά έρχεται όχι ένα αλλά δύο γραφεία στην Πόλη μας με τιμές Γαμάτες. Για να δούμε!!!!Κρίμα... Πόσο ήταν το δωράκι τησ για μια ώρα ;
Λέγε ρε συ που τις βρίσκουμε αυτές, σε ποιο site η γραφείο. Να πάμε και μεις. Δε βοηθάς μόνο να τις δείχνεις... :/Υπέροχη μιλφ με στοματαρα για πολύ σπέρμα!!!!Πώς σας φαίνεται?
Το milfoni αθηνα η θεσσαλονικη; πως την βρισκουμε;Μιλφαρα......
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κρασί ?
Ο ουκρανικός πολλαπλός εκτοξευτής Πυραύλων?
Marina
δεν ειναι η Μαρινα η κοπελα, η Αντριανα ειναι και δουλευει κανονικα νομιζω https://www.bourdela.com/forum/threads/adrianna.262499/page-724Νομίζω όχι... Πάει και έρχεται αυτή αλλά δεν ξέρω αν και πότε θα ξανάρθει