Νέα

Επιτρέπονται οι ανήλικοι στα μπουρδέλα και στα στούντιο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ablaoublas1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 141
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
Και το σωστό είναι 16 χρονών αντράκια, όπως είναι ανεπτυγμένα τα περισσότερα, να τραβάνε μαλακία; :zfuck: :fuck1:

αν πετύχει η μαλακία τύφλα ναχει το γαμήσι.

Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο ρε φίλος;
Ας την πέσουνε στην καθηγήτρια Αγγλικών τους στο σπίτι, στη συμμαθήτρια τους. Γιατί πρέπει να μάθουν από μικροί να πληρώνουν για τον έρωτα;

son10

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
1
Πόντοι
1

Ας την πέσουνε στην καθηγήτρια Αγγλικών τους στο σπίτι, στη συμμαθήτρια τους. Γιατί πρέπει να μάθουν από μικροί να πληρώνουν για τον έρωτα;
Ξέρεις πολλές καθηγήτριες Αγγλικών να γαμιούνται με μαθητές; Ρωτάω για να πάμε και εμείς και να μην πληρώνουμε. Το να βρει συμμαθήτρια στα 16 είναι δύσκολο γιατί η 15 -16 θα πάει με 20άρι κλπ και στο κάτω κάτω δεν γνωρίζει το τι κάνουν και πως το κάνουν. Τις πουτάνες γι αυτό πρέπει να τις σεβόμαστε γιατί επιτελούν κοινωνικό έργο. Ο 16αρης θα είναι γνώστης της τεχνικής του έρωτα όταν θα αποφασίσει να κάνει σχέση. Εξ άλλου για να μάθεις πρέπει να πληρώσεις. Εμείς το πληρώσαμε πολύ ακριβά παλιότερα που παντρευτήκαμε για να γαμήσουμε.

nixermanie

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Μπορει να μην επιτρεπονται(βαση νομου) αλλα θυμαμαι τον εαυτο μου σε μπουρδελοτσαρκα απο την 1η γυμνασιου και να γ@μαω στην 2α γυμνασιου.Ακομα θυμαμαι την τσατσα να μας λεει:παιδια αν δε μπορεσετε, δε σας δινς τα λεφτα πισω!!! Τι να μας πει κι εκεινη? Ουτε 2 λεπτα δε κρατησα!! Αχαχαχαχα

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
Είσαι ρηχά πολύ και αμα παντρεύτηκες για να γαμήσεις πάρε πάλι τα εύσημα. Είμαι σίγουρος ότι ένας από τους 2 σας δε θα χωράει να περάσει από την πόρτα.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Το σωστό:
απαγορεύεται ο αγοραίος έρωτας σε ανήλικους όπως ο τζόγος το αλκοόλ το κάπνισμα για τους γνωστούς λόγους έξης που προκαλούν.

θεωρητικα απαγορευεται αλλα μια χαρα αγοραζουν οι πιτσιρικαδες και αλκοολ και τσιγαρα και γαμανε!!

συμφωνω!! αν αρχισεις να γαμας απο τα 16 και να τρως τα λεφτα του μπαμπα στις πουτανες.........
Ξέρεις πολλές καθηγήτριες Αγγλικών να γαμιούνται με μαθητές; Ρωτάω για να πάμε και εμείς και να μην πληρώνουμε. Το να βρει συμμαθήτρια στα 16 είναι δύσκολο γιατί η 15 -16 θα πάει με 20άρι κλπ και στο κάτω κάτω δεν γνωρίζει το τι κάνουν και πως το κάνουν. Τις πουτάνες γι αυτό πρέπει να τις σεβόμαστε γιατί επιτελούν κοινωνικό έργο. Ο 16αρης θα είναι γνώστης της τεχνικής του έρωτα όταν θα αποφασίσει να κάνει σχέση. Εξ άλλου για να μάθεις πρέπει να πληρώσεις. Εμείς το πληρώσαμε πολύ ακριβά παλιότερα που παντρευτήκαμε για να γαμήσουμε.
επισης σωστο....αλλα δεν πανε και ολλες οι 16αρες με τους 20αρηδες! μια χαρα βλεπεις ζευγαρακια συνομιλικα!
εγω στα 18 τα ειχα με μια κοπελιτσα στα 17!! μονο που αν τυχεις σε παρθενα θελει ολλα ειναι ροζ,παραμυθενια επειδη θα εισαι ο 1ος της να υπαρχει αγαπη και επμιστοσυνη!(και φυσικα μακροχρονια σχεση οχι στην βδομαδα)

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Η νομοθεσία λέει ότι δεν επιτρέπεται..
Αν όμως συνοδεύεται με ενήλικα-συγγενικό πρόσωπο...επιτρέπεται..!!!
Αλλά σιγά τώρα μην πάρει ο πιτσιρικάς τον μπαμπά από το χέρι για να πάει να γαμήσει..
Θα βγει παρέα..τσούρμο με τους φίλους του...και "βουουουουουρ" στα μπουρδέλα...χαχαχαχ..
Το τι γέλιο κάνω όταν μπαίνουν μέσα απο δαύτα...δεν λέγεται..
Κάθονται στη σειρά σα στρατιωτάκια..και το παίζουν άνετοι και πεπειραμένοι...χαχαχαχ...
Το τι φασαρία κάνουνε μόλις βγαίνω και το τι γιουχάρισμα τρώω μερικές φορές...χαχαχαχαχαχ
Πιτσιρίκια είναι...τι να τα κάνεις?
Κι αν πέσουν σε καμμιά κέντα και μπει εκείνη την ώρα η ασφάλεια μέσα...ε...κάνουν κι αυτοί τα στραβά μάτια..
Άντρες είναι και αυτοί...και οπωσδήποτε υπήρξαν κι αυτοί πιτσιρίκια και έκαναν τα ίδια...
cool-045.GIF

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Ακριβώς έτσι - όλα τα άλλα είναι άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
στην τελικη καλυτερα να μαθω οτι ο γιος μου αυριο μεθαυριο γαμησε με τα λεφτα που του εδωσα παρα να πινει να καπνιζει και οτιδηποτε αλλο!!
αλλα να μην τρωει και ολλα τα φραγκα στα μπουρδελα!! :grin:
σιγουρα θα του μιλαγα για προφυλαξεις κλπ μιας και δεν υπαρχει παιδεια ειδικα σε αυτο το θεμα! :grin:

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
στην τελικη καλυτερα να μαθω οτι ο γιος μου αυριο μεθαυριο γαμησε με τα λεφτα που του εδωσα παρα να πινει να καπνιζει και οτιδηποτε αλλο!!
αλλα να μην τρωει και ολλα τα φραγκα στα μπουρδελα!! :grin:
σιγουρα θα του μιλαγα για προφυλαξεις κλπ μιας και δεν υπαρχει παιδεια ειδικα σε αυτο το θεμα! :grin:
Έτσι..έτσι...είναι πολύ σημαντικό να είσαι φίλος με το παιδί σου...
Και στην δουλειά μου ακόμα...
Όταν μπαίνει κάποιος "πιτσιρικάς" στο δωμάτιο..ευχαρίστως να διαθέσω λίγο χρόνο παραπάνω και να τον συμβουλεύσω..
Τα πιτσιρίκια είναι ειδική περίπτωση...και αν μάλιστα είναι και η "πρώτη" φορά..θέλει ειδική μεταχείρηση γιατί η "πρώτη"φορα..είναι η "αφετηρία της σεξουαλικής του υγείας και αυτοπεποίθησης"

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
η 1η φορα συνηθως ειναι και αυτη που σε σημαδευει!! σου μενει για μια ζωη!!

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
να ανοίξουνε τότε ειδικά μπουρδέλα μόνο για 15-16αρηδες, με πεντακάθαρες πουτάνες.
(Σαρκαστικά το παραπάνω)

Ένας 16αρης που θα πάει με μια καριόλα πουτάνα που θα τον ''ευνουχήσει'' μπορεί κάλλιστα να αποκτήσει εμμονές-απωθημένα-θέμα με το σεξ-διάφορα και να είναι σε λίγο ο καλλίτερος πελάτης του ψυχιάτρου.

Αν ζούσαμε με διδαχές γνωστικών όπου κατά την εφηβεία οι νέοι αφήνονταν ελεύθεροι να ερωτευτούν (πολύ σεξ) ελεύθερα, τέτοιες εμμονές δε θα ήτανε υπό συζήτηση. Η οικογένεια φταίει στη διαπαιδαγώγιση και δη στην σεξουαλική που ακόμη κι ενώ υπάρχει σεξιστικός βομβαρδισμός από παντού (ακόμη και ένα ξεσκονόπανο συνοδεύεται από ερωτισμό και λαγνεία) μερικά θέματα είναι ταμπού.

Έχω την άποψη ότι αν τα ζήσεις όλα μικρός και γρήγορα-βιαστικά όπως σε παίρνει το ρεύμα τότε χάνεις ένα κομμάτι του μυστηρίου-φαντασίωσης-φαντασίας που είναι πολύ χρήσιμο. Στην εποχή μας το παιδί ως παιδί καταστρέφεται και τη θέση του παίρνει ένα επιθυμούμενο μικρο-μέγαλο μόρφωμα παραμόρφωμα.

Επαναλαμβάνω είναι προσωπικές αντιλήψεις-σκέψεις.

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
η 1η φορα συνηθως ειναι και αυτη που σε σημαδευει!! σου μενει για μια ζωη!!
Σωστά...ανεπανάληπτη εμπειρία για το αγόρι..
Γυναίκα που βρίσκεται στον "αγοραίο έρωτα" πρέπει να το γνωρίζει αυτό..και να το σέβεται...!!!

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
να ανοίξουνε τότε ειδικά μπουρδέλα μόνο για 15-16αρηδες, με πεντακάθαρες πουτάνες.
(Σαρκαστικά το παραπάνω)

Ένας 16αρης που θα πάει με μια καριόλα πουτάνα που θα τον ''ευνουχήσει'' μπορεί κάλλιστα να αποκτήσει εμμονές-απωθημένα-θέμα με το σεξ-διάφορα και να είναι σε λίγο ο καλλίτερος πελάτης του ψυχιάτρου.

Αν ζούσαμε με διδαχές γνωστικών όπου κατά την εφηβεία οι νέοι αφήνονταν ελεύθεροι να ερωτευτούν (πολύ σεξ) ελεύθερα, τέτοιες εμμονές δε θα ήτανε υπό συζήτηση. Η οικογένεια φταίει στη διαπαιδαγώγιση και δη στην σεξουαλική που ακόμη κι ενώ υπάρχει σεξιστικός βομβαρδισμός από παντού (ακόμη και ένα ξεσκονόπανο συνοδεύεται από ερωτισμό και λαγνεία) μερικά θέματα είναι ταμπού.

Έχω την άποψη ότι αν τα ζήσεις όλα μικρός και γρήγορα-βιαστικά όπως σε παίρνει το ρεύμα τότε χάνεις ένα κομμάτι του μυστηρίου-φαντασίωσης-φαντασίας που είναι πολύ χρήσιμο. Στην εποχή μας το παιδί ως παιδί καταστρέφεται και τη θέση του παίρνει ένα επιθυμούμενο μικρο-μέγαλο μόρφωμα παραμόρφωμα.

Δεν έχεις άδικο...
Η παροιμία που λέει.."Κάθε πράμα στον καιρό του και ο κολλιός τον Αύγουστο" ... δεν
είναι τυχαία..
Λίγη λογική και σύνεση χρειάζεται...σε όλα...!!!

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
λόγω του ότι είσαι κυρία του επαγγέλματος αντιλαμβάνεσαι επακριβώς το τι αναφέρω. Αυτό σε τιμά και ιδιαίτερα το αμέσως προηγούμενο ποστ σου.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Τα πιτσιρίκια είναι ειδική περίπτωση...και αν μάλιστα είναι και η "πρώτη" φορά..θέλει ειδική μεταχείρηση γιατί η "πρώτη"φορα..είναι η "αφετηρία της σεξουαλικής του υγείας και αυτοπεποίθησης"

Μπράβο βρε Κατερίνα!!! Πολύ σοφή κουβέντα......! Κάτι που πρέπει να προσέχουν και να έχουν κατά νου οι γονείς, αλλά και όποιες εξασκούν αυτό το επάγγελμα και πρέπει να δείχνουν ιδιαίτερη προσοχή.

Succesor

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
6
Like
17
Πόντοι
1
Εγώ πάντως την 1η φορά δεν κατάλαβα τίποτις. Οι μετέπειτα φορές που άρχισα να νιώθω απόλαυση μου έχουν μείνει...
Όσον αφορά το θέμα νομίζω οτι απο τα 16 και μετά αν δεν το πολυπάει το σπόρ ο νέος χρειάζεται μια εκπαιδευτική εκδρομή...

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
(Σαρκαστικά το παραπάνω)

ολλα ειναι σχετικα αγαπητε! ο γονιος φοβαται την ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ του παιδιου! αν θα γινει ιμο λεσβια πουστης κλπ κλπ! δεν ξερεις απο που να τα πιασεις τα παιδια να τα μιλησεις! ειναι πλεον τοσο ενημερωμενα απο ιντερνετ κινητα,τσοντες σε κινητα οτι τραβαει η ψυχουλασου! και συ τι να πεις του παιδιου? ακουσε να δεις αγορι μου εσενα δεν σε εφερε ο πελαργος αλλα βγηκες απο την κοιλιτσα της μανουλας σου?
το να ζησεις καποια πραγματα λιγο νωρις ισως σου κανει και καλο για να ξερεις να βλεπεις και τους κινδυνους αυριο μευθαυριο παρα να γινεις μαμμουχαλος και να την πατησεις στα 30!! στην τελικη την πατανε μεγαλοι σε ηλικια!
συμφωνω με την παροιμια της Κατερινας "Κάθε πράμα στον καιρό του και ο κολλιός τον Αύγουστο"!!
αν δεις οτι το παιδι σου στα 17-18 εχει μια νορμαλ σχεση με ενα καλο παιδι και οχι με αλητρες κλπ ,τι να του πεις για το σεξ? αφου το εχει ηδη κανει! βεβαια δεν βλαπτει μια φιλικη συζητηση! αλλα εμενα προσωπικα οι γονεις μου μου ειχανε εμπυστοσυνη στα 18 παρολο  που ημουν παιδι και μπορουσα να την κανω ανα πασα στιγμη και ωρα! αλλα με ειδανε οτι ειμαι και λιγο σοβαρος (για την ηλικια μου ) και κυριλε! ισα ισα το ειδαν και ομορφο το να μαι με μια κοπελιτσα συνομιλικη απ το να πηγαινω να στηνομαι στα μπουρδελα στην ουρα λες και περιμενω για κουρεμα!(και να τρωω τα λεφτα τους εκει)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Η νομοθεσία λέει ότι δεν επιτρέπεται..
Αν όμως συνοδεύεται με ενήλικα-συγγενικό πρόσωπο...επιτρέπεται..!!!

κι αν πέσουν σε καμμιά κέντα και μπει εκείνη την ώρα η ασφάλεια μέσα...ε...κάνουν κι αυτοί τα στραβά μάτια..
...
cool-045.GIF
καταρχην μπραβο που μου ελυσες την απορια μου.δηλαδη ειναι περιπου οπως ηταν παλια στα ηλεκτρονικα παιχνηδια(κατω απο 17 ετων απαγορευοταν).στην αρχη απαγορευοταν αλλα μετα αλλαξε ο νομος και εγινε οτι αν συνοδευονται απο ενηλικο επιτρεπεται.για τα μπουρδελακια θυμαμαι στο σχολειο ενα παιδι ενα χρονο μικροτερο (νομιζω τοτε πηγαινα 3η λυκειου και αυτος πηγαινε 2α)τον ειχε πιασει η ασφαλεια στη Φυλης και τον ειχαν παει στο τμημα.μιλαμε για τη σχολικη χρονια 1991-1992.μου ειχε κανει τοτε μεγαλη εντυποση!ονειρευομουνα πως να τελειωσω το σχολειο το συντομοτερο και να φυγω απο την Ελλαδα!θυμαμαι ακομα οπως το ελεγε οτι μπουκαρε η ασφαλεια και τους πιασανε!ολοι στο τμημα και φωναξαν τους γονεις τους!ειληκρινα αηδιασα.ουτε να γαμισεις με λεφτα δεν μπορεις!!!!(αν και το μεγαλητερο μου προβλημα στην Ελλαδα ειναι το κλιμα.δεν υποφερω τη ζεστη).θυμαμαι ενιωσα πολυ ασχημα για τη χωρα που ζουσα!μου θυμισε μεσαιωνικες καταστασεις!!!!!

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Μπράβο βρε Κατερίνα!!! Πολύ σοφή κουβέντα......! Κάτι που πρέπει να προσέχουν και να έχουν κατά νου οι γονείς, αλλά και όποιες εξασκούν αυτό το επάγγελμα και πρέπει να δείχνουν ιδιαίτερη προσοχή.
Σίγουρα οι γονείς..ασκούν τον κύριο ρόλο..
Τώρα για τις "επαγγελματίες"..οι εποχές έχουν αλλάξει..δυστυχώς..
Και για τον "πρωτάρη" είναι λαχείο να πάει σε μια γυναίκα του "αγοραίου έρωτα"
και να φύγει με καλές εντυπώσεις..
Το πρώτο συναίσθημα μετά από αυτό που έχει αποκομίσει...είναι.."κενό"..
φεύγει μπερδεμένος..και αναρωτιέται πού έκανε λάθος..
Χωρίς βέβαια στην πραγματικότητα να ισχύει κάτι τέτοιο..

Άστα να πάνε...μεγάλη υπόθεση είναι...!!!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
το θεμα ειναι και τι παιδι εχεις! κανενας μας δεν ειναι στραβος! και μεις περασαμε απο την ηλικια τους! και τσιγαρα κρυφα και τρελες και πολλα....δεν ειναι και φυσιολογικο να μην τα κανει! ΑΛΛΑ με μετρο χωρις καταχρησεις! ο γονιος θα πρεπει να βαλει ενα φρενο και οχι να γινει μπαμπουλας!
στην τελικη σε μια μεγαλη ηλικια (ενοω 16-17) που δεν ειναι πλεον μωρο και το αιμα του βραζει η λυση δεν ειναι να το πιασεις απο το μαλι και να του πεις στις 10 να σαι σπιτι! και μεχρι τις 10 προλαβαινει να πιει να καπνισει να παει μπουρδελοτσαρκα!κλπ
και το χαρτζηλικι να του κοψεις θα του δωσει η γιαγια και ο παππους και παλι θα κανουν αυτο που θελουν!(θα το σκασουν απο τοσ χολειο (θα του απαγορευσει κανεις να παει σχολειο?)) ασχετα αν μαλωσεις την γιαγια και τον παππου....θα ναι πλεον αργα!
ο γονιος θελει να παταει φρενο και να αφηνει το παιδι να δοκιμαζει ωστε να μην βγει να σπουδασει στα 18 και αρχιζει να πηγαινει στις πουτανες αλκοολ καζινο ναρκωτικα! μετα τα κανουν ολλα μαζι! και τοτε ισως να ναι πολυ αργα!θα χει χαθει ο ελεγχος!

εγω π.χ περασα μια περιοδο 2-3 χρονων που γαμηθηκα στα εξω! μπουζουκια κλαμπ καταχρησεις σε αλλες πολλεις κλπ! αλλα υπηρχε εμπιστοσυνη! και σαν φοιτητης στην αρχη δεν ειχα κανει και πολλα προς τα τελη ειδικα.....συνταξιουχος! γιατι? γιατι τα χα κανει και δεν μου ειχαν μεινει αποθημενα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom