Νέα

Επιτρέπονται οι ανήλικοι στα μπουρδέλα και στα στούντιο;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ablaoublas1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 141
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
καταρχην μπραβο που μου ελυσες την απορια μου.δηλαδη ειναι περιπου οπως ηταν παλια στα ηλεκτρονικα παιχνηδια(κατω απο 17 ετων απαγορευοταν).στην αρχη απαγορευοταν αλλα μετα αλλαξε ο νομος και εγινε οτι αν συνοδευονται απο ενηλικο επιτρεπεται.για τα μπουρδελακια θυμαμαι στο σχολειο ενα παιδι ενα χρονο μικροτερο (νομιζω τοτε πηγαινα 3η λυκειου και αυτος πηγαινε 2α)τον ειχε πιασει η ασφαλεια στη Φυλης και τον ειχαν παει στο τμημα.μιλαμε για τη σχολικη χρονια 1991-1992.μου ειχε κανει τοτε μεγαλη εντυποση!ονειρευομουνα πως να τελειωσω το σχολειο το συντομοτερο και να φυγω απο την Ελλαδα!θυμαμαι ακομα οπως το ελεγε οτι μπουκαρε η ασφαλεια και τους πιασανε!ολοι στο τμημα και φωναξαν τους γονεις τους!ειληκρινα αηδιασα.ουτε να γαμισεις με λεφτα δεν μπορεις!!!!(αν και το μεγαλητερο μου προβλημα στην Ελλαδα ειναι το κλιμα.δεν υποφερω τη ζεστη).θυμαμαι ενιωσα πολυ ασχημα για τη χωρα που ζουσα!μου θυμισε μεσαιωνικες καταστασεις!!!!!
Μα κι αυτοί οι μαλάκες...το παιδί βρήκαν να τραβάνε στο τμήμα?
Επειδή πήγε να γαμήσει?
Δε πα να πιάσουνε κανένα έμπορα ναρκωτικών?
Τσ τσ τσ..
Αλλά τι λέω?
Από τότε που αναφέρεις μέχρι και σήμερα...δεν είδα και καμμία πρόοδο στη
συμπεριφορά τους μερικοί..!!!!

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
Η νομοθεσία λέει ότι δεν επιτρέπεται..
Αν όμως συνοδεύεται με ενήλικα-συγγενικό πρόσωπο...επιτρέπεται..!!!
Αλλά σιγά τώρα μην πάρει ο πιτσιρικάς τον μπαμπά από το χέρι για να πάει να γαμήσει..
Θα βγει παρέα..τσούρμο με τους φίλους του...και "βουουουουουρ" στα μπουρδέλα...χαχαχαχ..
Το τι γέλιο κάνω όταν μπαίνουν μέσα απο δαύτα...δεν λέγεται..
Κάθονται στη σειρά σα στρατιωτάκια..και το παίζουν άνετοι και πεπειραμένοι...χαχαχαχ...
Το τι φασαρία κάνουνε μόλις βγαίνω και το τι γιουχάρισμα τρώω μερικές φορές...χαχαχαχαχαχ
Πιτσιρίκια είναι...τι να τα κάνεις?
Κι αν πέσουν σε καμμιά κέντα και μπει εκείνη την ώρα η ασφάλεια μέσα...ε...κάνουν κι αυτοί τα στραβά μάτια..
Άντρες είναι και αυτοί...και οπωσδήποτε υπήρξαν κι αυτοί πιτσιρίκια και έκαναν τα ίδια...
cool-045.GIF
μπραβο η πιο σωστη τοποθετηση !! παντος θυμαμαι στο σχολειο ειχαμε εναν θρησκευτικο καθηγητη πολυ ξηγημενο ατομο επεζε και σε κατι σειρες του αντ1 .Τες πα πρεπει νσ ειμασταν πρωτη λυκειου οταν ειχε υποσχεθει σε κατι συμμαθητες μου αγαμητους τελειος να τους παει σε σπιτι!!! Τελικα η φαση εγινε μετα τις πανελληνιες για εχει κλισει το σχολειο και να μην ξεσπασει θεμα. Παντος το θεωρησα σωστη κινηση μακαρι να υπηρχαν κ αλλοι τετοιοι καθηγητες ...

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
το θεμα ειναι και τι παιδι εχεις! κανενας μας δεν ειναι στραβος! και μεις περασαμε απο την ηλικια τους! και τσιγαρα κρυφα και τρελες και πολλα....δεν ειναι και φυσιολογικο να μην τα κανει! ΑΛΛΑ με μετρο χωρις καταχρησεις! ο γονιος θα πρεπει να βαλει ενα φρενο και οχι να γινει μπαμπουλας!
στην τελικη σε μια μεγαλη ηλικια (ενοω 16-17) που δεν ειναι πλεον μωρο και το αιμα του βραζει η λυση δεν ειναι να το πιασεις απο το μαλι και να του πεις στις 10 να σαι σπιτι! και μεχρι τις 10 προλαβαινει να πιει να καπνισει να παει μπουρδελοτσαρκα!κλπ
και το χαρτζηλικι να του κοψεις θα του δωσει η γιαγια και ο παππους και παλι θα κανουν αυτο που θελουν!(θα το σκασουν απο τοσ χολειο (θα του απαγορευσει κανεις να παει σχολειο?)) ασχτα αν μαλωσεις την γιαγια και τον παππου....θα ναι πλεον αργα!
ο γονιος θελει να παταει φρενο και να αφηνει το παιδι να δοκιμαζει ωστε να μην βγει να σπουδασει στα 18 και αρχιζει να πηγαινει στις πουτανες αλκοολ καζινο ναρκωτικα! μετα τα κανουν ολλα μαζι! και τοτε ισως να ναι πολυ αργα!θα χει χαθει ο ελεγχος!
Γι'αυτό ο γονιός πρέπει να έχει ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ με το παιδί..
Αλλά βλέπεις με την γαμοζωή που μας πλασάρουνε..και με τα κωλοπροβλήματα που μας
δημιουργούνε οι υπόλοιποι παράγοντες διαβίωσης...μας έχει κάνει να λαλήσουμε..
Δεν ξέρουμε πια...τι να πρωτοσκεφτούμε...και τι να πρωτομαζέψουμε....!!!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Μα κι αυτοί οι μαλάκες...το παιδί βρήκαν να τραβάνε στο τμήμα?
Επειδή πήγε να γαμήσει?
Δε πα να πιάσουνε κανένα έμπορα ναρκωτικών?
Τσ τσ τσ..
Αλλά τι λέω?
Από τότε που αναφέρεις μέχρι και σήμερα...δεν είδα και καμμία πρόοδο στη
συμπεριφορά τους μερικοί..!!!!
αφου απο την μια καταλαβαινουν γιατι εχουν περασει απ αυτην την ηλικια και οι ιδιοι, αλλα καποιοι ειναι πιο τυπικοι και θελουνε να ενημερωσουνε τους γονεις!
φανταζομαι χεσιμο τωρα να σαι πιτσιρικας και να σε πανε στο τμημα και να ρθουνε οι γονεις σου να σε παρουνε απο το τμημα και να χουνε μαθει οτι σε μαζεψανε απο μπουρδελο..........γουστα!

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
αφου απο την μια καταλαβαινουν γιατι εχουν περασει απ αυτην την ηλικια και οι ιδιοι, αλλα καποιοι ειναι πιο τυπικοι και θελουνε να ενημερωσουνε τους γονεις!
φανταζομαι χεσιμο τωρα να σαι πιτσιρικας και να σε πανε στο τμημα και να ρθουνε οι γονεις σου να σε παρουνε απο το τμημα και να χουνε μαθει οτι σε μαζεψανε απο μπουρδελο..........γουστα!

αλλες εποχες τοτε ξερεις ποσες φορες το εχω  ακουσει αυτο απο τους γονεις μου και τους φιλους τους ??? πιστευω ολοι μας εδω μεσα εχουμε εισπραξει αυτην την ατακα και εδω που τα λεμε εχουν μεγαλο δικιο

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Μα τι να ενημερώσουνε..
Στο μπουρδέλο πήγε...δεν πήγε στη Συγγρού να κάνει "πιάτσα"
Το φαντάζεσαι το πρώτο εγκεφαλικό που παθαίνει ο γονιός ότν ξαφνικά του
παραγγέλνουν να περάσει από το τμήμα να παραλάβει το παιδί?
Πόσα εγκεφαλικά θα έχει περάσει στο δρόμο μέχρι να φτάσει και να ξεκαθαριστεί η υπόθεση?

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
παντος η γνωμη μου ειναι οτι η επισκεψη σε μπουρδελο ειναι μεγαλη μορφοση !! εγω μετα απο την πρωτη μου επισκεψη σε μπουρδελο καταλαβα οτι το μουνι που τοσες γκομενες δεν μου το διναν λογο ηλικια κτλπ δεν ειναι μεγαλη υποθεση !!! ε απο εκει και περα μολις το συνηδητοποιησα δεν σταματησα να γαμαω λολ 

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
αλλες εποχες τοτε ξερεις ποσες φορες το εχω  ακουσει αυτο απο τους γονεις μου και τους φιλους τους ??? πιστευω ολοι μας εδω μεσα εχουμε εισπραξει αυτην την ατακα και εδω που τα λεμε εχουν μεγαλο δικιο
ε ναι!
Μα τι να ενημερώσουνε..
Στο μπουρδέλο πήγε...δεν πήγε στη Συγγρού να κάνει "πιάτσα"
Το φαντάζεσαι το πρώτο εγκεφαλικό που παθαίνει ο γονιός ότν ξαφνικά του
παραγγέλνουν να περάσει από το τμήμα να παραλάβει το παιδί?
Πόσα εγκεφαλικά θα έχει περάσει στο δρόμο μέχρι να φτάσει και να ξεκαθαριστεί η υπόθεση?
το πασχα που ημουν Ελλαδα ειμαι με κολητο στο λιμανι και κανουμε τσιγαρο μιλαμε και τρωμε! (παιζει πολυ μπατσια και ψαξιμο) εμενα στα @@@@@@ μου αφου ειμαι καθαρος και εχω και ταυτοτητα! ερχεται τυπος (μαλον ασφαλιτης κατα 99%)
-φιλεεεε καπνιζεις?
-ναι ρε μεγαλε γιατι?
-styvensant μου λεει.....
-ε ενταξει τι θες τωρα?
-στρφτα κανετε?
-οχι ρε φιλε...θα φυγεις?
-το θες αυτο παρτο...(εμοιαζε με μπαφο)
μου ρθε να τον πλακωσω στο ξυλο και να με πανε και μεσα! τι κανεις μετα....?παιρνεις την μαμα και λες ελα στειλε τον μπαμπα να με παραλαβει απο το τμημα ή ξερεις εγω θα την βγαλω στο αυτοφορο σημερα......2 το βραδυ! ε δεν θα τρελαθει.....και αντε πες οτι δεν εφταιγες κιολας και οτι ενω του λες μεγαλε (ενω δεν εχει διεξει ταυτοτητα) σπασε τπτ! σιγα μην κατσω να τις φαω κιολας! αλλα παρατριχα την γλιτωσαμε εμεις απο το αυτοφωρο και αυτος απο το ξυλο!

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
ε ναι!το πασχα που ημουν Ελλαδα ειμαι με κολητο στο λιμανι και κανουμε τσιγαρο μιλαμε και τρωμε! (παιζει πολυ μπατσια και ψαξιμο) εμενα στα @@@@@@ μου αφου ειμαι καθαρος και εχω και ταυτοτητα! ερχεται τυπος (μαλον ασφαλιτης κατα 99%)
-φιλεεεε καπνιζεις?
-ναι ρε μεγαλε γιατι?
-ε ενταξει τι θες τωρα?
-στρφτα κανετε?
μου ρθε να τον πλακωσω στο ξυλο και να με πανε και μεσα! τι κανεις μετα....?παιρνεις την μαμα και λες ελα στειλε τον μπαμπα να με παραλαβει απο το τμημα ή ξερεις εγω θα την βγαλω στο αυτοφορο σημερα......2 το βραδυ! ε δεν θα τρελαθει.....και αντε πες οτι δεν εφταιγες κιολας και οτι ενω του λες μεγαλε (ενω δεν εχει διεξει ταυτοτητα) σπασε τπτ! σιγα μην κατσω να τις φαω κιολας! αλλα παρατριχα την γλιτωσαμε εμεις απο το αυτοφωρο και αυτος απο το ξυλο!
Άσχετο..
Ρε συ...έχω λιώσει στο γέλιο με τα ζουζούνια που έχεις βάλει στο αβαταρ σου...χααααααααχαχαχαχαχαχ...!!!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Άσχετο..
Ρε συ...έχω λιώσει στο γέλιο με τα ζουζούνια που έχεις βάλει στο αβαταρ σου...χααααααααχαχαχαχαχαχ...!!!
ασχετο αλλα θυμηθηκα τους μπατσους και συγχηστηκα! αεισιχτιρ τους μαλακες!

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
ε ναι!το πασχα που ημουν Ελλαδα ειμαι με κολητο στο λιμανι και κανουμε τσιγαρο μιλαμε και τρωμε! (παιζει πολυ μπατσια και ψαξιμο) εμενα στα @@@@@@ μου αφου ειμαι καθαρος και εχω και ταυτοτητα! ερχεται τυπος (μαλον ασφαλιτης κατα 99%)
-φιλεεεε καπνιζεις?
-ναι ρε μεγαλε γιατι?
-ε ενταξει τι θες τωρα?
-στρφτα κανετε?

ε τον μαλακα τον ασφαλιτη η μαλλον τον πουστακο !! φαντασου οτι μπορει να κανει την ιδια μπλοφα σε πιτσιρικαρια και να ψαρωσουν εκει ειναι να τον βαλεις κατω και να τον πατας !!!!

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
ασχετο κατερινα να ντυθω μαθητης και σε επισκεφτω ?

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
ε τον μαλακα τον ασφαλιτη η μαλλον τον πουστακο !! φαντασου οτι μπορει να κανει την ιδια μπλοφα σε πιτσιρικαρια και να ψαρωσουν εκει ειναι να τον βαλεις κατω και να τον πατας !!!!
η λιγο ευπρεπης εμφανιση μεας εσωσε!
α καλα τα πιτσρικια οταν βαριουνται να δεις τι κανουνε.....δεν θελω να συγχυστω κι αλλο!
ασχετο κατερινα να ντυθω μαθητης και σε επισκεφτω ?
χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!! :2funny: :2funny: :2funny:

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
Να το δω κι αυτό...χααααααααααααχαχαχαχαχαχαχ...

γιατι δεν σ αρεσουν οι ρολοι στο σεξ ? εγω γενικος την βρισκω πολυ με αυτα !!! πχ μπορει να ειμαι εγω ο μαθητης που χτυπησα στην μπαλα και εσυ η νοσοκομα ή ακομα η διευθυντρια του σχολειου ή και η καθηγητρια γαλλικων που την εχω και αποθυμενο !!! παντος εχω παρατηρησει οτι σε πολλες γυναικες αρεσουν αυτα τα παιχνιδια 1!!

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Έτσι..έτσι...είναι πολύ σημαντικό να είσαι φίλος με το παιδί σου...
Και στην δουλειά μου ακόμα...
Όταν μπαίνει κάποιος "πιτσιρικάς" στο δωμάτιο..ευχαρίστως να διαθέσω λίγο χρόνο παραπάνω και να τον συμβουλεύσω..
Τα πιτσιρίκια είναι ειδική περίπτωση...και αν μάλιστα είναι και η "πρώτη" φορά..θέλει ειδική μεταχείρηση γιατί η "πρώτη"φορα..είναι η "αφετηρία της σεξουαλικής του υγείας και αυτοπεποίθησης"

Συμβουλές??
:think: :think:Χμμμ.. Τί του λές δηλαδή?

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
εγω θα ντυθω σκουπιδιαρης και θα ρθω..........μου αρεσει το βρωμικο σεξ!!!!!!

ποπο μας επιασε...........δεν με βλεπω καλα! τι ηθελα και καθησα τοσες ωρες στον ηλιο?

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
γιατι δεν σ αρεσουν οι ρολοι στο σεξ ? εγω γενικος την βρισκω πολυ με αυτα !!! πχ μπορει να ειμαι εγω ο μαθητης που χτυπησα στην μπαλα και εσυ η νοσοκομα ή ακομα η διευθυντρια του σχολειου ή και η καθηγητρια γαλλικων που την εχω και αποθυμενο !!! παντος εχω παρατηρησει οτι σε πολλες γυναικες αρεσουν αυτα τα παιχνιδια 1!!
Κοίτα ν'αρχίσουμε να εξιστορούμε φαντασιώσεις...και να τους καβλώσουμε όλους εδώ μέσα...
Χααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχ...!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom