εγω θα ντυθω σκουπιδιαρης και θα ρθω..........μου αρεσει το βρωμικο σεξ!!!!!!
ποπο μας επιασε...........δεν με βλεπω καλα! τι ηθελα και καθησα τοσες ωρες στον ηλιο?
xaxaxaxa πολυ καλοοοοοοοοο
εγω θα ντυθω σκουπιδιαρης και θα ρθω..........μου αρεσει το βρωμικο σεξ!!!!!!
ποπο μας επιασε...........δεν με βλεπω καλα! τι ηθελα και καθησα τοσες ωρες στον ηλιο?
οχι ρε παιδια και εχει και ζεστη το κερατο μου και ειμαι και μονος μου σπιτι!Κοίτα ν'αρχίσουμε να εξιστορούμε φαντασιώσεις...και να τους καβλώσουμε όλους εδώ μέσα...
Χααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχ...!!!!
Του λέω πως να του γίνει φουσκωτό το κέικ..και πως να σουρώνει τα μακαρόνια...Συμβουλές??
Χμμμ.. Τί του λές δηλαδή?
και παντα σε σιγανη φωτια.........Του λέω πως να του γίνει φουσκωτό το κέικ..και πως να σουρώνει τα μακαρόνια...
αυτο σκεφτηκα και εγω.φαντασου το παιδι τι σοκ θα παθει!να πηγαινουν οι γονεις του να το παρουν απο το τμημα!γιατι το πιασανε στη Φυλης!Μα τι να ενημερώσουνε..
Στο μπουρδέλο πήγε...δεν πήγε στη Συγγρού να κάνει "πιάτσα"
Το φαντάζεσαι το πρώτο εγκεφαλικό που παθαίνει ο γονιός ότν ξαφνικά του
παραγγέλνουν να περάσει από το τμήμα να παραλάβει το παιδί?
Πόσα εγκεφαλικά θα έχει περάσει στο δρόμο μέχρι να φτάσει και να ξεκαθαριστεί η υπόθεση?
Προτιμοτερο στο τμημα που το πιασανε στη φυλης παρα για ναρκωτικα και συναφη δεν εκανε και εγκλημααυτο σκεφτηκα και εγω.φαντασου το παιδι τι σοκ θα παθει!να πηγαινουν οι γονεις του να το παρουν απο το τμημα!γιατι το πιασανε στη Φυλης!
Ανουσιο θρεντ και αυτο.........
Με αυτη την απαντηση αν αναφερεσε σε μενα κανης μεγαλο λαθος,γιατι οταν πηγα πρωτη φορα σε μπουρδελο εσυ δεν θα ειχες γενηθη ακομηΑυτο ειναι ενα θεμα που θα μπορουσες να ειχες απαντησει και μονος σου.
Να εκανες την ερωτηση στον εαυτο σου.
Η κοινη λογικη λεει οχι.......αλλα να προσπαθουσες κιολας να 'τρυπωσεις' σε κανενα.....
Με αυτη την απαντηση αν αναφερεσε σε μενα κανης μεγαλο λαθος,γιατι οταν πηγα πρωτη φορα σε μπουρδελο εσυ δεν θα ειχες γενηθη ακομη
Με αυτη την απαντηση αν αναφερεσε σε μενα κανης μεγαλο λαθος,γιατι οταν πηγα πρωτη φορα σε μπουρδελο εσυ δεν θα ειχες γενηθη ακομη
Τουλαχιστον βαλε παραθεση ,γιατι το δικο μου ηταν αμεσως προηγουμενο οποτε χωρις παραθεση δειχνη οτι απαντας σε εμεναΣε αυτον που ρωταει το λεω.
Εσενα ουτε καν σε ειδα.