Εμείς έχουμε κάνει ενδοσκόπιση... Εσύ, δεν κάνεις καλύτερα μια κολονοσκόπηση, γιατί μάλλον κάτι σε γαργαλάει εκεί μέσα...τοτε γιατι δεν βρισκετε καποια μη επαγγελματια; πολλοι παντος πηγαινουν στις ιεροδουλες και τις πληρωνουν για να βρουν την ψυχικη επαφη που μπορουν να βρουν αλλού. καντε μια ενδοσκοπιση σε καλο θα σας βγει..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επιτρέπονται οι ανήλικοι στα μπουρδέλα και στα στούντιο;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ablaoublas1
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 141
- Εμφανίσεις 22K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
τοτε γιατι δεν βρισκετε καποια μη επαγγελματια; πολλοι παντος πηγαινουν στις ιεροδουλες και τις πληρωνουν για να βρουν την ψυχικη επαφη που μπορουν να βρουν αλλού. καντε μια ενδοσκοπιση σε καλο θα σας βγει..
τι εννοείς μη επαγγελματία!! που να πηδιέται;;
σε κανένα one night stand βεβαίως !
ο καθένας πληρώνει για να κάνει αυτό που γουστάρει!!
τι ιατρικές εξετάσεις μην τις προτείνεις σε μας;)
άλλος τις χρειάζεται για να επανέλθει στο ζωντανό σημείο ;)!!
nekro_shmeio
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2007
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
τι εννοείς μη επαγγελματία!! που να πηδιέται;;
σε κανένα one night stand βεβαίως !
ο καθένας πληρώνει για να κάνει αυτό που γουστάρει!!
τι ιατρικές εξετάσεις μην τις προτείνεις σε μας;)
άλλος τις χρειάζεται για να επανέλθει στο ζωντανό σημείο ;)!!
εννοω να επανακτησετε την σχεση και την επικοινωνια με το αλλο φυλο. αυτη ειναι η λυση και στο ψυχολογικο και στο ερωτικο κομματι. και σε ψυχολογο-ψυχιατρο να πατε να μιλησετε καλο θα κανει. το νικ μου βγαινει απο αλλου δεν περιεχει ερωτικο υπονοουμενο
bill the dick
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1
δηλαδη το νικ σου λεει για καποιο νεκρο σημειο που εχεις πανω σου?ποιο ειναι αυτο?το πουλι σου???χαχαχα
Επισκέπτης
ναι από τον νεκρό σύζυγο της χείρας με τα 5 ορφανά που παίζεις.εννοω να επανακτησετε την σχεση και την επικοινωνια με το αλλο φυλο. αυτη ειναι η λυση και στο ψυχολογικο και στο ερωτικο κομματι. και σε ψυχολογο-ψυχιατρο να πατε να μιλησετε καλο θα κανει. το νικ μου βγαινει απο αλλου δεν περιεχει ερωτικο υπονοουμενο
ρε πεθαμένε, επειδή μας αρέσει να γαμάμε, πάει να πει πως έχουμε πρόβλημα;;; Δε σε πιάνω πουθενά;;
Εάν πηδούσαμε σε κλαμπάκια και μπαράκια άγνωστες θα ήταν καλύτερα??
Απάντησέ μου ειλικρινά σε παρακαλώ..
Πόσο χρονών είσαι; εγώ 26
Γαμάς καθόλου και ποια; εγώ την κοπέλα μου, μερικές ιερόδουλες και αν τύχει κάτι καλό έξω!!
Γαμάς καθόλου και ποια; εγώ την κοπέλα μου, μερικές ιερόδουλες και αν τύχει κάτι καλό έξω!!
G.G.XXX
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.202
- Πόντοι
- 216
δεν εχω σκοπο να σας προσβαλω, αλλά μαλλον δεν μπορειτε να επικοινωνισετε με τις γυναικες και γι΄αυτο στραφηκατε στον αγοραιο ερωτα. δινετε χρηματα σε ιεροδουλες για να υποκαταστησετε την αδυναμια να ερθετε σε επαφη με μια γυναικα και να δημιουργεισετε μια σχεση. μην κουβαλατε ολον αυτο τον συναισθηματικο φορτιο μεσα σας απαλαγειτε απο αυτο και θα νιωσετε καλυτερα και οι σχεσεις σας με το αντιθετο φυλο θα γινουν καλυτερες. αυτο πιστευω. δεν ειναι ολες οι γυναικες οπως τις περιγραφετε. καποιες ειναι οντως ετσι και οντως τους χρειαζετε περιφονηση.
Ρε φίλε γιατί μπερδεύεις την επικοινωνία με το γαμήσι άλλο το ένα και άλλο το άλλο,εγώ έχω φίλες που επικοινωνώ μαζί τους μια χαρά πολλές φορές πιο καλά κι από τις σχέσεις μου κι όμως θέλω να τις πηδήξω όλες,εντάξει αυτό δεν γίνετε αλλά εγώ θέλω κι αν τύχει θα το κάνω γιατί έτσι μας έχει φτιάξει η φύση.
Τι συναισθηματικό φορτίο μας λες, το φορτίο αν δεν μαζεύεται στα @@ και τότε ή ή και δεν είμαστε για τέτοια.
Εσένα δεν σου έχει τύχει ποτέ να έχεις σχέση άλλά να θέλεις να αγγίξεις άλλο κορμί, να μυρίσεις άλλη γυναικία μυρωδιά εκτός της δικιάς σου, εντάξει δεν είναι κακό αν δεν τό'χεις νιώσει ποτέ αλλά εμένα μου φαίνεται αδοιανόητο.
nekro_shmeio
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2007
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
ναι από τον νεκρό σύζυγο της χείρας με τα 5 ορφανά που παίζεις.
αλλη μια αποτυχημενη προσπαθεια να εντυπωσιασεις.
nekro_shmeio
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2007
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
Το νικ σου βγαίνει από το σημείο που βρίσκονται όλες οι ελεεινίδες.
οχι, καλες ειναι οι περισσοτερες ελληνιδες. ο ελληνας κατηγορει τις ελληνιδες και ανεβαζει τις ξενες κυριως απο χωρες της "δυσης", αλλά μπορει αραγε να δεχθει τις εκει συνηθειες; πιστευω πολυ δυσκολα.
nekro_shmeio
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2007
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
ρε πεθαμένε, επειδή μας αρέσει να γαμάμε, πάει να πει πως έχουμε πρόβλημα;;; Δε σε πιάνω πουθενά;;
οχι δεν μιλησα για "μπαρακια" μιλησα για ολοκληρωμενη σχεση. ψυχη-σωμα. δεν πιστευω οτι ειναι καλο να απατας την κοπελα σου. θα σου αρεσε εαν μαθαινες οτι κανει το ιδιο; οτι ψαρευει δεξια και αριστερα;
Εδω εισαι λαθος.οχι, καλες ειναι οι περισσοτερες ελληνιδες. ο ελληνας κατηγορει τις ελληνιδες και ανεβαζει τις ξενες κυριως απο χωρες της "δυσης", αλλά μπορει αραγε να δεχθει τις εκει συνηθειες; πιστευω πολυ δυσκολα.
Θαυμαζουμε τις ανατολικες και ασιατικες
οχι δεν μιλησα για "μπαρακια" μιλησα για ολοκληρωμενη σχεση. ψυχη-σωμα. δεν πιστευω οτι ειναι καλο να απατας την κοπελα σου. θα σου αρεσε εαν μαθαινες οτι κανει το ιδιο; οτι ψαρευει δεξια και αριστερα;
δεν μου απάντησες όμως ακόμα...
ελεύθερη είναι να κάνει ότι θέλει!!
Σε μένα θα έρθει μετά κι εγώ σε κείνη θα πάω!!
Alekosatbourdela
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2006
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Ρε μαστοροι πλάκα κάνεται μου φαινεται δεν εχετε πατησει ποδι τελευταια στη Φυλής να δειτε κατι 14χρονα χ-αλβάνια
nekro_shmeio
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2007
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
Ρε μαστοροι πλάκα κάνεται μου φαινεται δεν εχετε πατησει ποδι τελευταια στη Φυλής να δειτε κατι 14χρονα χ-αλβάνια
εδω ερχοντε οι κοινωνικες προεκτασης του αγοραιου ερωτα που ανεφερα ποιο πριν. ανηλικες στην πορνεια, τράφικινγκ-εμποριο λευκης σαρκος, καταναγκαστικη πορνεια. ειδικα οι ανηλικες στην πορνεια δειχνουν και την διαλυση του οικογενειακου ιστου που κατ'εξακολουθηση οδηγει στην αποσαθρωση του κοινωνικου ιστου.
εδω ερχοντε οι κοινωνικες προεκτασης του αγοραιου ερωτα που ανεφερα ποιο πριν. ανηλικες στην πορνεια, τράφικινγκ-εμποριο λευκης σαρκος, καταναγκαστικη πορνεια. ειδικα οι ανηλικες στην πορνεια δειχνουν και την διαλυση του οικογενειακου ιστου που κατ'εξακολουθηση οδηγει στην αποσαθρωση του κοινωνικου ιστου.
Μου θυμίζει δελτίο ειδήσεων,χαχαχα....
Εύγε Ευαγγελάτο....
Επισκέπτης
ο ελληνας κατηγορει τις ελληνιδες και ανεβαζει τις ξενες κυριως απο χωρες της "δυσης"
Μπα όχι μόνο τις Δύσης. Και του πρώην ανατολικού μπλόκ, γνωστού και ως "Σιδηρούν παραπέτασμα" αλλά και της Άπω ανατολής, ταυλανδέζες κτλ.
Γενικά ο έλληνας στο γαμήσι είναι δημοκράτης.Τρύπα να'ναι κι ό,τι να'ναι !!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 3K