Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 76.672
- Πόντοι
- 12.756
σε αλλους κανε οτι θες σε μενα ΠΟΤΕ...
σε αλλους κανε οτι θες σε μενα ΠΟΤΕ...
Τυπε άνοιξε respoil σαν αυτό στην αρχή της Αλίμουοντως , η πιο μαλακία μαγαζί που υπηρξε ποτέ .. coffee:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ειχε ενας φιλος , 4, τωρα ειναι φυλακη .. κριμα
Όχι.αν στο εφτιαχναν το πρωι και ετρωγες το βραδυ δεν θα ηταν καλο.
Το ζυμαρι πρεπει να κατσει μια νυχτα για να κανει ζύμωση. Ρώτα έναν φίλο φούρναρη να σου πει.
νομιζω εχεις δικιο μπαινει ψυγειο. Δεν θυμαμαι ομως αν αυτο ηταν για ψωμια η κουλουράκια αλλα νομιζω το κανουν και ο πιτσαριες για τον ιδιο λογοΝαι αλλά αυτό ξεκινά μετά από το ζύμωμα και πρέπει να έχεις το ζυμάρι σε χαμηλή θερμοκρασία και όχι δωματίου.
Οπότε θα πρέπει να το ψύξεις.
Καπου ειχα διαβάσει για 20 Δεκεμβρίου.Ρε μουνια που είναι τα εγκαινια
Κι εγώ γι αυτό το λεωΚαπου ειχα διαβάσει για 20 Δεκεμβρίου.
Τυπε στην Βρυαξιδος είναι το μαγαζί όχι Υμηττου?χτες που πέρασα απο Υμηττού (απέναντι από του Λέντζου όχι στο μαγαζί του Λέντζου) δεν ήταν έτοιμοι για 20/12
Δύο ερωτήσεις μιας και είσαι από εκείΠριν λίγο που πέρασα απ' έξω πηγαίνοντας στο σπίτι, είδα ότι δεν έχει ανοίξει ακόμα ωστόσο έχουν προχωρήσει σημαντικά οι εργασίες και δεν αποκλείεταιπολύ σύντομα να δούμε εγκαίνεια... stay tuned...
Αφενός για τα τραπέζια, έχουν λίγο χώρο έξω από σημείο για μερικά τραπέζια (5 με 6 εκτιμώ, δύσκολα παραπάνω), δεν αποκλείεται να κινηθούν κυρίως με delivery με efood, wolt κλπ καθώς είναι ιδιαίτερα κεντρικό σημείο και πέρασμα. Αφεταίρου για τον "Λέντζο" (από όσο ξέρω έχει πάρει τα δικαιώματα μόνο, δεν έχει κάποια σχέση) προσωπικά δεν μπορώ να έχω μέτρο σύγκρισης καθώς δεν έχω δοκιμάσει, αλλά από κάποιες ομάδες στο fb αναφορικά με την περιοχή μας δεν έχω διαβάσει από κάποιον να γράφει ότι θυμίζει τον παλιό καλό καφέ του original Λέντζου...Δύο ερωτήσεις μιας και είσαι από εκεί
Θα βγάλουν και τραπέζια αλλά Λετζου λες?
Ο ψευτο Λετζος στο στενάκι όντως κάνει τον ίδιο καφέ με τον ορίτζιναλ?
Και καλά έχει τη συνταγή λέει Αλλά εγώ σε κάποια εκπομπή που είδα απλά έβαζε καφέ από πάνω
Α γεια σουΓια να το ξεκαθαρίσουμε λίγο... Η Pizza Hut πρόκειται να ανοίξει στην Υμηττού, εκεί που βρικόταν ο "καινούργιος" Λέντζος... το παλιό "αυθεντικό" στέκι του Λέντζου ήταν στη Βρυάξιδος απέναντι από το Άλσος όπου λειτουργεί άλλη καφετέρια πλέον
Α έτσι θα ανοίξουν χωρίς να έχουν βρει κοσμοΈλα για δουλεία ... https://fb.watch/wF3-2dhccj/
τυπε να ανοιξουμε ενα νημα εδω ναπουμε να λεμε των μελων να πάνε για δουλιτσα και να σκαμε εκει εμεις για εκπτωσηΑ έτσι θα ανοίξουν χωρίς να έχουν βρει κοσμο