Τυπε άνοιξε respoil σαν αυτό στην αρχή της Αλίμου
Μόνο 100% φωταεριο. και ανοιχτό μήνες τώρα γιατί ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΤΙΚΟ γιατί ο έξυπνος αλγόριθμος της αδδαε είναι αδαής στους δικούς μας
αν στο εφτιαχναν το πρωι και ετρωγες το βραδυ δεν θα ηταν καλο.
Το ζυμαρι πρεπει να κατσει μια νυχτα για να κανει ζύμωση. Ρώτα έναν φίλο φούρναρη να σου πει.
Όχι.
Η ζύμωση ξεκινάει από τη στιγμή που βάζεις το νερό στα υπόλοιπα υλικά και ξεκινάς το ανακάτεμα ή ζύμωμα.
Είναι καλό να τη σταματάς (καθυστερείς) μετά από λίγη ώρα, 30 λεπτά-1,30 ώρα, για να μην εξαντληθεί η δύναμη της μαγιάς.
Αυτό που εσύ γράφεις είναι κάτι άλλο, ζητάς να ωριμάσει το ζυμάρι και να αρχίσει να αλλάζει γεύση και άρωμα.
Ναι αλλά αυτό ξεκινά μετά από το ζύμωμα και πρέπει να έχεις το ζυμάρι σε χαμηλή θερμοκρασία και όχι δωματίου.
Οπότε θα πρέπει να το ψύξεις.
Πριν λίγο που πέρασα απ' έξω πηγαίνοντας στο σπίτι, είδα ότι δεν έχει ανοίξει ακόμα ωστόσο έχουν προχωρήσει σημαντικά οι εργασίες και δεν αποκλείεταιπολύ σύντομα να δούμε εγκαίνεια... stay tuned...
Πριν λίγο που πέρασα απ' έξω πηγαίνοντας στο σπίτι, είδα ότι δεν έχει ανοίξει ακόμα ωστόσο έχουν προχωρήσει σημαντικά οι εργασίες και δεν αποκλείεταιπολύ σύντομα να δούμε εγκαίνεια... stay tuned...
Δύο ερωτήσεις μιας και είσαι από εκεί
Θα βγάλουν και τραπέζια αλλά Λετζου λες?
Ο ψευτο Λετζος στο στενάκι όντως κάνει τον ίδιο καφέ με τον ορίτζιναλ?
Και καλά έχει τη συνταγή λέει Αλλά εγώ σε κάποια εκπομπή που είδα απλά έβαζε καφέ από πάνω
Για να το ξεκαθαρίσουμε λίγο... Η Pizza Hut πρόκειται να ανοίξει στην Υμηττού, εκεί που βρικόταν ο "καινούργιος" Λέντζος... το παλιό "αυθεντικό" στέκι του Λέντζου ήταν στη Βρυάξιδος απέναντι από το Άλσος όπου λειτουργεί άλλη καφετέρια πλέον
Δύο ερωτήσεις μιας και είσαι από εκεί
Θα βγάλουν και τραπέζια αλλά Λετζου λες?
Ο ψευτο Λετζος στο στενάκι όντως κάνει τον ίδιο καφέ με τον ορίτζιναλ?
Και καλά έχει τη συνταγή λέει Αλλά εγώ σε κάποια εκπομπή που είδα απλά έβαζε καφέ από πάνω
Αφενός για τα τραπέζια, έχουν λίγο χώρο έξω από σημείο για μερικά τραπέζια (5 με 6 εκτιμώ, δύσκολα παραπάνω), δεν αποκλείεται να κινηθούν κυρίως με delivery με efood, wolt κλπ καθώς είναι ιδιαίτερα κεντρικό σημείο και πέρασμα. Αφεταίρου για τον "Λέντζο" (από όσο ξέρω έχει πάρει τα δικαιώματα μόνο, δεν έχει κάποια σχέση) προσωπικά δεν μπορώ να έχω μέτρο σύγκρισης καθώς δεν έχω δοκιμάσει, αλλά από κάποιες ομάδες στο fb αναφορικά με την περιοχή μας δεν έχω διαβάσει από κάποιον να γράφει ότι θυμίζει τον παλιό καλό καφέ του original Λέντζου...
Για να το ξεκαθαρίσουμε λίγο... Η Pizza Hut πρόκειται να ανοίξει στην Υμηττού, εκεί που βρικόταν ο "καινούργιος" Λέντζος... το παλιό "αυθεντικό" στέκι του Λέντζου ήταν στη Βρυάξιδος απέναντι από το Άλσος όπου λειτουργεί άλλη καφετέρια πλέον
Α γεια σου
Εγώ είχα πιάσει πως ήταν στη Βρυαξιδος
Δεν θυμάμαι που ήταν ο :δευτερος" αλλά στη Βρυαξιδος μπορούσες πχ να σταματήσεις για take away κτλ
Υμηττου έχω κόψει πλέον γιατί ειναι απροσοπελαστη