Απαντώ συνολικά σε προηγούμενα σχόλια:
- Προφανώς όταν αναφέρθηκα στη DOMINO’S ήταν συγκριτικά με τους ανταγωνιστές της. Όμως, όποτε έχω pizza φάει από εκεί, τα υλικά ήταν φρέσκα και το ψήσιμο καλό. Εφαρμόζουν συνολική διαχείριση ποιότητας, από την παραγγελία μέχρι το delivery, και αυτό φαίνεται. Βέβαια, από κατάστημα σε κατάστημα η ποιότητα μπορεί να διαφέρει (κακώς αν συμβαίνει αυτό), αλλά από της γειτονιάς μου είμαι ευχαριστημένος.
- Όταν πρωτοήρθε η PIZZA HUT στην Ελλάδα είχε εξαιρετική ποιότητα και ως νεόφερτο είδος (αλυσίδα κλπ.) έκανε ντόρο. Στην πορεία του χρόνου έφθινε, όπως βέβαια και άλλες τεράστιες αλυσίδες π.χ. MCDONALD’S, τα οποία ποτέ δεν προτίμησα έναντι των θρυλικών WENDY’S (για όσους θυμούνται το κατάστημα της Σταδίου)!
- Υποτίθεται τα δις ευρώ που θα πάρουμε από την Ε.Ε. και η «Επιτροπή Πισσαρίδη» αποσκοπούν στην αλλαγή του αναπτυξιακού μας μοντέλου. Αν δεν γίνει αυτό, είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Οικονομία της εστίασης και του κομμωτηρίου είναι για κλάματα και για αυτό φεύγουν τα καλά μυαλά από τη χώρα (brain-drain), αφού δεν μπορούν απορροφηθούν σε δουλειές στο αντικείμενό τους.