Νέα

Επιστρέφει η Pizza Hut στην Ελλάδα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Σαλονικιος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 141
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποια βρώμικα γουστάρουμε περισσότερο

• Πίτσα

Ψήφοι: 10 17,5%
  • Σουβλάκι

Ψήφοι: 41 71,9%
  • Κρέπα

Ψήφοι: 3 5,3%
  • Χοτ ντογκ

Ψήφοι: 3 5,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    57
OP
OP
Σ

Σαλονικιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Like
2.187
Πόντοι
456
Καλή πίτσα σύμφωνα ακόμα και με την άποψη όλων των σεφ είναι η πίτσα μαργαρίτα, για να καταλαβαίνεις την ποιότητα του τυριού, της ντομάτας και του ζυμαριού. Όλα τ' άλλα είναι απλά λίπος που αυξάνει το πάχος της κοιλιάς. Η μόνη αλυσίδα μαζικής κατανάλωσης στην οποία θα έτρωγα πίτσα είναι η La Pasteria. Τα συνοικιακά μαγαζιά θέλουν ψάξιμο και δοκιμή.
Τα συνοικιακά στην περιοχή που είμαι εγώ μια χαρά πίτσες έχουν απλά η πίτσα hut είναι η αλητεία της υποθεσης 100% βρώμια ειδικά η πεπερονι

• Like
Αντιδράσεις: hijra
Εγγρ.
8 Νοε 2024
Κριτικές
4
Like
318
Πόντοι
20
Πιτσα καλη μονο στο ciao italia στη γειτονια των στριπ. Ολες οι αλλες ειναι αλοιφες για καλους.:tooth:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
138
Like
52.404
Πόντοι
27.261
1000001262.jpg

:coffee:

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
5.144
Πόντοι
456
μου τη σπαει που ειναι τετραγωνη .κατα τ' αλλα κι αυτη ειναι καλη. αλλά ciao δεν ειναι.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
138
Like
52.404
Πόντοι
27.261
τετραγωνισαν τον κύκλο απλά
:sunglasses:

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
15.030
Πόντοι
3.846
Ρε παίκτη γιατί δεν άνοιγες νήμα "ποια είναι η καλύτερη πίτσα" καλύτερα;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τι fail poll είναι αυτό χωρίς burger ρε μπούστη μου
και χωρίς τα σάντουιτς που τα φτιάχνεις μόνος σου.

Θα έλεγα και πατσά αλλά θέλει μαχαιροπίρουνο

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.452
Πόντοι
6.515
αυτη τη στιγμη η pizza fun ειναι η κορυφη στις πωλησεις . εχει ανεβασει και την ποιοτητα της .δεν ειναι οπως καποτε που με μια πιτσα το βραδυ ηθελες μια εξαδα λιτρα νερο για το κωλοτυρο που εβαζε . για να δουμε αυτοι στη hut βαλανε μυαλο ?
Όταν είναι κακη ποιότητα, φουλ αλμυρό τυρί και φάω βράδυ, κάνω μαύρο ύπνο...

OP
OP
Σ

Σαλονικιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Like
2.187
Πόντοι
456
Πιτσα καλη μονο στο ciao italia στη γειτονια των στριπ. Ολες οι αλλες ειναι αλοιφες για καλους.:tooth:
Ναι είναι καλή αρκεί να την φας εκεί επιτόπου . Είναι ελαφριά και γενικά τα chao έχουν καλή ποιότητα

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
40.126
Πόντοι
10.411
Έξτρα πεπερόνι με έξτρα μοτσαρέλα και αφράτη ζύμη,ήταν η αγαπημένη μου μαζί με coca cola.
Αφού προηγούνταν φυσικά οι potato wedges με τσένταρ (λάθος τους που το άλλαζαν με κέτσαπ στο delivery)

foobar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1.538
Πόντοι
206
Γωνία πάνω στην τριών Ναυάρχων μάσα εκεί κ μετά πάνω Ψηλαλώνια για Ξυδια.... Ωραίες εποχές!

Η τεράστια ποικιλία του Παναχαϊκού το μεσημέρι και απέναντι τα Goody's για μετά το ξενύχτι.

Στην Ακρωτηρίου το Rimini ΧΩΡΙΣ delivery που έφτιαχνε την θεϊκή πίτσα σε ποσότητα. Πήγαινες και είχε τις special ΈΤΟΙΜΕΣ πάνω από το φούρνο. Μόλις έβγαιναν εξαφανίζονταν. Ελάχιστη αναμονή. Είχα πετύχει γνωστούς από την άλλη πλευρά της Πάτρας να περιμένουν.

OP
OP
Σ

Σαλονικιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2023
Like
2.187
Πόντοι
456
Έξτρα πεπερόνι με έξτρα μοτσαρέλα και αφράτη ζύμη,ήταν η αγαπημένη μου μαζί με coca cola.
Αφού προηγούνταν φυσικά οι potato wedges με τσένταρ (λάθος τους που το άλλαζαν με κέτσαπ στο delivery)
Α μπράβο

kuzia

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2010
Like
425
Πόντοι
26
Home Pizza

the best

αλλα πλεον μονο Ηλιουπολη

masistas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
1.388
Πόντοι
486
Η τεράστια ποικιλία του Παναχαϊκού το μεσημέρι και απέναντι τα Goody's για μετά το ξενύχτι.

Στην Ακρωτηρίου το Rimini ΧΩΡΙΣ delivery που έφτιαχνε την θεϊκή πίτσα σε ποσότητα. Πήγαινες και είχε τις special ΈΤΟΙΜΕΣ πάνω από το φούρνο. Μόλις έβγαιναν εξαφανίζονταν. Ελάχιστη αναμονή. Είχα πετύχει γνωστούς από την άλλη πλευρά της Πάτρας να περιμένουν.
Μλκα μου τι λες τώρα;;; Μιμοζα εμένα, δίπλα στο βίντεο κλαμπ το σεβεν κάτω απ' το ΤΕΙ. Η σπέσιαλ του Ρίμινι έχει μείνει στην ιστορία. Ήταν μεγάλη σε ποσότητα πολλά υλικά. Μακαρονάδα φούρνου έκανε επίσης θεικη. Ωραία πιτσα είδε κ το Πόρτο Ρίκο στη ναυαρχων. Mr burger χτυπούσα στις αρχές πριν χαλάσει και αυτό. Και φυσικά παγωτό από το Καραβέλ όταν ακόμα η μπάλα είχε 1€. Ωραίες εποχές....

• Αγάπη
Αντιδράσεις: foobar

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom