Cantfindname
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2017
- Like
- 1.558
- Πόντοι
- 206
Τι fail poll είναι αυτό χωρίς burger ρε μπούστη μου
και χωρις πανκεικΤι fail poll είναι αυτό χωρίς burger ρε μπούστη μου
Τοσες ωρες στην δουλεια πως την παλευεις?Ολη μερα με το κινητο στο χερι θα κουραστειςσου εχω ξαναπει ΔΕΝ κοιμαμαι ΠΟΤΕ
Τα συνοικιακά στην περιοχή που είμαι εγώ μια χαρά πίτσες έχουν απλά η πίτσα hut είναι η αλητεία της υποθεσης 100% βρώμια ειδικά η πεπερονιΚαλή πίτσα σύμφωνα ακόμα και με την άποψη όλων των σεφ είναι η πίτσα μαργαρίτα, για να καταλαβαίνεις την ποιότητα του τυριού, της ντομάτας και του ζυμαριού. Όλα τ' άλλα είναι απλά λίπος που αυξάνει το πάχος της κοιλιάς. Η μόνη αλυσίδα μαζικής κατανάλωσης στην οποία θα έτρωγα πίτσα είναι η La Pasteria. Τα συνοικιακά μαγαζιά θέλουν ψάξιμο και δοκιμή.
Οσο πιο βρομικη τοσο και καλυτερη. να παει το κλανιδι τρενο!χαλια υλικα
και χωρίς τα σάντουιτς που τα φτιάχνεις μόνος σου.Τι fail poll είναι αυτό χωρίς burger ρε μπούστη μου
Όταν είναι κακη ποιότητα, φουλ αλμυρό τυρί και φάω βράδυ, κάνω μαύρο ύπνο...αυτη τη στιγμη η pizza fun ειναι η κορυφη στις πωλησεις . εχει ανεβασει και την ποιοτητα της .δεν ειναι οπως καποτε που με μια πιτσα το βραδυ ηθελες μια εξαδα λιτρα νερο για το κωλοτυρο που εβαζε . για να δουμε αυτοι στη hut βαλανε μυαλο ?
Ναι είναι καλή αρκεί να την φας εκεί επιτόπου . Είναι ελαφριά και γενικά τα chao έχουν καλή ποιότηταΠιτσα καλη μονο στο ciao italia στη γειτονια των στριπ. Ολες οι αλλες ειναι αλοιφες για καλους.
Γωνία πάνω στην τριών Ναυάρχων μάσα εκεί κ μετά πάνω Ψηλαλώνια για Ξυδια.... Ωραίες εποχές!
Α μπράβοΈξτρα πεπερόνι με έξτρα μοτσαρέλα και αφράτη ζύμη,ήταν η αγαπημένη μου μαζί με coca cola.
Αφού προηγούνταν φυσικά οι potato wedges με τσένταρ (λάθος τους που το άλλαζαν με κέτσαπ στο delivery)
το google λεει μονο γλυφαδαHome Pizza
the best
αλλα πλεον μονο Ηλιουπολη
Εχει και Γλυφαδα τελικατο google λεει μονο γλυφαδα
Μλκα μου τι λες τώρα;;; Μιμοζα εμένα, δίπλα στο βίντεο κλαμπ το σεβεν κάτω απ' το ΤΕΙ. Η σπέσιαλ του Ρίμινι έχει μείνει στην ιστορία. Ήταν μεγάλη σε ποσότητα πολλά υλικά. Μακαρονάδα φούρνου έκανε επίσης θεικη. Ωραία πιτσα είδε κ το Πόρτο Ρίκο στη ναυαρχων. Mr burger χτυπούσα στις αρχές πριν χαλάσει και αυτό. Και φυσικά παγωτό από το Καραβέλ όταν ακόμα η μπάλα είχε 1€. Ωραίες εποχές....Η τεράστια ποικιλία του Παναχαϊκού το μεσημέρι και απέναντι τα Goody's για μετά το ξενύχτι.
Στην Ακρωτηρίου το Rimini ΧΩΡΙΣ delivery που έφτιαχνε την θεϊκή πίτσα σε ποσότητα. Πήγαινες και είχε τις special ΈΤΟΙΜΕΣ πάνω από το φούρνο. Μόλις έβγαιναν εξαφανίζονταν. Ελάχιστη αναμονή. Είχα πετύχει γνωστούς από την άλλη πλευρά της Πάτρας να περιμένουν.
Έχει και Γλυφάδα τυπεHome Pizza
the best
αλλα πλεον μονο Ηλιουπολη