Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 77.887
- Πόντοι
- 12.756
ΕΥΤΥΧΩΣ μενω ΑΝΩ Γλυφαδα
σε κοροϊδεύει ο ταρίφας Avensis
ΕΥΤΥΧΩΣ μενω ΑΝΩ Γλυφαδα
Ουτε καν Μερτσεντα ρεσε κοροϊδεύει ο ταρίφας Avensis
Αυτον για Οκταβια τον κοβω
Αυτον για Οκταβια τον κοβω
σου εχω ξαναπει ΔΕΝ κοιμαμαι ΠΟΤΕΜπα,ξυπνησες κιολας?Και του το πα
Καλή πίτσα σύμφωνα ακόμα και με την άποψη όλων των σεφ είναι η πίτσα μαργαρίτα, για να καταλαβαίνεις την ποιότητα του τυριού, της ντομάτας και του ζυμαριού. Όλα τ' άλλα είναι απλά λίπος που αυξάνει το πάχος της κοιλιάς. Η μόνη αλυσίδα μαζικής κατανάλωσης στην οποία θα έτρωγα πίτσα είναι η La Pasteria. Τα συνοικιακά μαγαζιά θέλουν ψάξιμο και δοκιμή.Προβλέπω να κανει επιστροφη αλα Μακ Ντοναλτς.Από το φαλιμεντο στο θρίαμβο
Εμενα ποτε δεν μαρεσε,γιατι ειχε μαλακη ζυμη,σα να ηταν χθεσινη και ξαναζεσταμενη.
Για μενα πίτσα ειναι μία.
Η συνοικιακή,η αγνωστη,της γειτονιάς με το μπολικο πράγμα πανω.Πίτσα Νάπολι,πίτσα Ιταλιάνο κατι τέτοια ονοματα.Τα τελευταία 20 χρόνια χαθηκε αυτό.
με το αγχος να βγει η καθημερινότητα .. θα ηθελα να σου πω οτι σε νιωθω , αλλα θα ήταν ψέμασου εχω ξαναπει ΔΕΝ κοιμαμαι ΠΟΤΕ
καλα και εσυ πρεπει αν εχεις το ενα ματι ανοιχτο στο κελιμε το αγχος να βγει η καθημερινότητα .. θα ηθελα να σου πω οτι σε νιωθω , αλλα θα ήταν ψέμα
με το αγχος να βγει η καθημερινότητα .. θα ηθελα να σου πω οτι σε νιωθω , αλλα θα ήταν ψέμα
Όπως κ στην πίτσα φαν.. πλαστικό φαγητό τελείως..μόνο πίτσες περιοχής όχι αλυσίδας κάνουν καλό φαγητόη πιτσα χατ πλεει τα λοισθια και στο αμερικα πλεον
χαλια υλικα,λαθρο στην παρασκευη και ψησιμο κλπ
καλα και εσυ πρεπει αν εχεις το ενα ματι ανοιχτο στο κελι
δεν ειναι καλο αυτο το νου σου,ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥμε τον συναγερμο και με το ζόρι ξυπνησα ..
καλημερα φιλε φιδι γτ κανετε παλι φασαρια πρωι πρωι και δεν μπορει να κοιμηθει καποιος λιγο παραπανω;
tesla ρε μουνι χαρης την επιδοτηση του Κ. κυριακου...Αυτον για Οκταβια τον κοβω
καλημερα φιλε φιδι γτ κανετε παλι φασαρια πρωι πρωι και δεν μπορει να κοιμηθει καποιος λιγο παραπανω;
επειδη εσυ πηγες να παραδωσεις γαλατα στα σουπερ με το φορτηγο πρεπει να ξυπνησουμε και μεις απο τα χαραματα;Αφου ξυπνησα εγω θα ξυπνησετε ΟΛΟΙ , παλιομουνοπανα τεμπεληδες
ηχησε ο συναγερμοςεπειδη εσυ πηγες να παραδωσεις γαλατα στα σουπερ με το φορτηγο πρεπει να ξυπνησουμε και μεις απο τα χαραματα;
@athinaios44 τι λεει αυτος;
εφυγε η αλλη ειχε συναργερμο η ''πινεζα'' δεν ηταν σπιτι τετοια ωρα δεν ξερω κατι δεν μου καθεται καλα...ηχησε ο συναγερμος
πιστευω οτι ειναι η σειρηνα της φυλακης
εξαρτάται, μπορεί να δουλεύει και με τουρίστεςΡε μλκ στην Ελλάδα δεν πιάνουν αυτά. Οι Έλληνες ξέρουμε από φαγητό.
Με 15 ευρώ τρως μια πλαστικούρα pizza hut, ή pizza αυθεντική ιταλική με παραδοσιακά υλικά ψημένη σε ξυλόφουρνο.
Μόνο ο μαλάκας ο Αμερικάνος είναι τόσο βλήμα ώστε να επιλέξει το πρώτο.
Εδώ ο Πρόεδρος τους τρώει κάθε μέρα McDonald's, αυτή την εμετική αηδία, που εδώ ούτε για φτύσιμο δεν τοχουμε.
Πάλι άπατη θα πάει.
εφυγε η αλλη ειχε συναργερμο η ''πινεζα'' δεν ηταν σπιτι τετοια ωρα δεν ξερω κατι δεν μου καθεται καλα...