Νέα

Επιστράτευση 2018

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KavlomenosPoutanos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 638
  • Εμφανίσεις 44K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Και σαν τι λυση να βρισκοταν ρε τυπε?

Να κληθούν άλλοι στην θέση τους. Τώρα οι θέσεις τους είναι πρακτικά κενές στο οργανόγραμμα.
Ασχολήθηκε κανείς? Όχι βέβαια... Στον αυτόματο όλα.

gravatakias

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2017
Like
814
Πόντοι
96
απόβαση στο νησί
URL]]

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Ακόμη μια παράμετρος που όλοι αυτοί που πληρώνουμε για να μας "προστατεύουν" δεν ασχολήθηκαν να βρούν λύση.
Αν έχουν φύγει μερικές εκατοντάδες χιλιάδες στο εξωτερικό τα τελευταία χρόνια το μεγαλύτερο ποσοστό είναι επιστρατευόμενοι κληρωτοί.
Αντιλαμβανόμαστε όλοι το κενό που δημιουργείται.
Αφαιρεσε και τους παοκτζηδες τύπε, που μετα την απωλεια του πρωταθληματος δεν πολεμανε για το κρατος των Αθηνων

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Αφαιρεσε και τους παοκτζηδες τύπε, που μετα την απωλεια του πρωταθληματος δεν πολεμανε για το κρατος των Αθηνων

Να ταν μόνο αυτοί φίλε μου καλά θα ήταν. Αν αρχίσουμε να αφαιρούμε δεν θα έχει τελειωμό.

Η μεγαλύτερη απώλεια πάντως θεωρώ ότι είναι το Jason-Aντιγόνη. Ετσι για να ελαφρύνουμε και λίγο το κλίμα νυχτιάτικα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Να ταν μόνο αυτοί φίλε μου καλά θα ήταν. Αν αρχίσουμε να αφαιρούμε δεν θα έχει τελειωμό.

Η μεγαλύτερη απώλεια πάντως θεωρώ ότι είναι το Jason-Aντιγόνη. Ετσι για να ελαφρύνουμε και λίγο το κλίμα νυχτιάτικα.
Να ενα σοβαρο ζητημα τύπε, μετα την ψηφιση του νομου για τον αυτοπροσδιορισμο του φύλου.

Αν στειλουν σε καποιον φυλλο πορειας κι αυτος πει "βαλτε το στον κωλο σας, εγω αυτοπροσδιοριζομαι ως γυναικα και οι γυναικες δεν επιστρατευονται", τι γινεται?

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.101
Πόντοι
6.796
Οποτε οι κάτω των 45 μάχιμοι.. και οι 46 έως 65 ετών και σωματικά υγιείς καλούνται σαν Εθνοφυλακή για την ασφάλεια εσωτερικού..

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Να ενα σοβαρο ζητημα τύπε, μετα την ψηφιση του νομου για τον αυτοπροσδιορισμο του φύλου.

Αν στειλουν σε καποιον φυλλο πορειας κι αυτος πει "βαλτε το στον κωλο σας, εγω αυτοπροσδιοριζομαι ως γυναικα και οι γυναικες δεν επιστρατευονται", τι γινεται?

Θες να σου βάλω εγώ μερικές ακόμη τέτοιες παράμετρους?

Πόσοι νεκροί θα λάβουν φύλλα πορείας? Θυμίζω δίναμε συντάξεις σε νεκρούς.
Πόσοι ΑΜΕΑ μετά από τροχαίο πχ ?
Πόσοι καρκινοπαθείς ή με βαριές νόσους?
Πόσοι Ι5 λόγω νοσηρής παχυσαρκίας?
Πόσοι έγκλειστοι σε σωφρονιστικά καταστήματα?
Πόσοι καταδικασμένοι αλλά ελεύθεροι με νόμο Παρασκεύοπουλου πχ για βαριά κακουργήματα ?

Το σύστημα δεν υφίσταται καμμία επικαιροποίηση/παραμετροποίηση.-

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Οποτε οι κάτω των 45 μάχιμοι.. και οι 46 έως 65 ετών και σωματικά υγιείς καλούνται σαν Εθνοφυλακή για την ασφάλεια εσωτερικού..

Εθνοφυλακή δεν υπάρχει σε κάθε νομό. Ακόμη ένα κενό στην όλο σχεδιασμό.

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506
Το 96 μόλις ακουσα στο μεγκα το βραδυ ότι τουρκοι εχουν ανεβει στα ιμια, σηκώθηκα από το κρεβατι και αρχισα να ψαχνω συρταρια να βρω το απολυτηριο, θυμάμαι μου το αλλάζανε καθε τρεις και λίγο, δεκανεα, ετοιμάσου για τα κατσαβραχα, έλεγα στον ευτον μου... Πάντως δεν πιστευω να γίνει πόλεμος, ας μην φέρνουμε την καταστροφή...

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Και σαν τι λυση να βρισκοταν ρε τυπε?

Με υποχρεωτικη θητεια στα 18 παντως, οι εφεδρειες θα είναι στα πανεπιστημια αντι για την ευρωπη... Τωρα θα πολεμήσουμε, αν χρειαστεί οι σαραντάρηδες γιατι παρα πολοι νεοτεροι βρίσκονται στην ευρωπη.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Το 96 μόλις ακουσα στο μεγκα το βραδυ ότι τουρκοι εχουν ανεβει στα ιμια, σηκώθηκα από το κρεβατι και αρχισα να ψαχνω συρταρια να βρω το απολυτηριο, θυμάμαι μου το αλλάζανε καθε τρεις και λίγο, δεκανεα, ετοιμάσου για τα κατσαβραχα, έλεγα στον ευτον μου... Πάντως δεν πιστευω να γίνει πόλεμος, ας μην φέρνουμε την καταστροφή...
Παντως αν δεν γινει αυτη τη διετια, δεν θα γινει ποτέ.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Παντως αν δεν γινει αυτη τη διετια, δεν θα γινει ποτέ.

ΙΜΗΟ
Το θέμα δεν είναι αν θα γίνει είτε αυτήν την διετία ή την επόμενη.
Το θέμα είναι πως θα το χειριστούμε εμείς.
Φοβάμαι ότι ξέρουμε όλοι πως.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
ΙΜΗΟ
Το θέμα δεν είναι αν θα γίνει είτε αυτήν την διετία ή την επόμενη.
Το θέμα είναι πως θα το χειριστούμε εμείς.
Φοβάμαι ότι ξέρουμε όλοι πως.
Πώς?
Θα παει ο Ρουβικωνας να ριξει τρικακια στο μεγαρο του Ερντογαν?

koble

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2010
Like
913
Πόντοι
86
Μολις σχισθει κανα καλσον στα Φρουραρχεια που εχουν κλησει και μεταφερθηκαν και στα ανυπαρκτα στρατοπεδα που καταργηθηκαν, οχι στο καποτα, να μην ξεχασουμε να κανουμε αντ, λαικ, σαμπσκραιμπ στο υπουργειο αεραμυνας και στο ανασφαλειας του οπλιτη.
οι συλλογικοτητες και το γραφειο σχεδιασμου, δεν θα μας αφησουν να εμπλακουμε σε ιμπεριαλιστικο πολεμο.
βασικη προυποθεση για να φυγετε για το μετωπο, η εξοφληση ενφια, εισφορων, φορων και δεκο.
ο πολεμος λεει σημερα γινεται με πυραυλους, ακομα και αν ειχαμε, ποιος θα πατουσε το κουμπι? θα τον ξεσκιζανε με τον αντιρατσιστικο.
υγ.
ποια αστυνομια θα παραδωσει τι? θα μιλαμε για σκηνες απειρου καλλους. ας ελπισουμε να εχουν τον ιδιο οπλισμο ΠΧ.με τον στρατο που κατεβηκε στο παρισι. αμα μεινουν νηστικοι οι κακομοιροι μεταναστες, δεν θα αφησουν κοτα σε κοτετσι.
ΒΡΙΛ.....χαχαχαχαχαχαχαχαχα θα σας βρει η επιστρατευση απο το πορνο ινστργαμ αχαχχαχαχαχ
υγ2.
τριβω τα ματια μου. πορτοκαλι κοκκινος και ροζ συναγερμος. για να γινουν αυτα, θα εχει γινει η χωρα Συρια. οπου με το πρωτο, δεν θα εχει μεινει τιποτα για το δευτερο. εξ αλλου η Πυρκαλ εκλεισε νομιζω.
φανταζεσθε που θα πανε τα σπρεντ σε κλιμακωτη επιστρατευση?
ρε μιλαμε για 99 χρονια ταιπεδ?
για ενα αδειο πουκαμισο, για μιαν ελενη?
θα χρωσταμε και τα αρβυλα!!!

Σημειωση Ακομη και σε περιπτωση...μη πολεμος...υπαρχει και το σεναριο εθνοτικων συγκρουσεων, η αστικου η ας πουμε εμφυλιου, με αναπτυξη, ουδετερων στρατευματων για επιβολη της ειρηνης.(μην το ξεχνατε)

Δογμα Πρωτου Πληγματος
H Ας σταματαγε τον Αττιλα,  Ας βυθιζε το χορα, Ας τους εκαιγε στα Ιμια.
Ειναι αργα για Δακρυα Στελλα.

Επισκέπτης
Πεταξε ο Ερντογαν μια μαλακια περι 3ου παγκοσμιου και ψαρωσατε. Τιποτα δεν θα γινει. Το χειροτερο σεναριο που μπορω να φανταστω ειναι να κανει κανα ντου και να παρει 2-3 βραχονισιδες για να επεκτινει τα χωρικα υδατα της Τουρκιας. Χωρις να πεσει ντουφεκια. Κανα διαβημα στον ΟΗΕ καμια διαμαρτυρια στη Ε.Ε. και μετα μοκο. Ποιον συμφαιρει σημερα ενας κανονικος πολεμος ?

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Τυποι στην 1η σφαιρα που θα σας ξυσει τι πιστευετε οτι θα κανετε  :think:

Θα κατουρηθείτε :think: Θα χεστείτε  :think: ή Θα αρχισετε να κλαίτε  :think: :S :S :S

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Πεταξε ο Ερντογαν μια μαλακια περι 3ου παγκοσμιου και ψαρωσατε. Τιποτα δεν θα γινει.
Εγω να συμφωνησω ρε τύπε, αλλά ελα ομως που και το 1932-1939 τα ιδια λεγανε οι ευρωπαιοι για τον Χιτλερ που αποθρασυνοταν περισσοτερο αφου δεν τον σταματουσε κανενας. Και τότε καποιοι ειρωνευονταν ως αστειους οσους φοβοντουσαν συρραξη με το κορυφαιο επιχειρημα "μετα την εμπειρια του Παγκοσμιου Πολεμου (του 1914-1917) κανεναν δεν συμφερει ο πολεμος".

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Τυποι στην 1η σφαιρα που θα σας ξυσει τι πιστευετε οτι θα κανετε  :think:

Θα κατουρηθείτε :think: Θα χεστείτε  :think: ή Θα αρχισετε να κλαίτε  :think: :S :S :S
Επιλογη "ολα τα παραπανω" δεν υπαρχει?

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506
Το χειροτερο σεναριο που μπορω να φανταστω ειναι να κανει κανα ντου και να παρει 2-3 βραχονισιδες για να επεκτινει τα χωρικα υδατα της Τουρκιας.
μαλακιες λες, αυτός είναι ΣΟΒΑΡΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΛΕΜΟΥ!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom