Νέα

Επιστράτευση 2018

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KavlomenosPoutanos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 638
  • Εμφανίσεις 44K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.613
Πόντοι
5.060
το πρασινο συνηθως σου εχει μοναδα που ξερεις απο πριν οτι θα πας εκει. τα αλλα διαφορετικων χρωματων σημαινουν αλλα πραγματα και συνηθως η αστυνομια ειναι αυτη που θα σε σηκωσει απο το σπιτι.
Εγώ έχω το πράσινο. Υπάρχει περίπτωση δηλαδή να βγει και να μου στείλουν άλλο;

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Δεν καταλαβαίνω που κολλάει το χρώμα του απολυτηρίου.

To χρώμα διαχωρίζει το πόσο άμεσα πρέπει να παρουσιαστείς. Τα ροζ πρέπει να πάνε νομίζω σε μερικές ώρες.

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506
εγώ είμαι πάνω από 45, δεν πάω πουθενα!!

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.264
Πόντοι
2.356
επειδη προσφατα αλλαξαν αρκετα απολυτηρια λογικα αν ηταν να στο αλλαξουν θα σε ειχε ηδη βρει η αστυνομια. αν εχεις πρασινο αναγραφεται η μοναδα σου πανω (μην την αναφερεις εδω μεσα) αυτη θα ψαξεις να βρεις απο το φρουραρχειο για να μεταβεις εκει αν γινει κατι. αν και στην περιπτωση που δεν εισαι "ακριτας" πιθανο να μη σε καλεσουν με το πρωτο κυμα μιας και οι πυρηνες θα ειναι οι πρωτοι (ειδικα σε μερικη/κρυφη επιστρατευση) πυρηνες ειναι οσοι κατοικουν κοντα στις μοναδες που προκειται να επανδρωθουν

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
To χρώμα διαχωρίζει το πόσο άμεσα πρέπει να παρουσιαστείς. Τα ροζ πρέπει να πάνε νομίζω σε μερικές ώρες.
Eννοειται οτι ολα αυτα εκεινη την ωρα δεν εχουν καμια σημασια. Αυτες οι "λεπτομερειες" δεν ειναι τιποτα αλλα απο μια αυταρεσκη τυπολατρεια του στρατιωτικου κανονισμου.
Σιγα μην θυμαται ο καθενας που εχει το απολυτηριο και τι χρωμα εχει.

Ή τι "ψηφια" αναφερει.

Yuma

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2015
Like
44
Πόντοι
16
Πήρα τηλέφωνο τήν στρατολογία καί τούς ρώτησα γιά μένα...

Μού είπανε ότι είμαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ στήν ήλικία, κάπου 40 χρόννια καί κάτι άπ'ότι πρέπει.

Ρώτησα, μέ τίποτα; Μού λένε μέ τίποτα. @#$%&

Σάς διαβεβαιώ ΟΛΟΥΣ έδώ μέσα πού θά πάτε νά πολεμήσετε, θά δώσω τό 110% τού έαύτού μου νά προστατεύσω τά άγαπημένα σας πρόσωπα καί τίς περιουσίες σας μέχρι νά γυρίσετε ΝΙΚΗΤΕΣ.

Έχω τά έργαλεία, καί προπαντός τήν θέληση νά καθαρίσω στό έτσι όποιο άλμπάνι, πακιστάνι κλπ κοιτάξει στραβά.

Δέν προτίθεμαι νά πεθάνω γιά τήν Πατρίδα μου καί θέλω νά σκέφτεστε καί έσείς τό ίδιο.

Πρέπει νά είμαστε ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ ώστε νά πεθάνουν τά τουρκομογγολικά καί άλλα ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ γιά τήν δική τους βρωμοχώρα.

Καί νά θυμάστε καί τί είχε πεί ό Μιλτιάδης πρίν τήν Μάχη τού Μαραθώνος.

"Εάν τους νικήσουμε, αυτοί έχουν πατρίδα να επιστρέψουν. Εάν μάς νικήσουν, εμείς δεν έχουμε πού αλλού να πάμε"

:uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi:

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166

Η φυσιολογική ροή είναι ροζ-πράσινο-λευκό.
Ροζ πας στην μονάδα που υπηρέτησες συνήθως ή κάποια παρομοια στην ίδια περιοχή.
Πράσινο είσαι σε μονάδα που μπορεί να είναι οπουδήποτε κ
Λευκό δεν έχεις μονάδα. Θα σε καλέσουν ΑΝ σε χρειαστούν (Αναπλήρωση Απωλειών)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Πήρα τηλέφωνο τήν στρατολογία καί τούς ρώτησα γιά μένα...

Μού είπανε ότι είμαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ στήν ήλικία, κάπου 40 χρόννια καί κάτι άπ'ότι πρέπει.

Ρώτησα, μέ τίποτα; Μού λένε μέ τίποτα. @#$%&

Σάς διαβεβαιώ ΟΛΟΥΣ έδώ μέσα πού θά πάτε νά πολεμήσετε, θά δώσω τό 110% τού έαύτού μου νά προστατεύσω τά άγαπημένα σας πρόσωπα καί τίς περιουσίες σας μέχρι νά γυρίσετε ΝΙΚΗΤΕΣ.

Έχω τά έργαλεία, καί προπαντός τήν θέληση νά καθαρίσω στό έτσι όποιο άλμπάνι, πακιστάνι κλπ κοιτάξει στραβά.

Δέν προτίθεμαι νά πεθάνω γιά τήν Πατρίδα μου καί θέλω νά σκέφτεστε καί έσείς τό ίδιο.

Πρέπει νά είμαστε ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ ώστε νά πεθάνουν τά τουρκομογγολικά καί άλλα ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ γιά τήν δική τους βρωμοχώρα.

Καί νά θυμάστε καί τί είχε πεί ό Μιλτιάδης πρίν τήν Μάχη τού Μαραθώνος.

"Εάν τους νικήσουμε, αυτοί έχουν πατρίδα να επιστρέψουν. Εάν μάς νικήσουν, εμείς δεν έχουμε πού αλλού να πάμε"

:uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi: :uzi:
Ειπαμε, 18-40 ειναι το πρωτο κυμα της επιστρατευσης και δευτερευοντως το 40-45.

Πανω απο 45 δεν ειναι εφικτο ούτως ή αλλως γιατι θα πρεπει να εχει το κρατος υλικο για να επιστρατευσει ενα εκατομμυριο ατομα, δεν γινεται.

Θα εισαι "εθνοφυλακη" δηλαδη τύπε?

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Eννοειται οτι ολα αυτα εκεινη την ωρα δεν εχουν καμια σημασια. Αυτες οι "λεπτομερειες" δεν ειναι τιποτα αλλα απο μια αυταρεσκη τυπολατρεια του στρατιωτικου κανονισμου.
Σιγα μην θυμαται ο καθενας που εχει το απολυτηριο και τι χρωμα εχει.

Ή τι "ψηφια" αναφερει.

Όσοι ενδιαφέρονται πραγματικά το έχουν  :grin:

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.101
Πόντοι
6.796
Αν γινει πολεμος ολοι κατω των 40 ειμαστε μάχιμοι.. σε δευτερη φαση οι 40 εως 45..

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166

Πανω απο 45 δεν ειναι εφικτο ούτως ή αλλως γιατι θα πρεπει να εχει το κρατος υλικο για να επιστρατευσει ενα εκατομμυριο ατομα, δεν γινεται.

Υπάρχουν Εθνοφύλακες δεκαετίες μεγαλύτεροι από τα 45.
Πρόσφατα δε εμφανίσθηκε γυναίκα εθελοντής Εθνοφύλακας.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.264
Πόντοι
2.356
τους ανω των 45 τους στελνουμε στα αντιπαλα ναρκοπεδια?

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.264
Πόντοι
2.356
περι εθνοφυλακης. ο πατερας μου ειναι 60 και τον καλουν να κανει και σκοπιες αν θελει για 15 ευρω

Yuma

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2015
Like
44
Πόντοι
16

Θά είμαι ΟΠΟΥ χρειασθεί νά είμαι μέ τό 110%.

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.101
Πόντοι
6.796
Σε κατάσταση πορτοκαλί συνεγερμού (δηλ οχι πολέμου) επιστρετεύονται οσοι απολυθήκαν τα τελευταία 2 χρόνια.. αλλα ολοι ανεξαιρέτως με ειδικότητες οπως ΟΥΚ, πεζοναύτες, ΛΟΚ, χειριστές ραντάρ κτλ κτλ

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Αττικη και παω Λαρισα ιιιιι-χααααα

Δεν είναι φυσιολογικό να ξέρεις πάντως. Κάτι δεν πάει καλά. Δεν μπορεί να είναι τόσο υπερσπάνια η ειδικότητα σου για να έχεις 18 χρόνια μετά ροζ απολυτήριο κ μάλιστα όχι σε μονάδα πρώτης γραμμής αλλά ταυτόχρονα και μακριά από τον τόπο κατοικίας σου.
Δυστυχώς τα επιστρατευτικά σχέδια της χώρας είναι απαρχαιωμένα

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.101
Πόντοι
6.796
Σε κοκκινο συναγερμό ολοι κάτω των 40 και αν ζορίσει η φάση και οι 40-45.. η αστυνομία στέλνει το φυλλο πορείας του καθένα..

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Σε κοκκινο συναγερμό ολοι κάτω των 40 και αν ζορίσει η φάση και οι 40-45.. η αστυνομία στέλνει το φυλλο πορείς του καθένα..

Η Αστυνομία δεν το στέλνει. Η Αστυνομία η ίδια το παραδίδει.
Αυτό καταδεικνύει πόσο απαρχαιωμένος είναι ο μηχανισμός. Πόσες χιλιάδες επιδόσεις μπορεί να κάνει η Αστυνομία σε μερικές ώρες δλδ και μάλιστα χωρίς να δημιουργηθεί πρόβλημα εσωτερικής ασφαλείας?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Δεν τολμω να σκεφτω τι κωμικοτραγικες στιγμες θα ζησουμε, αν αναγκασθει να διενεργησει επιστρατευση μια κυβερνηση που επι τρια χρονια δεν μπορει να μοιρασει δυο γαιδουριων αχυρα.

Αλλά καλα να παθουμε, αφου παραδωσαμε "τα άγια τοίς κυσί".

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom