Νέα

Επίσκεψη στη Βουδαπέστη

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα PLOUTOS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 399
  • Εμφανίσεις 102K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Μηνύματα
3.385
Like
121
Πόντοι
16
φιλε κανονισαμε αδεια μαζι...δεν ηταν ιδιαιτερα δυσκολο.... για μενα ηταν ευκολο καθως εχω απο τα καλυτερα ωραρια που μπορει να εχει καποιος(δεν θελω να μπω σε λεπτομερειες)....για μεγαλα ταξιδια μπορω ανετα 3 φορες τον χρονο και για πιο μικρα (4-5 μερες) ακομα πιο πολλες φορες  :rockon:

Άλλος που τρώει απ' το δημόσιο.
 

ozzy13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Μηνύματα
608
Κριτικές
44
Like
55
Πόντοι
606
Ανεβαίνω Βουδαπέστη για δύο χρόνια μεταπτυχιακό οποίος θέλει να έρθει να στείλετε μνμ
 

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Μηνύματα
5.009
Κριτικές
203
Like
5.131
Πόντοι
17.436
Εγώ από εδώ έπαιξα μπάλα..rosszlanyok.hu....Βλέπεις ποια σου αρέσει...βλέπεις και κριτικές φυσικά...Στέλνεις μήνυμα και σου απαντάει η γκόμενα ώρα και την διεύθυνση του σπιτιού της...Εγώ έπεσα σε καλή περίπτωση..Πήγα σπίτι της, Έκανα μπάνιο, με κέρασε καφέ, πολύ καλή στο κρεβάτι...1 ώρα παλεύαμε..2 γύρους παίζεις...Μπάνιο μετά..ΣΥΝΟΛΟ 30 ΕΥΡΩ....ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ...Είναι κορίτσια που για να βγάλουν παραπάνω λεφτά κάνουν 1-2 ραντεβού την εβδομάδα..Τουλάχιστον έτσι ήταν η δικιά μου...Νοσηλεύτρια στο επάγγελμα...Ήταν πλ ωραία εμπειρία...Μακάρι να ήταν και στην ελλάδα έτσι...Κανείς μας δεν θα είχε μόνιμη σχέση. Τώρα αν υπάρχουν και φόλες δν το ξέρω...Ίσως ήμουν τυχερός εγώ....Αυτά και καλά να περάσεις..

Τύπε μπορείς να μου πεις ποια πήρες για να πάω στα σίγουρα; Πάω το άλλο ΠΣΚ αλλά θα είμαι με γκόμενα, εκτός από ένα βράδυ. Ε αυτό το βράδυ πρέπει να δοκιμάσω τις τοπικές σπεσιαλιτέ  :grin:
 

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Μηνύματα
5.009
Κριτικές
203
Like
5.131
Πόντοι
17.436
Τύπε μπορείς να μου πεις ποια πήρες για να πάω στα σίγουρα; Πάω το άλλο ΠΣΚ αλλά θα είμαι με γκόμενα, εκτός από ένα βράδυ. Ε αυτό το βράδυ πρέπει να δοκιμάσω τις τοπικές σπεσιαλιτέ  :grin:

Μόνο εγώ ασχολούμαι με το θέμα αυτό από ότι φαίνεται  :grin:  λίγα λόγια λοιπόν για τη Βουδαπέστη:

Να ξεκινήσω λέγοντας πως δεν ασχολήθηκα με το σπορ, ούτε πουτάνες ούτε καμάκι, παρόλα αυτά θα γράψω πέντε χρηστικά πράγματα, να τα έχει υπόψη του οποιοσδήποτε συναγωνιστής σκοπεύει να πάει προς τα εκεί.


Για αρχή τα φράγκα. Η Βουδαπέστη είναι αρκετά φτηνή πόλη, όχι της ξεφτίλας αλλά αρκετά φτηνή (συγκρίνω πάντα με Ελλάδα). Να ξεκινήσω από την αλλαγή συναλλάγματος. Το επίσημο νόμισμα της Ουγγαρίας είναι το φιορίνι, αλλά θα δείτε σχεδόν παντού να δέχονται και ευρώ, μάλιστα οι τιμές αναγράφονται και στα δύο νομίσματα. Οι ισοτιμίες αυτές που θα δείτε στα καταστήματα (φαγάδικα, ποτάδικα, ρούχα, σουβενίρ, τουριστικές ατραξιόν) δεν είναι οι καλύτερες που μπορείτε να βρείτε αλλά δεν είναι και για κλέψιμο. Για να καταλάβετε όταν πήγα εγώ η επίσημη ισοτιμία ήταν 1 ευρώ = 308 φιορίνια, στα μαγαζιά το ευρώ το έβρισκες από 280 μέχρι 300 φιορίνια.

Tις καλύτερες ισοτιμίες θα τις βρείτε σε μαγαζιά συναλλάγματος, έχει σχεδόν σε κάθε γωνιά της πόλης. Το καλύτερο που βρήκα είναι αυτό: , ισοτιμία 1 ευρώ = 307 φιορίνια, αλλά δύο φορές που επισκέπτηκα καταστήματά του είχε τόσο πολύ κόσμο που βαρέθηκα να περιμένω και έφυγα.

Να μην πάτε ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ σε καταστήματα Interchange  , τα οποία όχι μόνο είναι παντού αλλά έχουν βάλει και ΑΤΜ δικά τους από ότι κατάλαβα σε όλη την πόλη (κάποια γαλάζια ΑΤΜ -μόνο δικά τους ΑΤΜ σε σταθμούς τρένου/ΜΕΤΡΟ και αεροδρόμιο). Οι άνθρωποι είναι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, ποιος ξέρει τι κονέ έχουν στην κυβέρνηση και έχουν απλωθεί παντού σαν τα μανιτάρια με συνθήκες μονοπώλιου. Μιλάμε για ισοτιμίες 1 ευρώ = 240 φιορίνια (!!!!) στα καταστήματά τους και 1 ευρώ = 280 φιορίνια στα ΑΤΜ.

Άλλος τρόπος είναι να κάνετε ανάληψη σε φιορίνια από ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΑΤΜ με την κάρτα σας ή να χρησιμοποιήσετε κάρτα απευθείας (ισοτιμίες 1 ευρώ = 298 -304 φιορίνια).

Συγγνώμη που αναλώθηκα τόσο στο χρήμα αλλά θεωρώ πως είναι αρκετά σημαντικό μιας και το εύρος των ισοτιμιών είναι τόσο μεγάλο που κάποιος ανυποψίαστος μπορεί να βγει ζημιωμένος πολλές δεκάδες ευρώ, ίσως και εκατοντάδες αν αλλάξει πολλά χρήματα.


Η Βουδαπέστη ως πόλη τώρα είναι αρκετά όμορφη, χωρίς όμως να είναι κάτι το ιδιαίτερο, και θα έλεγα ότι περπατιέται. Θα πρότεινα να χρησιμοποιήσετε ένα συνδυασμό ΜΜΜ και ποδιών, μιας και η πόλη (το κομμάτι της Πεστης κυρίως) είναι γεμάτο με μικρά μνημεία και αγάλματα σε κλαθε γωνιά, οπότε αν πάτε μόνο με ΜΜΜ ή αμάξι κάποια σημεία θα τα χάσετε. Επειδή είπα για Πέστη παραπάνω, η Βουδαπέστη αποτελείται από την Πέστη που από ότι κατάλαβα είναι πιο πολύ πόλη, με μνημεία και κτήρια, και τη Βούδα με περισσότερο πράσινο. Τις δύο περιοχές τις χωρίζει ο Δούναβης και συνδέονται με γέφυρες.


Οι Ούγγροι γενικότερα θα έλεγα πως σα λαός είναι όπου πέσεις, άλλοι πολύ φιλικοί άλλοι γτπ καβάλα. Γενικά η Βουδαπέστη μου έδωσε την εντύπωση μιας υπερ-τουριστικής πόλης χωρίς ιδιαίτερο λόγο, με ανθρώπους από όλες τις γωνιές της γης. Είναι μια πόλη χωρίς ταυτότητα, η πόλη δείχνει δυτική αλλά σε πολλά πράγματα διακρίνει κανείς σοβιετικά κατάλοιπα, κουτοπονηριά, λαμογιά, συντεχνίες (πχ ταρίφες, γραφεία συναλλάγματος, μεγάλες λέρες).

Έγραψα τόσα άσχετα με το σπορ μας πράγματα και δε μίλησα καθόλου ακόμα για γυναίκες ακριβώς για αυτό το λόγο, ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗ ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ!!! Δεν ξέρω πως έχει δημιουργηθεί μια φήμη για τη Βουδαπέστη, εγώ όμως απογοητεύτηκα. Καταρχήν, ήμουν εκεί 3 γεμάτες μέρες και ακόμα δεν έχω καταλάβει πως μοιάζουν οι Ουγγαρέζες. Είναι ξανθές με ανοικτά μάτια ή μελαχρινές σκυλιά του πολέμου; Έχω την εντύπωση πως μάλλον το δεύτερο. Γενικά οι γυναίκες που έβλεπα τριγύρω μου μετριότατες (ΟΚ είχε και δυνατά μουνιά αλλά σε κάθε χώρα έχει), ένας κόσμος γενικότερα ότι να ναι, πολύ μεικτός, δεν μπορούσες να διακρίνεις αν ήταν ντόπιοι ή τουρίστες.

Και σα να μη φτάνει που οι γκόμενες είναι μέτριες, οι άνδρες είναι αρκετά εμφανίσιμοι, στα περισσότερα ζευγάρια ο άνδρας ήταν καλύτερος της γυναίκας. Οι Ούγγροι είναι αρκετά ψηλοί, με καλά κορμιά και εμφανίσιμοι, δεν είναι ο τύπος του άνδρα που τον θες γενικά για ανταγωνισμό. Βάλε και ότι για τουρισμό σκάνε κάτι μπακουροπαρέες από ΗΠΑ, Σκανδιναβίες, η κατάσταση είναι τραγική. Όπου και να γυρίσεις βλέπεις να είναι γεμάτο άνδρες, και μάλιστα δυνατούς εμφανισιακά.

Εν ολίγοις, νομίζω πως η Βουδαπέστη δεν προτείνεται ως σεξοπροορισμός, ιδιαίτερα ωραίες γυναίκες δεν είδα, ο ανταγωνισμός είναι πολύ υψηλός, γενικά η πόλη δεν αποπνέει κάποιον ερωτισμό, φανταστείτε πως μεγάλο κομμάτι των τουριστών είναι οικογένειες...
 

blackshark

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2010
Μηνύματα
14
Like
2
Πόντοι
0
Τιποτα πιο προσφατο παιδια γιατι θα παίξει ταξιδι μεσα στο Νοεμβριο.;;
Τhanks
 

blackshark

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2010
Μηνύματα
14
Like
2
Πόντοι
0
καλημερα και παλι.  απ'οτι εχω καταλαβει ο καλυτερος τροπος στην Βου ειναι μεσω site ή μεσω περιοδικων.  Υπαρχει  κατι πιο συγκεκριμενο.  Ευχαριστώ.  Τωρα βεβαια γινεται της Ποπης με τους μετανάστες  αλλα τι να κανουμε.
 

ozzy13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Μηνύματα
608
Κριτικές
44
Like
55
Πόντοι
606
Όποιος είναι Βουδαπέστη ας μου στείλει μνμ να βρεθούμε
 

blackshark

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2010
Μηνύματα
14
Like
2
Πόντοι
0
Επιστροφη απο Βουδαπεστη. Λιγα πραγματα για αυτην την πολη και απο εμενα.

Ως αναφορα την πολη, οντως πολυ ομορφη ωρες να εχεις να την περπατας. Οι συγκοινωνιες ετσι και ετσι , σιγουρα δεν ειναι απο τις πολεις που μονο με τις συγκοινωνιες μπορεις να την γυρισεις. Οι ονομασιες των στασεων και των δρομων ειναι αστα να πανε , και φυσικα αν δεν εχεις χαρτη ή Gps στο κινητο δυσκολα θυμασε και που μενεις.
Στην Βουδα λιγοτερος και καλυτερος κοσμος, στην Πεστη περισσοτερος τουριστοκοσμος απο ολα τα εθνη (και πολλοι Ελληνες), με τους κλασικα ηλιθιους Αγγλους να πινουν και να  :jerking: οπως κανουν παντα διπλα στα διακριτικα βλεματα της αστυνομιας που ειναι παντου. Σε Pab δεν πηγα δεν με τραβιξε η πιτσιρικαρια και η πουτσιλα καθως η αναλογια ηταν 7 προς 3. Μακρια απο ταριφες. Μακρια απο στριπτιτζαδικα για να μην βρεθειτε μπροστα απο κανενα ATM με 5 μπραβους διπλα  σας. Μην κανετε αλλαγη απο € σε φιορινια στην Ελλαδα αλλα εκει εχει καλυτερη αναλογια, εκτος αν πατε στην Τραπεζα Ελλαδος. Μην πληρωνετε σε € γιατι κλεβουν.

Φυσικα πηγαμε να δοκιμασουμε και τον σεξοτουρισμο.
Πρωτη κρουση μεσω και απο reviews. Κλεινω ενα πιτσιρικι στα 20000 φιορινια δλδ 60€. Διαδικασια επικοινωνιας ψιλοδυσκολη μιας και τα αγγλικα τους δεν ειναι τα καλυτερα. Παω και βλεπω ενα διαμερισμα πολυκατοικιας, ανοιγει ενα πιτσιρικι σαν τα κρυα τα νερα και στο διπλα δωματιο και καποιος-α αλλη. Βια 19 χρονων με τα ρουχα απλωμενα στο δωματιο και μεσα να παιζει το πληντυριο.

Δυστηχως η εμπειρια δεν ηταν καλη. Αν εξαιρεσεις οτι ηταν πολυ ομορφη σου εδεινε την αισθηση οτι εκανε καταναγκαστηκα εργα . Δεν ηξερε τιποτα και με χαλασε πολυ γρηγορα. Δεν ηξερε ουτε το προφυλακτικο να βαζει, 10 κιλα λιπαντικο κτλ. Φιλια και τα λοιπα ουτε κατα διανοια και απο την μερια μου. Με το ζορι τελειωσα μια φορα και δρομο..
Δευτερη εμπειρια καλεσμα στο σπιτι. Για να δωσεις διευθυνση κανει 10 ωρες γιατι σου ζητανε τετραγωνο περιοχη και διευθυνση. Μεχρι να το καταλαβεις αστα. Με τα  πολλα ερχεται. Ουτε κρυο ουτε ζεστη 'ζητανε τα λεφτα μπροστα' τα ιδια με την προηγουμενη. και αρχιζει αν θες αυτο + αν θες το αλλο +. της λεω δεν θελω τιποτα. Αρχιζουμε , δεν ξερω αν ειμαι τοσο γκαντεμης αλλα παλι επεσα σε μπετο που αν δεν μου επαιρνε στο τελος ακαποτο απο μονη της ακομα εκει θα ημασταν.

Εν κατακλειδι. Αν θελετε σεξοτουρισμο η Ελλαδιτσα μας ειναι μια χαρα λιγο ακριβοτερη αλλα οτι πληρωνεις παιρνεις.
Να πατε να την δειτε που ειναι πολυ ωραια πολη, πολυ οργανωμενη (να πατε στο νησακι της Μαργαριτας), να παρετε την παπρικα σας και ξανα πισω.

Αυτα απο εμενα αν μπορω να βοηθησω σε κατι μου λετε.
 

valkirios

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2009
Μηνύματα
83
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
0
Ο σεξοτουρισμός στην Βουδαπέστη θέλει επένδυση χρόνου και χρήματος ... είναι δύσκολη αγορά διότι έχει μεγάλη ζήτηση και κινδυνεύεις να "φας" τουριστικό προϊόν

Μετά από 4 χρόνια σχεδόν καθημερινού ψαξίματος εχω χαρτογραφήσει αρκετά καλά την πόλη ... οπότε γκόμενες στο V (πέμπτο) kerulet είναι πεταμένα λεφτά μόνο για τουρίσταρους ...

καλές γκόμενες στο 6 και στο 13 kerulet και γι αυτούς που θέλουν "τοπικό χρώμα" και καταφέρουν να συνεννοηθούν στα ουγγρικα το 3 το 11 και το 14

καλό γκομενάκι στο 7 keruletδιπλα στη συναγωγή πηδιέται και το φχαριστιέται! :tits:
 

valkirios

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2009
Μηνύματα
83
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
0
Ο σεξοτουρισμός στην Βουδαπέστη θέλει επένδυση χρόνου και χρήματος ... είναι δύσκολη αγορά διότι έχει μεγάλη ζήτηση και κινδυνεύεις να "φας" τουριστικό προϊόν

Μετά από 4 χρόνια σχεδόν καθημερινού ψαξίματος εχω χαρτογραφήσει αρκετά καλά την πόλη ... οπότε γκόμενες στο V (πέμπτο) kerulet είναι πεταμένα λεφτά μόνο για τουρίσταρους ...

καλές γκόμενες στο 6 και στο 13 kerulet και γι αυτούς που θέλουν "τοπικό χρώμα" και καταφέρουν να συνεννοηθούν στα ουγγρικα το 3 το 11 και το 14

καλό γκομενάκι στο 7 keruletδιπλα στη συναγωγή πηδιέται και το φχαριστιέται! :tits:
 

valkirios

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2009
Μηνύματα
83
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
0
Παραθέτω μετά από πολυχρονη διαμονή στην Βουδαπέστη μερικά διαχρονικά value for money(15000 HUF) μουνιά που δεν αφήνουν τον πελάτη ανικανοποίητο

Το τρίτο μουνι απευθείνεται στους μερακλήδες επισκέπτες της Βουδαπέστης




Προσοχη γιατι η πόλη παρα την φήμη της θέλει πολύ ψάξιμο για να βρεις μουνι που δεν θα στα φαϊ χωρίς να ιδρώσει την φανέλα και να μπουκώσει το στόμα :pipa1:
 

valkirios

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2009
Μηνύματα
83
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
0
υπαρχει κανεις που να ξερει καλα απο βουδαπεστη?
Παραθέτω μετά από πολυχρονη διαμονή στην Βουδαπέστη μερικά διαχρονικά value for money(15000 HUF) μουνιά που δεν αφήνουν τον πελάτη ανικανοποίητο

Το τρίτο μουνι απευθείνεται στους μερακλήδες επισκέπτες της Βουδαπέστης




Προσοχη γιατι η πόλη παρα την φήμη της θέλει πολύ ψάξιμο για να βρεις μουνι που δεν θα στα φαϊ χωρίς να ιδρώσει την φανέλα και να μπουκώσει το στόμα :pipa1:
 

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Μηνύματα
4.287
Like
2.326
Πόντοι
456
Επιστροφη απο Βουδαπεστη. Λιγα πραγματα για αυτην την πολη και απο εμενα.

Ως αναφορα την πολη, οντως πολυ ομορφη ωρες να εχεις να την περπατας. Οι συγκοινωνιες ετσι και ετσι , σιγουρα δεν ειναι απο τις πολεις που μονο με τις συγκοινωνιες μπορεις να την γυρισεις. Οι ονομασιες των στασεων και των δρομων ειναι αστα να πανε , και φυσικα αν δεν εχεις χαρτη ή Gps στο κινητο δυσκολα θυμασε και που μενεις.

Για μενα παντως ειναι απο τις πιο ευκολες  πολεις που εχω επισκεφτει
 

larry33

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2011
Μηνύματα
379
Κριτικές
10
Like
635
Πόντοι
1.525
Επιστροφη απο Βουδαπεστη. Λιγα πραγματα για αυτην την πολη και απο εμενα.

Ως αναφορα την πολη, οντως πολυ ομορφη ωρες να εχεις να την περπατας. Οι συγκοινωνιες ετσι και ετσι , σιγουρα δεν ειναι απο τις πολεις που μονο με τις συγκοινωνιες μπορεις να την γυρισεις. Οι ονομασιες των στασεων και των δρομων ειναι αστα να πανε , και φυσικα αν δεν εχεις χαρτη ή Gps στο κινητο δυσκολα θυμασε και που μενεις.
Στην Βουδα λιγοτερος και καλυτερος κοσμος, στην Πεστη περισσοτερος τουριστοκοσμος απο ολα τα εθνη (και πολλοι Ελληνες), με τους κλασικα ηλιθιους Αγγλους να πινουν και να  :jerking: οπως κανουν παντα διπλα στα διακριτικα βλεματα της αστυνομιας που ειναι παντου. Σε Pab δεν πηγα δεν με τραβιξε η πιτσιρικαρια και η πουτσιλα καθως η αναλογια ηταν 7 προς 3. Μακρια απο ταριφες. Μακρια απο στριπτιτζαδικα για να μην βρεθειτε μπροστα απο κανενα ATM με 5 μπραβους διπλα  σας. Μην κανετε αλλαγη απο € σε φιορινια στην Ελλαδα αλλα εκει εχει καλυτερη αναλογια, εκτος αν πατε στην Τραπεζα Ελλαδος. Μην πληρωνετε σε € γιατι κλεβουν.

Φυσικα πηγαμε να δοκιμασουμε και τον σεξοτουρισμο.
Πρωτη κρουση μεσω και απο reviews. Κλεινω ενα πιτσιρικι στα 20000 φιορινια δλδ 60€. Διαδικασια επικοινωνιας ψιλοδυσκολη μιας και τα αγγλικα τους δεν ειναι τα καλυτερα. Παω και βλεπω ενα διαμερισμα πολυκατοικιας, ανοιγει ενα πιτσιρικι σαν τα κρυα τα νερα και στο διπλα δωματιο και καποιος-α αλλη. Βια 19 χρονων με τα ρουχα απλωμενα στο δωματιο και μεσα να παιζει το πληντυριο.

Δυστηχως η εμπειρια δεν ηταν καλη. Αν εξαιρεσεις οτι ηταν πολυ ομορφη σου εδεινε την αισθηση οτι εκανε καταναγκαστηκα εργα . Δεν ηξερε τιποτα και με χαλασε πολυ γρηγορα. Δεν ηξερε ουτε το προφυλακτικο να βαζει, 10 κιλα λιπαντικο κτλ. Φιλια και τα λοιπα ουτε κατα διανοια και απο την μερια μου. Με το ζορι τελειωσα μια φορα και δρομο..
Δευτερη εμπειρια καλεσμα στο σπιτι. Για να δωσεις διευθυνση κανει 10 ωρες γιατι σου ζητανε τετραγωνο περιοχη και διευθυνση. Μεχρι να το καταλαβεις αστα. Με τα  πολλα ερχεται. Ουτε κρυο ουτε ζεστη 'ζητανε τα λεφτα μπροστα' τα ιδια με την προηγουμενη. και αρχιζει αν θες αυτο + αν θες το αλλο +. της λεω δεν θελω τιποτα. Αρχιζουμε , δεν ξερω αν ειμαι τοσο γκαντεμης αλλα παλι επεσα σε μπετο που αν δεν μου επαιρνε στο τελος ακαποτο απο μονη της ακομα εκει θα ημασταν.

Εν κατακλειδι. Αν θελετε σεξοτουρισμο η Ελλαδιτσα μας ειναι μια χαρα λιγο ακριβοτερη αλλα οτι πληρωνεις παιρνεις.
Να πατε να την δειτε που ειναι πολυ ωραια πολη, πολυ οργανωμενη (να πατε στο νησακι της Μαργαριτας), να παρετε την παπρικα σας και ξανα πισω.

Αυτα απο εμενα αν μπορω να βοηθησω σε κατι μου λετε.


φιλε καλησπέρα, μπήκα στο site που αναφέρεις και πουθενά δεν βρίσκω τιμές...θέλω να πάω ενα ταξιδι εκει, αν μπορεις εχεις να μου συστησεις κάποιο που να αναφερει τιμές και υπηρεσίες μεχρι 100€ ταβάνι? απο τα γνωστα site που ειδα, εχει τιμες πολυ υψηλες...καθε βοηθεια, ευπροσδεκτη
 

ANTONISBASILEIOU

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2015
Μηνύματα
409
Κριτικές
6
Like
20
Πόντοι
1
Οταν μάθουν αυτές για sex θα έχουμε αλλάξει χιλιετία
 

stivaras

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2007
Μηνύματα
5
Like
0
Πόντοι
0
Μακρια απο στριπτιζαδικα χρεωνουν οτι γουσταρουν.
 

Επισκέπτης
Κατόπιν ἐπισταμένης ἐρεύνης ἀπεφασίσαμεν νὰ διανύσωμεν τὰς Ἁγίας Ἡμέρας τῶν Χριστουγέννων ἐν Βουδαπέστῃ. Ἡ ὡραία αὐτὴ πόλις δὲν εἶναι ἄγνωστος ἡμῖν, δεδομένου ὅτι τὴν εἴχομεν ἐπισκεφθεῖ καὶ κατὰ τὸ παρελθόν, ἔχοντας ἐντυπωσιασθεῖ ἐκ τῆς ὡραιωτάτης ῥυμοτομίας, τοῦ σχετικῶς χαμηλοῦ κόστους διαβιώσεως καὶ τῆς παντελοῦς ἐλλείψεως ἀλλοφύλων, κιναίδων, καὶ γελοίων γενειοφόρων καὶ ἐνωτιωφόρων ὑποκειμένων ἀφθονούντων ἐν Ἑσπερίᾳ.

Εἰς τὸ θέμα ὅμως τῶν σχέσεων τῶν 2 φύλων ἡ πόλις δὲν ἐφάνη τότε πολλὰ ὑποσχομένη. Θεωροῦντες ὅμως ὅτι τοῦτο ἦτο ἀποτέλεσμα συνεργείας δυσμενῶν περιστάσεων ἀπεφασίσαμεν τὴν ἄντλησιν τοῦ μεγίστου τῆς ἀπολαύσεως εἰς τὴν τρέχουσαν ἡμῶν ἐπίσκεψιν. Καὶ τοῦτον ἀπεδείχθη εὐχερέστατον.

Ἐν ἀντιθέσει πρὸς τὴν Λευκούπολιν (Βελιγράδιον) Σερβίας ἡ ἀνεύρεσις διαθεσίμων πορνῶν ἀπέβη εὐχερεστάτη καὶ ταχυτάτη. Σύνδεσις εὐτελοῦς σινικῆς πινακίδος μετὰ τοῦ δικτύου ἀσυρμάτου πιστότητος τοῦ ξενοδοχείου καὶ μετάβασις εἰς τὸν ἱστότοπον rosszlanyok.hu ὑπέδειξεν διαθεσιμότηταν τουλάχιστον 40 ἐργαζομένων. Ἐπελέξαμεν τὴν ὥριμον (ὑπερβολικῶς…) Arielle μεθ’ ἦς ἐσυνεννοήθημεν λίαν καλῶς, λόγῳ τῆς ὑπ’ αὐτῆς ἀρίστης γνώσεως τῆς Ἀγγλικῆς ἤ μάλλον τῆς Ἀμερικανικῆς καθ’ ὅτι ὡς μᾶς εἶπεν ἀργότερον διετέλεσεν κατὰ τὸ παρελθὸν (μακρυνὸν…) ἐργαζομένη ἐν Λειμῶσιν (Λὰς Βέγκας) ΗΠΑ. Ἡ τιμή τῶν 25.000 φιορινίων (90 €) εἰς τὴν ὁποίαν ἀφελῶς καὶ πιεζόμενοι ἐκ τῆς ἐπιτακτικῆς πρὸς συνουσίαν ἀνάγκης συνεφωνήσαμεν ἦτο ὅμως ὑψηλὴ διὰ τὰ δεδομένα τῆς ἀγορᾶς. Ἡ συνήθης τιμὴ εἶναι 20.000 φιορίνια διὰ μίαν ὥραν καὶ ὑποπτευόμεθα ὅτι οἱ ἐντόπιοι καταβάλλουσιν πόρρῳ ὀλιγώτερα.

Τέλος πάντων, τῇ χρήσει σχετικῶς δαπανηροῦ ἀγοραίου αὐτοκινήτου μετέβημεν περὶ τὴν 11ην ἑσπερινὴν εἰς τὸ διαμέρισμα τῆς ἀντισυνουσιαζομένης εἰς μεγάλην πολυκατοικίαν μετρίας καταστάσεως εἰς ἀπόστασιν περίπου 6 χλμ. ἐκ τοῦ κέντρου τῆς πόλεως. Ἡ Arielle μᾶς ὑπεδέχθη μειδιῶσα. Ἀπεγοητεύθημεν ὀλίγον διαπιστοῦντες  ὅτι ἡ ἡλικία της ἦτο μεταξὺ 47 καὶ 50 ἐτῶν, πλὴν ὡς ἀντιστάθμισμα ἐθαυμάσαμεν τὸ ἐξαιρέτου γενετικοῦ ὑποβάθρου λεπτὸν σῶμα της ὕψους 1,70 m μὲ τοὺς μακροὺς πόδας, τὴν ἐπίπεδον γαστέραν καὶ τοὺς μυώδεις βραχίονας. Ἀκόμη καὶ τὸ στῆθος ἵστατο σχετικῶς ἀξιοπρεπῶς βοηθοῦντος βεβαίως τοῦ μικροῦ μεγέθους του.

Τὰ ἐπακολουθήσαντα συναπετέλεσαν τὴν καλυτέραν ἐμπειρίαν συνουσίας τοῦ γράφοντος κατὰ τὴν τελευταίαν 5ετίαν. Ἡ Arielle ἀντιλαμβάνεται ταχύτατα τὰς προτιμήσεις τοῦ πελάτου. Ἐπεδόθη εἰς πλήρην περιποίησιν τῆς περιγεννητικῆς περιοχῆς ἐνῶ ὑπέστη ἀνευ τῆς παραμικρᾶς ἐνδείξεως δυσαρεσκείας ποικίλας δακτυλοσκοπίας καὶ παντοειδεῖς μαλάξεις. Ἡ (κεκαλυμμένη, φυσικὰ) πεολειχεία καὶ ἡ διείσδυσις ἦσαν ὡραιώταται.

Ἠκολούθησεν εὐχάριστος κοινωνικὸς χρόνος καὶ σχετικῶς συντόμως ἠτοιμάσθημεν διὰ δευτέραν ἐκσπερμάτισιν τὴν ὁποίαν ἀπεφασίσαμεν νὰ ἐκτελἐσωμεν κατόπιν πεολειχείας μόνον, οὐχὶ ἁπλῆς, ἀλλὰ ἀποτελούσης μακροχρόνιον γύμνασμα φιμώσεως βαθέως λάρυγγος (deepthoat gagging) εἰς τὸ ὁποῖον ἡ συμπαθὴς Arielle διέπρεψεν ἄνευ οὐδενὸς δισταγμοῦ.

Ὡραία, καίτοι ὀλίγον δαπανηρὰ, ἐμπειρία εἰς μίαν ὑπέροχον πόλιν.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom