το πιο απλο κι ευκολο κολπο
σκαει ο βλαξ τουριστας απο δυτ ευρωπη η βορεια αφρικα(ελλαδα ιταλια δηλ)
περαταει στον δρομο
μια η δυο μουναρες του ζηταν φωτια,συνηθως στην βατσε ουτσι
απο εισαι τον τωταν,,,
απαντα αυτος ιαταλια ελλαδα κλπ
αααα σουπερ λεν αυτες,δεν εχουμε παει
παντα θελαμε να παμε,αλλα δεν ξερουμε κανενναν εκει
εγω λεει αυτος,,,
σοβαρα ??ρωτανε παλι ενθουσιασμενς οι μουναρες,παμε καπου να το συζητησουμε
πανε λοιπον διπλα ,συνηθως σε οροφο ειναι 2,3 μαγαζια απο αυτα,εκει καρακεντρο,κανονικα μαγαζια ,οχι κωλομπαρα,με θεα στην πολη,πιανο μεσα κλπ
καθονται καφε πινουν αυτες κι αυτος οτι θελει,ουτε σμαπανιες που του περασε απο το μυαλο ουτε τιποτα
1-2 καποθτσινακια
,χαλαρωνει ο μεγαλος,ωπα σου λεει
εδω εχει θεμα,,θα γαμησω κι εδω ,θα κανω κ το κοματι μου στο χωριο που θα τις παω μετα,,
μετα απο κατι αερολογιες,ξεκιναει το θεμα,, ;)
λενε αυτες πιο ποτο εχει στην ιταλια ,ελλαδα?
ουζο σαμπουκα,λεει υτος
να δοκιμασουμε λενε αυτες,
ναι βεββαια απντα ο γαμιας,οπως υποθετει τουλαχιστον(εντωμεταξυ μπορει να ψιλοχουφτωνει αν ειναι θαρετος,δεν αντιδρουν αυτες,μερικες φορες ξεκιναν κ μονες τα αγκιγματα)
μετα που πινουν την σαμπουκα ουζο,λενε αυτες,να πιουμε κι εν αδικο μας παραδοσιακο που λεεγετε,,καπως
ναι λεει ο γαμιας,ακολουθουν 2 γυρες μπορει κ πιο πανω
μετα λενε αυτς απμε ν απαμε αλλου,στο μισαωρο γινονται αυτα,
ερχεται ο λογαριασμος,κι εκει ξεκιναει το σεξ
με τον γαμια ,οχι τις μουναρες
τα σπεσιαλ τραντισιοναλ, εχουν τιμη νομιμοτατα απο 20-30-40ε τ ενα,,βαλτε λοιπον κανα 6-9-12 αναλογα τα κεφια πριν,πποσο παει το μαλλι,,ετσι ψυριζεται ο γαμιας
οι γκομενες του λενε τσαο,μιλαμε αυριο,του δινουν κ καπιο κινητο νουμερο για αυριο ,που δεν υπαρχει,κι ο γαμιας παει σπιτι 100-300ε λιγοτερα κ με το καβλι στο χερι,,
ειναι εν απο τα αθωα κι οχι πολυ ακριβα τρικς,,,,
αν περασεις πορτα απο κωλομπαρο,,,,δεν τοχω κανει δεν ξερω...εχω κι αιμοροειδες εγω παιδια μου,,,