Έχω κάπου 6 χρόνια να πάω στην Ουγγαρία, από τότε που χώρισα από την Ουγγαρέζα φίλη μου. Πρώτα επί 5 χρόνια πήγαινα συχνά και έχω μείνει αρκετά σε αυτήν την Χώρα.
Θα πρέπει να ξέρετε ότι πολλοί Ούγγροι είναι Τσιγγάνοι, ακόμα και ξανθοί και μένουν σε κανονικά σπίτια. Δεν διαφέρουν από τον υπόλοιπο πληθυσμό.
Προσοχή, οι Ουγγαρέζες είναι πολύ θερμές γυναίκες και ακόρεστες, αλλά ο χαρακτήρας τους δύστροπος και θυμώνουν εύκολα ή παρεξηγούνται με το παραμικρό. Επίσης υπάρχει τεράστιο ποσοστό από λεσβίες.
Σας συμβουλεύω να μην πάτε με αγοραίες γυναίκες, εκτός από τον κίνδυνο που διατρέχετε από νοσήματα, υπάρχει ολόκληρο κύκλωμα μαφίας που τις ελέγχει και κινδυνεύει όχι μόνο το πορτοφόλι σας, αλλά ακόμη και η ζωή σας. Μην περιμένετε βοήθεια από την αστυνομία.
Προσοχή επίσης στα εστιατόρια, μπορεί να σας σερβίρουν βατράχια σαν μεζέ και να μην το ξέρετε και να νομίσετε ότι είναι κοτόπουλο. Να προτιμάτε κρέας από ζαρκάδι, το ελαφίσιο τους είναι σκληρό.
Το να βρεις μια φίλη ύστερα από φλερτ είναι ότι το πιο εύκολο και μαλιστα γυναικάρα με 100 καπάκια. Εγώ έβλεπα ότι με έπαιζαν με τα μάτια τους, αλλά δυστυχώς λόγω της φίλης μου, αναγκαστικά μόνο χαρμάνιαζα και ξέσπαγα σε αυτήν το βράδυ.
Με μια Ουγγαρέζα δίπλα σας μπορείτε να πάτε παντού και να δείτε φανταστικά τοπία, μνημεία και αξιοθέατα. Χρειάζεται γιατί οι Ούγγροι μόνο Γερμανικά ομιλούν και ελάχιστα Ρωσικά οι μεγαλύτεροι σε ηλικία. Η γλώσσα τους είναι αλταϊκής καταγωγής, ανακατεμένη με Φιλανδέζικα και δύσκολα μαθαίνεται. Δεν έχει ιδιαίτερη γραμματική και γιαυτό και αρκετοί Ούγγροι που λείπουν πολλά χρόνια από την Πατρίδα τους την ξεχνούν.
Αγοραίες γυναίκες είδα πολλές και αρκετά όμορφες μερικές, στον δρόμο Βόρεια της Όπερας μετά το σκοτείνιασμα και ενώ είχε -20 βαθμούς θερμοκρασία, στεκόντουσαν στον δρόμο φορώντας γούνα και τίποτε από μέσα. Όταν ζύγωνα με το αυτοκίνητο, παρ΄ ότι είχα δίπλα την φίλη μου, δεν τις έννοιαζε, άνοιγαν την γούνα για να μας δείξουν τα κάλλη τους και μας πρότειναν να πάμε και οι τρεις για λεσβιακό πάρτυ και πήδημα. Φυσικά όπου φύγει, φύγει.
Σας προτείνω χειμώνα να μείνετε στην Βουδαπέστη και να πάτε μέσω Ματράς εκδρομή στο Έγγερ και για καλοκαίρι να επισκεφθείτε το Μπάλατον.
Με μια κοπέλλα που θα γνωρίσετε εκεί, που θα κάνει και χρέη διερμηνέα, θα περάσετε αξέχαστες στιγμές.