Νέα

Επίσκεψη στη Βουδαπέστη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα PLOUTOS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 401
  • Εμφανίσεις 103K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bilaki**

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2007
Like
33
Πόντοι
1
kserei kaneis gia ena festival mousikis pou ginete ton aygousto stin bodapesti kai mazevi poli kosmo? an kserei kapios hmerominies kai t.l.p. as grapsei efxaristo...

Mimis75

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
μην λετε αλλα,νομιζω οτι φευγω για Βουδαπεστη !!!!!!

bilaki**

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2007
Like
33
Πόντοι
1
pao boydapesti ton aygousto exei paei kaneis prosfata? na moy pei poy eine orea gia diaskedasi? genika poy mazevonte polla ksekola

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
μολις γυρισα απο βουδαπεστη !!
απιστευτη εκδρομη!
περασα υπεροχα !!
τι πολιτισμος ?
τι τοπια?
τι κτηρια?
τι μουνιά? :knockinb:
τι γκωλια? :zfuck:

εκανα καποιες διαπροσωπικές γνωριμιες οι οποιες θα φιλοξενηθουν το χειμωνα στη πατριδα μας,για να βγει ο χειμωνας!!
υποψιν δεν εγκαμισα  καμμια  ποθτανα!! :fuck1:
ηταν ολες τσαμπα !μια συναισθηματικη γνωριμια του καλοκαιριου το βραδακι σε γνωστο club-καραβι στο δουναβη ,στα λουτρα στο νησι της μαργαριτας,στο zoo παρκ.

αχ ειμαι συγχκινιμενος!!
θα ξαναπαω του χρονου!τωρα θα εχω και σπητι να μεινω!! :rockon: :rockon: :rockon:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
μολις γυρισα απο βουδαπεστη !!
απιστευτη εκδρομη!
περασα υπεροχα !!
τι πολιτισμος ?
τι τοπια?
τι κτηρια?
τι μουνιά? :knockinb:
τι γκωλια? :zfuck:

εκανα καποιες διαπροσωπικές γνωριμιες οι οποιες θα φιλοξενηθουν το χειμωνα στη πατριδα μας,για να βγει ο χειμωνας!!
υποψιν δεν εγκαμισα  καμμια  ποθτανα!! :fuck1:
ηταν ολες τσαμπα !μια συναισθηματικη γνωριμια του καλοκαιριου το βραδακι σε γνωστο club-καραβι στο δουναβη ,στα λουτρα στο νησι της μαργαριτας,στο zoo παρκ.

αχ ειμαι συγχκινιμενος!!
θα ξαναπαω του χρονου!τωρα θα εχω και σπητι να μεινω!! :rockon: :rockon: :rockon:
μπραβο φιλε, εισαι τυχερος!

johnskg

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
μολις γυρισα απο βουδαπεστη οπου πηγα με την κοπελα μου  :uglystupid: ωποτε δεν μπορω να συνεισφερω στον σεξοτουρισμο αλλα μπορω να δωσω ορισμενες συμβουλες/παρατηρησεις....
νοικαστε διαμερισματα αντι για ξενοδοχειο!!!μεναμε σ ενα διαμερισμα γυρω στα 50 τμ υπερεξοπλισμενο στην καρδια της πολης με 45 ευρω!σου προσφερει ανεση,ανεξαρτησια,ησυχια και δεν χρειαζεται να πληρωνεις γαμησιατικα σε ξενοδοχεια,ηταν σε συγκροτημα λουξ  πολυκατοικιων και γενικα εβαζες ανετα κοσμο αρκει να μην το παραεκανες με φασαρια ή μεγαλη παρεα....
χρησιμοποιηστε μετρο καθως ειναι φτηνο ,γρηγορο και σε 3-4 στασεις γυρνας ολο το κεντρο,βγαλτε στανταρ εισητηριο καθως κανουν συνεχεις ελεγχους
στα μπαρ παιζουν αρκετα μουνακια μονα τους και τα ποτα ειναι αρκετα φτηνα για να κερασεις... 3 ευρω η μπυρα 5 τα κοκτειλ,καντε παιχνιδι πριν καταληξετε σε μπουρδελα....
απο αποψη τουριστικη ειναι πραγματικα υπεροχη τι να λεμε τωρα... κτηρια,γεφυρες,πλατειες,μνημεια,spa....και βεβαια το βραδυ μουνακια,κλαμπακια,μπυραριες,...τα παντα ολα
με μονο 820 χλμ απο θεσσαλονικη απορω πως δεν πανε πιο συχνα συναγωνιστες για weekends  με αμαξακι

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
μολις γυρισα απο βουδαπεστη οπου πηγα με την κοπελα μου  :uglystupid: ωποτε δεν μπορω να συνεισφερω στον σεξοτουρισμο αλλα μπορω να δωσω ορισμενες συμβουλες/παρατηρησεις....
νοικαστε διαμερισματα αντι για ξενοδοχειο!!!μεναμε σ ενα διαμερισμα γυρω στα 50 τμ υπερεξοπλισμενο στην καρδια της πολης με 45 ευρω!σου προσφερει ανεση,ανεξαρτησια,ησυχια και δεν χρειαζεται να πληρωνεις γαμησιατικα σε ξενοδοχεια,ηταν σε συγκροτημα λουξ  πολυκατοικιων και γενικα εβαζες ανετα κοσμο αρκει να μην το παραεκανες με φασαρια ή μεγαλη παρεα....
χρησιμοποιηστε μετρο καθως ειναι φτηνο ,γρηγορο και σε 3-4 στασεις γυρνας ολο το κεντρο,βγαλτε στανταρ εισητηριο καθως κανουν συνεχεις ελεγχους
στα μπαρ παιζουν αρκετα μουνακια μονα τους και τα ποτα ειναι αρκετα φτηνα για να κερασεις... 3 ευρω η μπυρα 5 τα κοκτειλ,καντε παιχνιδι πριν καταληξετε σε μπουρδελα....
απο αποψη τουριστικη ειναι πραγματικα υπεροχη τι να λεμε τωρα... κτηρια,γεφυρες,πλατειες,μνημεια,spa....και βεβαια το βραδυ μουνακια,κλαμπακια,μπυραριες,...τα παντα ολα
με μονο 820 χλμ απο θεσσαλονικη απορω πως δεν πανε πιο συχνα συναγωνιστες για weekends  με αμαξακι

καλα πως πηρατε αδεια και οι 2 αυτην την περιοδο ? δεν δουλευεις?

johnskg

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
φιλε κανονισαμε αδεια μαζι...δεν ηταν ιδιαιτερα δυσκολο.... για μενα ηταν ευκολο καθως εχω απο τα καλυτερα ωραρια που μπορει να εχει καποιος(δεν θελω να μπω σε λεπτομερειες)....για μεγαλα ταξιδια μπορω ανετα 3 φορες τον χρονο και για πιο μικρα (4-5 μερες) ακομα πιο πολλες φορες  :rockon:

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Φίλε johnskg αν μπορείς δώσε μου πληροφορίες για το συγκρότημα όπου έμενες-όνομα κλπ-καθότι ενδιαφέρομαι για ταξίδι στην Βουδαπέστη.

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
πολιτισμικο σοκ να φευγεις απο τον ασχημο βαλκανικο νοτο και να πηγαινεις Βουδαπεστη !!

xristos_1

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
1
Παιδιά σας παρακαλώ πληροφορίες για Βουδαπέστη!! 3 Ιανουαρίου θα είμαι εκέι για δύο μέρες!! που να πάω για σέξ??

ekfylos83

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Μάγκες τελευταία νέα από Βουδαπέστη..Αποφύγετε οπωσδήποτε τα πάσης φύσεως κωλομπαρα και στριπτητζάδικα. Ωραία μουνιά θα βρείτε στα 2 εμπορικά, το West End και το Mammut..Εκεί υπάρχουνε μαγαζιά όπου συχνάζουνε εντυπωσιακές παρούσιες. Για μένα ο καλύτερος τρόπος για να βρεις γκόμενα είναι να πας σε ένα από τα club της πόλης και να κάνεις παιχνίδι. Ακόμα και βίζιτες εάν ενδιαφέρεστε, πολλές από αυτές συχνάζουνε στα εν λόγω μαγαζιά. Τα μαγαζία που προτείνω είναι το MoulinRouge καθώς και το Cameleon.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Μάγκες τελευταία νέα από Βουδαπέστη..Αποφύγετε οπωσδήποτε τα πάσης φύσεως κωλομπαρα και στριπτητζάδικα. Ωραία μουνιά θα βρείτε στα 2 εμπορικά, το West End και το Mammut..Εκεί υπάρχουνε μαγαζιά όπου συχνάζουνε εντυπωσιακές παρούσιες. Για μένα ο καλύτερος τρόπος για να βρεις γκόμενα είναι να πας σε ένα από τα club της πόλης και να κάνεις παιχνίδι. Ακόμα και βίζιτες εάν ενδιαφέρεστε, πολλές από αυτές συχνάζουνε στα εν λόγω μαγαζιά. Τα μαγαζία που προτείνω είναι το MoulinRouge καθώς και το Cameleon.

Αν ήξερες και τις διευθύνσεις τι καλα που θά ήταν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Ρε προδοτη :2funny: :2funny: :2funny: Αλλαξες εθνικοτητα???  :2funny: :2funny: :2funny:

οχι ειμαι παλιος επι χρόνια επισκέπτης Σλοβακιας και ενας φίλος παντρεμενος κατοικος (Μπρατισλάβας-Ελληνας)εκανε μαζί μου κουτσουκελες στην Βουδαπέστη.
εε ίσως ανέβω να μην ξέρω κάτι νεότερο???????
σου στελνω πμ

tsouffff

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Δεν αξίζει να πάρεις πουτάνα η να πας σε κολόμπαρο. Στην πρώτη περίπτωση κατα 90% θα είναι μπάζο και στη δεύτερη θα φας πολλά λεφτά χωρίς κοκό..

Καλύτερα να πας moulin rouge που βρίσκεται στο κέντρο κοντά στην Kiraly utca ή στο Jam Pub που είναι στη βούδα και να κάνεις εκεί παιχνίδι πανεύκολα.

Προσοχή με τα ταξί, ΠΑΝΤΑ να προσυμφωνείς την τιμή και ποτέ μην αφήνεις το ταξίμετρο ακόμα και αν σου το πουν

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16

Πρώτον σε απόσταση 820 χλμ δεν πας για weekend με αμαξάκι παρά μόνο με αεροπλάνο, διότι σταματάει να είναι weekend και γίνεται κάτεργο.
Δεύτερον η Βουδαπέστη είναι πολύ κακός προορισμός για σεξοτουρισμό. Αυτή είναι η αλήθεια.

Κατά τα άλλα υπέροχη όπως προανέφερες, αλλά το πουλί κουνάει τα νήματα πολλές φορές.

Επισκέπτης
Επίσκεψη στην Βουδαπέστη αρχές Μαρτίου,όποιος έχει γνώσεις φρέσκιες παρακαλώ ας ρίξει μία ενημέρωση και με pm(βλέπω το θέμα πολύ παλιό).
Θα προτιμούσα κάποια να έρθει στο ξενοδοχείο γιατί είναι η πρώτη μου φορά στην πόλη και δεν έχω ιδέα,δεν μπορώ να ψάχνω σε άγνωστη πόλη δρόμους.
Ευχαριστώ.

Υ.Γ.Για αξιοθέτα κτλ δεν χρειάζομαι πληροφορίες,το μόνο εύκολο!!! :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom