Νέα

Επιπεδο οικων ανοχης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cervantes
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 57
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

Τον Σεπτέμβριο 2009 οι μισθοί ήταν 800 ευρώ. Σήμερα είναι στα 400

Τον Σεπτέμβριο 2009 γαμούσα σιτυτούρς με 250 ευρώ με CIM included. Σήμερα γαμώ παρόμοια τύπισσα με 200 κι αν θελω CIM ακα πάει εξτρα 50 γιούρια.

Τον Σεπτέμβριο 2009 τα μπουρδέλα στη Φυλής ζητούσαν 20 ευρώ. Σήμερα ζητάνε πάλι 20 ευρώ.

Βάσει μισθών και μόνο τα σιτυτούρια έπρεπε να είναι κάπου στα 100 - 150 ευρώ με φουλ σέρβις, τα στούντιο στα 25 ευρώ βία 30, η Φυλής 10 και το Μετάξι τάληρο.

Η φτήνια τρώει τον παρά. 

Ποιος δεν θα δινε ένα ταληράκι αντί να βαρέσει μαλακία; Μόνο τα μωρομάντηλα να βάλεις που θες να σκουπιστείς και λίγο Βιλανόβα.... νάτο το ταληράκι!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Σωστο σε βρισκω κλωνε μου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Sexwarning

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Το 2000 είχε 3000δρχ αλλά είχε και γκομενάρες.Αλλά μην πάμε τόσο πίσω.Πριν 3-4 χρόνια ερχόμουν στην Ελλάδα κι επισκεπτόμουν την Φυλής κι έβρισκα ωραίες κοπέλες με 20€.Τώρα έχω περάσει τον τελευταίο μήνα περίπου 6 φορές,κι έχω γαμήσει τη 1...Όλες μπάζα και τα δε "σπίτια" είναι άθλια πλην ελαχίστων περιπτώσεων.Στα στούντιο είναι λίγο καλύτερα τα πράγματα από άποψης υποδομών αλλά και πάλι οι κοπέλες είναι μέτριες.Προφανώς οι όμορφες προτιμούν να δουλεύουν με γραφεία και να κάνουν περιοδείες ανά την Ευρώπη από το να κλείνονται σε ένα βρωμόσπιτο και να τις γαμάνε οι Πακιστανοί...Το κακό είναι ότι κοστίζουν πολύ τα C.T και δεν μπορείς να παίρνεις στην Ελλάδα.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Το 2000 είχε 3000δρχ αλλά είχε και γκομενάρες
Το 2000 ειχε πεντοχιλιαρο φιλε μου ....
Το γκομεναρες ειναι σχετικο που λες...... εκτος κι αν τις συγκρινεις με τις κοπελες που ηταν την περιοδο 1993-1998 που πραγματικα στα περισσοτερα σπιτια ΔΕΝ βλεποντουσαν, ειδικα στου μεταξουργειου.

Η τιμολογηση πηγε απο 1500 δρχ σε 2000 - 2500 - 3000 - 5000 - και με το ευρω 20 ευρω !!!!!!
Καποια στιγμη πηγαν να το πανε στα 30 ευρω αν θυμαται κανενας αλα το ξεφουσκωσαν γρηγορα.... μετα απο ενα τριμηνο παλι στο 20αρι οπου και παραμεινε (για φυλης λεω)

Την καλυτερη κινηση εκαναν στο μεταξουργειο που το πηγαν στο 10ευρω με πολλα σπιτια ανακαινισμενα πληρως !!!!!!

Εκει στην φυλλης και γυρω περιοχες την εχουν δει καπως φαινεται και ζητανε οτι θελουν

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Πες μας κανα στανταράκι στο μετάξι ρε τύπε που έχει καλές κοπέλες στα 10.
εμενα ρωτας ?

εσυ τα ξερεις καλυτερα .....

εγω δεν πολυπηγαινω τυπε μου 1,2 ετη ειχα να μπω σε μπουρδελο  !!!!!!!
Νομιζω πηγα σε καποιο στην φυλης πριν 1 μηνα .... τωρα του χρονουαν ειμαστε καλα παλι  :grin:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Εσύ γραφεις ότι έχει στο μετάξι 10 ευρώ και ότι έχει μερικά σπίτια ανακαινισμένα πλήρως, όχι εγώ.
Προφανώς πρέπει να το ξέρεις αυτό για να το γράφεις, όπως καταλαβαίνω εγώ...

Εγώ φυλής κατεβαίνω, μετάξι πολύ σπάνια, δεν τα ξέρω. Για αυτό ρωτάω εσένα που τα έχεις ακούσει καλύτερα.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Εσύ γραφεις ότι έχει στο μετάξι 10 ευρώ και ότι έχει μερικά σπίτια ανακαινισμένα πλήρως, όχι εγώ.
Προφανώς πρέπει να το ξέρεις αυτό για να το γράφεις, όπως καταλαβαίνω εγώ...

Εγώ φυλής κατεβαίνω, μετάξι πολύ σπάνια, δεν τα ξέρω. Για αυτό ρωτάω εσένα που τα έχεις ακούσει καλύτερα.
λεω υπαρχουν μερικα ανακαινισμενα οχι ολα
περισσυ και προπερσυ και το 2010 που ειχα πεταχτει προς τα εκει για βολτα ειδα αρκετα...

μενιοσ33

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Σιγουρα ετσι ειναι ....

Αλλα αυτο δεν εχετε καταλαβει ολοι σας και στα αρχιδια μου στην τελικη, γιατι εγω παω μονο 3-5 φορες τον χρονο κι αναθεμα αν παω κιολας) ειναι οτι .....
Ολες οι δουλειες εχουν μια πτωση πρωτοφανη για τα ελληνικα χρονικα κι ολοι αυτοι εκει, νομιζουν οτι ειναι ολα οπως ηταν και συνεχιζουν να ζητανε τα ιδια με πριν !!!!!!!

Μαγαζια κλεινουν και ανθρωποι δεν εχουν να φανε πλεον ......

Οξυμωρο δεν ειναι να ζητανε τα ιδια ?

Προφανώς το μουνί δεν είναι προϊόν ελαστικής ζήτησης.

OP
OP
Cervantes

Cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Κριτικές
196
Like
4.600
Πόντοι
15.775
Το θεμα ειναι οτι πλεον οι τιμες δεν συμβαδιζουν με το προιον που παρεχεται..Θες να κρατησεις το 29αρικο οκ αλλα προσπαθησε να κρατησεις και το προιον στο ιδιο επιπεδο..Δεν γινεται να ριχνεις την ποιοτητα του προιοντος και να μην ριχνεις την τιμη..Σκεφτειτε τι βλεπαμε σε τσαρκες μεχρι και πριν απο 2-3 χρονια και τι βλεπουμε τωρα..Εδω και κανα 3μηνο 4μηνο Φυλης βλεπεεις σχεδον τα ιδια πραγματα καθε φορα..Στο μεταξουργειο σε κανα 2 σπιτια αρχιζουν και ανεβαζουν τις τιμες απο τα 10 στα 15..Σε καποια οπως στο Κολωνου 32Β με την Μισελ αξιζει να τα δωσεις σε καποια αλλα οχι..Σε χθεσινη απογευματινη τσαρκα στο Μεταξουργειο και συγκεκριμενα στο Ιασωνος 20Γ η υπηρεσια ενω ειχε πει σε ενα παληκαρι 10 ευρω στην αρχη με το που πηγε η κοπελα στο δωματιο του ζητησε αλλα 5 ευρω γιατι η τιμη ειναι 15 και οχι 10 ετσι του ειπε..Παλι καλα που ο τυπος δεν μασησε πηρε το 10αρικο πισω και εφυγε..Και οι 2 κοπελες που δουλευαν στο μαγαζι δεν αξιζαν τα 15 ευρω..

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
τυποι κακα τα ψεματα,τα χρηματα ειναι πολλα εχθες περασα μια στο μεταξυ και μπηκα σε ολα,αλλα τι να δω;;;σχεδον σε ολα ηταν κατι χοντρες εντελως φακλανες και σου τα επρηζαν να μπεις μεσα εγω προσωπικα προτιμω να βαρεσω μαλακια παρα να γαμησω τετοια μπαζα,και λεφτα θα πληρωσω και σε κινδυνο θα θεσω την υγεια μου..θα μου πεις με 10 ευρω τι περιμένεις;;με δεκα ευρω στις μερες μας ουτε σε κλαμπ δεν μπαινεις!!!θα μου πεις απο την αλλη με 10 αντε 20 ευρω ξερεις οτι θα γαμησεις,ενω μερικοι πανε στα κλαμπ,καφετεριες κλπ και νομιζουν οτι θα γαμησουν,χαλανε ενα καρο λεφτα για ποτα και κερασματα σε γκομενες και στο τελος της βραδιας δεν εχουν κανει σεφτε,θα μου πεις αλλο να γαμας πουτανα που το κανει αναγκαστηκα και αλλο μια γκομενα αν και στις μερες μας σε οποια κλαμπ /καφετεριες να παω συνανταω πουτανες απο στουντιο κυριως να βγαινουν και πρωτη μουρη στις φωτογραφιες των μαγαζιων!!!

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

Τον Σεπτέμβριο 2009 οι μισθοί ήταν 800 ευρώ. Σήμερα είναι στα 400
  Τον Σεπτέμβριο 2009 γαμούσα σιτυτούρς με 250 ευρώ με CIM included. Σήμερα γαμώ παρόμοια τύπισσα με 200 κι αν θελω CIM ακα πάει εξτρα 50 γιούρια.
  Τον Σεπτέμβριο 2009 τα μπουρδέλα στη Φυλής ζητούσαν 20 ευρώ. Σήμερα ζητάνε πάλι 20 ευρώ.
  Βάσει μισθών και μόνο τα σιτυτούρια έπρεπε να είναι κάπου στα 100 - 150 ευρώ με φουλ σέρβις, τα στούντιο στα 25 ευρώ βία 30, η Φυλής 10 και το Μετάξι τάληρο.
  Η φτήνια τρώει τον παρά. 
  Ποιος δεν θα δινε ένα ταληράκι αντί να βαρέσει μαλακία; Μόνο τα μωρομάντηλα να βάλεις που θες να σκουπιστείς και λίγο Βιλανόβα.... νάτο το ταληράκι!
    :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Και μάθημα Διοικητικής Λογιστικής εδώ μέσα ναούμ.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
χαχαχαχαχαχα

mpozanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
τυποι κακα τα ψεματα,τα χρηματα ειναι πολλα εχθες περασα μια στο μεταξυ και μπηκα σε ολα,αλλα τι να δω;;;σχεδον σε ολα ηταν κατι χοντρες εντελως φακλανες και σου τα επρηζαν να μπεις μεσα εγω προσωπικα προτιμω να βαρεσω μαλακια παρα να γαμησω τετοια μπαζα,και λεφτα θα πληρωσω και σε κινδυνο θα θεσω την υγεια μου..θα μου πεις με 10 ευρω τι περιμένεις;;με δεκα ευρω στις μερες μας ουτε σε κλαμπ δεν μπαινεις!!!θα μου πεις απο την αλλη με 10 αντε 20 ευρω ξερεις οτι θα γαμησεις,ενω μερικοι πανε στα κλαμπ,καφετεριες κλπ και νομιζουν οτι θα γαμησουν,χαλανε ενα καρο λεφτα για ποτα και κερασματα σε γκομενες και στο τελος της βραδιας δεν εχουν κανει σεφτε,θα μου πεις αλλο να γαμας πουτανα που το κανει αναγκαστηκα και αλλο μια γκομενα αν και στις μερες μας σε οποια κλαμπ /καφετεριες να παω συνανταω πουτανες απο στουντιο κυριως να βγαινουν και πρωτη μουρη στις φωτογραφιες των μαγαζιων!!!
  :thumbsup: :thumbsup:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
[quote author=mpozanis  link=topic=168834.msg4377984#msg4377984 date=1361650128]
  :thumbsup: :thumbsup:
[/quote]τυπε το μεταξυ ενα ματσο χαλια και που μπαινω στα βρωμερα μπουρδελα και με ακουμπανε μετα κανω μια ωρα μπανιο

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Κι εγώ συμφωνώ ότι είναι νορμάλ οι τιμές. Το επίπεδο είναι αυτό που πρέπει να ανέβει που από όλα τα σπιτάκια ζήτημα αν αξίζει η μία. Αλλά που να ξέρω, μπορεί από παλιά να ήταν έτσι. Τα αφεντικά καταλαβαίνουν το συμφέρον τους και στέλνουν τα "φιλέτα" για cg/ct.

milfslave

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά είμαι καμιά 10αριά  χρόνια στο χώρο. Λόγο μετακόμισης σε επαρχία πλέον οι τσάρκες μου είναι περιορισμένες
Το πρόβλημα είναι στην ποιότητα πιστεύω και όχι στην τιμή, παλιά κατέβαινες φυλής και στο τέλος τις βόλτας είχες 3,4 επιλογές τώρα κατεβαίνεις φυλής μετά πας Λιοσίων έπειτα πας μεταξουργείο και στο τέλος διαλέγεις ένα για να μην πάει χαμένος όλος αυτός ο κόπος που έκανες.
Μεγάλη απογοήτευση αφού ανεβαίνω Αθήνα ανά 3,4 μήνες και καμιά φορά δεν πάω ούτε για βόλτα γιατί φοβάμαι ότι θα χάσω κάνα 2ωρο και στο τέλος δεν θα κάνω και τίποτα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom