Νέα

Επιλογή Ελαστικών αυτοκινήτου

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
17.902
Πόντοι
12.946
Συμφωνώ κι εγώ για τα eco.

Πρόσφατα είχα άσχημη εμπειρία με τα Verde της Pirelli.

Διαλύονται πριν την ώρα τους ειδικά στις θερμοκρασίες της Ελλάδας.

Απλά δε βρήκα άλλο Bridgestone σε αυτή τη διάσταση.

Έχω βάλει Turanza αυτή την περίοδο και είμαι πολύ ευχαριστημένος.
Ναι και τα turanza πολύ καλά,
εγώ ήμουν μεταξύ michelin primacy, turanza και goodyear eficient grip.
Το τελευταίο που έχω να πω δε βάζω budget στην ασφάλεια μου.

thelastpm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Κριτικές
1
Like
3.378
Πόντοι
456
Από τα Good Year ποτέ δεν έμεινα δυσαρεστημένος.

Τα michelin δεν τα επιλέγω γιατί το μοναδικό τρακάρισμα που είχα ποτέ ήταν με michelin.

Γενικά τα premium ό,τι και να βάλεις είναι καλά (κανόνας με εξαιρέσεις).

Στα ημιεπώνυμα ή non premium θέλει ψάξιμο.

Από τα επώνυμα η προσωπική μου εμπειρία λέει ότι Dunlop και Coninental ξεραίνονται πιο γρήγορα από τα υπόλοιπα επώνυμα (στην Ελλάδα, ιδίως αν δεν έχεις γκαράζ).

Και τα eco, verde κλπ έχουν μικρότερη διάρκεια ζωής (πάντα στις κλιματολογικές συνθήκες της Ελλάδας).

Από εκεί και πέρα διαβάζεις τα τεστ και αποφασίζεις.

riding

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
7.206
Πόντοι
1.056
Good year vector 4 και γαμανε,θα τα προτεινα με τα χιλια

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.675
Πόντοι
736
Good year vector 4 και γαμανε,θα τα προτεινα με τα χιλια
Τέτοια είχα βάλει και εγω πρίν 3-4 χρόνια δεν θυμάμαι ακριβώς , τα τεσσάρων εποχών δεν είναι αυτά ;

Λογικά θα θέλουν αλλαγή σύντομα λόγω οτι πέρασαν τα χρόνια , απο χιλιόμετρα δεν κάνω πολλά. Οκτώβριο περνάω κτέο λογικά θα μου πουν εκεί αν χρειάζονται αλλαγή.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
7.970
Πόντοι
3.346
Δολοφόνοι δεν είναι, πωλητές είναι. Πουλάνε αυτό που έχουν συμφωνήσει, αυτό που θα τους αποφέρει το μεγαλύτερο όφελος.
Ο νόμος της αγοράς ισχύει πάντα και παντού: "Ότι πληρώνεις, παίρνεις". Από κάλτσες μέχρι δορυφόρο...
Δεν καταλαβες.. μεγαλυτερη προμηθεια παιρνει απο τα γνωστα ελαστικα, γιατι να κατσει και να με πει βαλε καλυτερα απο τα πιο φτηνα; και να πεις οτι εχει θεμα και δεν τα πουλαει..μου λεει περισσοτερο με αυτα δουλευω (τα φτηνοτερα εννοουσε) ειπαμε παιδια μαρκα πληρωνεις οχι καλυτερο ελαστικο.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.495
Πόντοι
46.423
DurexS1.jpeg

Εγώ αυτό το ελαστικό χρησιμοποιώ και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος χειμώνα - καλοκαίρι.

:headbaning1:

dimk93

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2009
Like
110
Πόντοι
16
Ξεκινας απο αυτα (bridgestone ως κορυφη) κ πας προς τα κατω αναλογα τι θελεις να θυσιασεις

Συνημμένα

• βρ.jpg
    βρ.jpg
    508,6 KB · Εμφανίσεις: 12
  • μι.jpg
    μι.jpg
    485,8 KB · Εμφανίσεις: 10

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
Ναι τζαμπα λεφτα θα δωσει.. πληρωνεις κανα κατοσταρικο παραπανω την μαρκα.
Ενω αλλες εταιριες που ενταξει ειναι πιο αγνωστες, αλλα τα ελαστικα τους ειναι εξισου καλα με αυτες που αναφερεις και φυσικα πιο φτηνα.
δε μπορει να συγκριθει η bf goodrich με τη michelin ή την continental.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
7.970
Πόντοι
3.346
δε μπορει να συγκριθει η bf goodrich με τη michelin ή την continental.
Δεν την ξερω..απλα καποτε τα γιουνιρογιαλ ηταν πιο φτηνα και αξιζαν σε σχεση με πιο γνωστες μαρκες, μετα ανεβασαν το κοστος και δεν αξιζαν, ειχε πιο φτηνα ιδιας πιοτητας, πχ τα ματαντορ.

dleivas

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2009
Κριτικές
4
Like
497
Πόντοι
36
Δεν την ξερω..απλα καποτε τα γιουνιρογιαλ ηταν πιο φτηνα και αξιζαν σε σχεση με πιο γνωστες μαρκες, μετα ανεβασαν το κοστος και δεν αξιζαν, ειχε πιο φτηνα ιδιας πιοτητας, πχ τα ματαντορ.
τα πιο φτηνα που εχω βαλει ηταν κατι χειμερινα nokian.καλα αλλα οχι σε συγκριση με τα bridgestone που στην ιδια διασταση ειχαν 130-140 ευρω πιο ακριβα στην 4αδα.τα uniroyal ηταν καλα στη βροχη αν θυμαμαι καλα.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.715
Πόντοι
3.715
προσωπικά έχω περάσει από Yokohama (YokoHima εντελώς)
michelin
goodyear
continental
pirelli
nexans *θυγατρική michelin

τελικά επειδή κάνω δρόμους σε νησιά και ενδοχώρα ημιχώμα δοκίμασα μια ράτσα CEAT (Ινδία νομίζω) και μου βγάζουν πάνω από 2 χρόνια τώρα τίμια και φθηνά.
Εξαρτάται πάντα η επιλογή που, πως, οδηγεί κανείς, τι χρήση κάνει, τι οδόστρωμα, τι ταχύτητα...και πορτοφόλι βέβαια

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.224
Πόντοι
5.595
Η δικη μου γνωμη: βαζεις τα ακριβοτερα που μπορεις , απο premium σειρες. Goodyear, Michelin, Continental,Bridgestone.

Τα φθηνοτερα τα προτεινουν οι λαστιχαδες γιατι :
1.Δεν θελουν να ακουσεις 600 ευρω τιμη και να φυγεις τρεχοντας
2.Εχουν μεγαλυτερο περιθωριο κερδους

Τα φθηνα λαστιχα θα σε βγαλουν λιγοτερα χρονια γυρω στα 2, σε σχεση με τα πιο καλα και ακριβα που ανετα φτανουν τα 3 και 4 χρονια. Οποτε τα 400 ευρω ανα 2 χρονια ειναι 800 ευρω.
Ενα καλο λαστιχο πολυ δυσκολα να αστοχησει σε μεγαλες ταχυτητες, εκτος πια αν εχει φθαρει οσο δεν παει.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.528
Πόντοι
9.931
Εχω δοκιμάσει αρκετες μαρκες ελαστικών. Αυτη που μου αφησε την καλύτερη εντύπωση ειναι η Bridgestone και συγκεκριμένα τα Potenza στις διαστάσεις 205/55/16, δυστυχώς ομως εδω και χρονια εχει σταματήσει να βγαζει το Potenza σε αυτες τις διαστάσεις οπότε βαζω συνήθως τα Turanza τα οποία ειναι αρκετά καλα.

Τελευταία τροποποίηση:

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.715
Πόντοι
3.715
εξαρτάται η επιλογή και από το που παρκάρεις τις περισσότερες μέρες, έξω; σε γκαράζ με πόρτα; κάτω από τον ήλιο; στη θάλασσα;
και το γαμωπτητικό των ελαστικών είναι που φεύγει και σκληραίνουν, φθείρονται...γερνάνε
έτσι όπως είναι η φάση με όλα τα ανταλλακτικά από τα γαμωοχήματα είναι για να πίνουν το αίμα των ιδιοκτητών.

• Like
Αντιδράσεις: Bleach

xristospap

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Like
9.653
Πόντοι
1.056
Διαβάζω πολλές απόψεις διαφόρων εδώ μέσα με κάποιους συμφωνώ με κάποιους όχι και με κάποιους γελάω ...Θα μου πείτε γιατι τα κάνω αυτά ...Κάποιοι μπορεί να ειναι γνώστες κάποιοι όχι λέτε άπλα γνώμες οκ αλλά να ξέρετε τι λέτε μην κοιτάτε τα τεστ και της δοκιμές τον ελαστικών ειναι σε πίστες και όχι σε ελληνικούς δρόμους και όχι σε όλα τα ιχ που υπάρχουν εδώ στο Ελλάδα ... Όλες οι εταιρείες ελαστικών πια κατασκευάζονται οπού υπάρχουν φτηνά εργατικά χέρια μόνο η κατασκευάζεται στη γερμάνια ακόμη..Η Κίνα έχει 3.500 εργοστάσια ελαστικών οπού τα 2.500 δίνουν σε ευρωπαϊκές χώρες όπως και στην Ελλάδα ,,πολλά λάστιχα θα δείτε τι αναγράφουν άλλες χώρες κατασκευής από ότι στην στην αρχή( Όπως η MICHELIN Γαλια,όπως το ΤΟΥΟ ,,JAPAN) και δεν υπάρχει ελαστικό που να αντέχει πάνω από 2 η 3 χρόνια ..Όλα τα λάστιχα ειναι για 2 χρόνια άσχετα που στα κτεο σου λένε για 5 ετη αναγραφόμενης ημερομηνίας από τo έτος κατακευης..Όσο αναφορά το κέρδος ειναι σχεδόν το ίδιο για όλες της εταιρίες η διάφορα κέρδους ειναι στη ποσότητα....Και κάτι άλλο όσο πιο βαρύ ειναι το ιχ τόσο πιο σκληρό ελαστικό θέλει .Αυτά από έμενα...:hi:

Τελευταία τροποποίηση:

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.528
Πόντοι
9.931
Επισης θα ηθελα να πω οτι όποιος εχει την οικονομική δυνατότητα να αλλάζει λάστιχα καθε δυο χρονια, με τις θερμοκρασίες που αναπτύσσονται τα καλοκαίρι στην Ελλαδα το λάστιχο σκληραίνει και φθείρεται πολυ πιο γρηγορα απ οτι ενα λάστιχο στην κεντρική Ευρώπη. Ιδικα για τα αυτοκίνητα που δεν φυλάσσονται σε παρκινγκ θα έπρεπε να ειναι σχεδον υποχρεωτικό.

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.913
Πόντοι
9.095
Και κατι τελευταιο αν η διασταση που φορας ειναι ακριβη αλλαξε τη στο ελαχιστο! Ειτε το πλατος,ειτε το προφιλ,καθολου τη διαμετρο.καλη τυχη

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.224
Πόντοι
5.595
Διαβάζω πολλές απόψεις διαφόρων εδώ μέσα με κάποιους συμφωνώ με κάποιους όχι και με κάποιους γελάω ...Θα μου πείτε γιατι τα κάνω αυτά ...Κάποιοι μπορεί να ειναι γνώστες κάποιοι όχι λέτε άπλα γνώμες οκ αλλά να ξέρετε τι λέτε μην κοιτάτε τα τεστ και της δοκιμές τον ελαστικών ειναι σε πίστες και όχι σε ελληνικούς δρόμους και όχι σε όλα τα ιχ που υπάρχουν εδώ στο Ελλάδα ... Όλες οι εταιρείες ελαστικών πια κατασκευάζονται οπού υπάρχουν φτηνά εργατικά χέρια μόνο η κατασκευάζεται στη γερμάνια ακόμη..Η Κίνα έχει 3.500 εργοστάσια ελαστικών οπού τα 2.500 δίνουν σε ευρωπαϊκές χώρες όπως και στην Ελλάδα ,,πολλά λάστιχα θα δείτε τι αναγράφουν άλλες χώρες κατασκευής από ότι στην στην αρχή( Όπως η MICHELIN Γαλια,όπως το ΤΟΥΟ ,,JAPAN) και δεν υπάρχει ελαστικό που να αντέχει πάνω από 2 η 3 χρόνια ..Όλα τα λάστιχα ειναι για 2 χρόνια άσχετα που στα κτεο σου λένε για 5 ετη αναγραφόμενης ημερομηνίας από τo έτος κατακευης..Όσο αναφορά το κέρδος ειναι σχεδόν το ίδιο για όλες της εταιρίες η διάφορα κέρδους ειναι στη ποσότητα....Και κάτι άλλο όσο πιο βαρύ ειναι το ιχ τόσο πιο σκληρό ελαστικό θέλει .Αυτά από έμενα...:hi:
Κι εγω γελαω με τα ελληνικα σου, που εχεις το θρασος να πατας γελακια χωρις να μπορεις να συνταξεις προταση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom