yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 7.970
- Πόντοι
- 3.346
Τα Matador ειναι αξιοπιστα απο τα φτηνα.
Ναι τζαμπα λεφτα θα δωσει.. πληρωνεις κανα κατοσταρικο παραπανω την μαρκα.
Ενω αλλες εταιριες που ενταξει ειναι πιο αγνωστες, αλλα τα ελαστικα τους ειναι εξισου καλα με αυτες που αναφερεις και φυσικα πιο φτηνα.
Δεν ειναι δολοφονοι οι λαστιχαδες φιλε.. μ οσους εχω μιλησει μου ειπαν οτι πληρωνεις παραπανω την μαρκα, αυτη ειναι η διαφορα!Το "τζάμπα λεφτά θα δώσεις" μπορεί να ισχύει για οτιδήποτε άλλο εκτός.....απο τα λάστιχα!
Είναι το μόνο πράγμα που έρχεται σε επαφή με το οδόστρωμα!
Το ξέρω ειναι δύσκολο να καταλάβετε μερικοί, οπως δεν καταλάβαινα και εγω.... μεχρι που μια μέρα μου έσκασε το λάστιχο λόγω "αστοχίας υλικού" ενώ ήμουνα στην εθνική με 180!
Εκτός απο την μάρκα πληρώνεις και τις περισσότερες δοκιμές που γίνονται στα ακριβά λάστιχα , τουλάχιστον σύμφωνα με έναν τύπο απο μια εταιρία ελαστικών που άκουσα συνέντευξη στο youtube.Δεν ειναι δολοφονοι οι λαστιχαδες φιλε.. μ οσους εχω μιλησει μου ειπαν οτι πληρωνεις παραπανω την μαρκα, αυτη ειναι η διαφορα!
Γεια σε όλους μάγκες! Ψάχνω ελαστικά για το αμάξι και το budget μου είναι μέχρι 450 το πολύ. Ξέρετε ρε αλάνια κάτι να προτείνετε? Μου χουν πει για Continental απο ένα μαγαζί αλλά δεν έχω ιδέα αν είναι καλά.
Βάζω pirelli τα τελευταία χρόνια και δεν νιώθω ότι πέφτουν στα 10000. Νομίζω κρατανε αρκετά περισσότερο1. Διάσταση: οι τιμές αλλάζουν ανάλογα την διάσταση.
2. τι αναρτήσεις φοράς.
το λάστιχο δουλεύει μαζί με την ανάρτηση για να κρατήσει επαφή με τον δρόμο. Εάν έχεις μαλακές αναρτήσεις θέλεις λάστιχο με σκληρό πλαϊνό και αντίστροφα.
3. Το έγραψε και άλλος πριν από εμένα και το επαναλαμβάνω. Πως σου αρέσει να οδηγείς το αυτοκίνητο.
Παίζει ρόλο. προσωπικά είμαι επιθετικός οδηγός και στο στροφιλίκι μπαίνω με +20 από το όριο ταχύτητας κατά μέσο όρο όταν είμαι μόνος μου στο δρόμο. Τα λάστιχα που έχω είναι τα toyo TR1. Απίστευτο λάστιχο στο στεγνό τα 2 πρώτα χρόνια. μετά πέφτει πολύ για τα θέλω μου. Αλλάζω λάστιχα κάθε 3 χρόνια. Στην βροχή καλό κράτημα παρά το Β.
kormoran, matador, president, embasador και κάτι άλλα δεν τα βάζω στο αμάξι μου γιατί θα πεθάνω. Μέτριο έως κακό λάστιχο για πολύ αργές ταχύτητες. εάν σέβεσαι τα όρια και δεν έχεις λεφτά και παιδιά και έχεις τάσεις αυτοκτονίας τα δοκιμάζεις.
Pirelli δεν μου άρεσαν ποτέ. τα P-zero είναι ωραία για 10000 χιλιόμετρα. μετά πέφτουν πολύ.
Michelin, Ta cup2 είναι ότι ποιο κορυφή κυκλοφορεί στην αγορά. semi slick αλλά Βεντούζα. Η σπορ σειρά είναι αρκετά καλή για κάθε μέρα. δεν είναι cup2 αλλά είναι κοντά. ποιο κοντά από τα toyo που έχω αλλά και ποιο ακριβά.
Continental. Δεν ξαναβάζω. δοκίμασα 3 φορές. 2 φορές premium kai 1 φορά sport. Βγάζουν καρούμπαλα από το πουθενά. Ξερω κόσμο που τα λατρεύει. εγώ ούτε να τα φτύσω. Δεν θα πω για το άθλιο κράτημα.
Αυτή είναι η εμπιρία μου σε ελαστηκά. δώσε μας περισότερες πληροφορίες για την διάσταση σου και το πως οδηγείς.
και σκέψου κάτι τελευταίο. όσο ποιο οικονομικό είναι ένα ελαστικό τόσο λιγότερες τριβές έχει με το οδόστρωμα. Άρα όταν χρειαστείς να φρενάρεις ή να κρατήσεις το αμάξι σε μία στροφή αυτά επίσης παίζουν ρόλο. Πες μας τι οδηγός είσαι.
Σόρρυ για τη καθυστέρηση. 185/55/16Διάσταση;
Το βρήκα ψάχνοντας φίλος ευχαριστώ!Τώρα έγινε το μπου ειδικό σαη για λάστιχα
Υπάρχει το Tyre reviews, tests and ratings - Tyre reviews and ratings
βάζεις τη διάσταση και σου βγάζει όλα τα τεστ, μετά πας διαβασμένος στο λαστιχά
και ξέρεις τι να αγοράσεις.
Ωραίος! 185/55/16 φοράω. Έχω σταματήσει την επιθετική οδήγηση απο τότε που ήρθα Αθήνα πλέον είμαι πιο αμυντικός1. Διάσταση: οι τιμές αλλάζουν ανάλογα την διάσταση.
2. τι αναρτήσεις φοράς.
το λάστιχο δουλεύει μαζί με την ανάρτηση για να κρατήσει επαφή με τον δρόμο. Εάν έχεις μαλακές αναρτήσεις θέλεις λάστιχο με σκληρό πλαϊνό και αντίστροφα.
3. Το έγραψε και άλλος πριν από εμένα και το επαναλαμβάνω. Πως σου αρέσει να οδηγείς το αυτοκίνητο.
Παίζει ρόλο. προσωπικά είμαι επιθετικός οδηγός και στο στροφιλίκι μπαίνω με +20 από το όριο ταχύτητας κατά μέσο όρο όταν είμαι μόνος μου στο δρόμο. Τα λάστιχα που έχω είναι τα toyo TR1. Απίστευτο λάστιχο στο στεγνό τα 2 πρώτα χρόνια. μετά πέφτει πολύ για τα θέλω μου. Αλλάζω λάστιχα κάθε 3 χρόνια. Στην βροχή καλό κράτημα παρά το Β.
kormoran, matador, president, embasador και κάτι άλλα δεν τα βάζω στο αμάξι μου γιατί θα πεθάνω. Μέτριο έως κακό λάστιχο για πολύ αργές ταχύτητες. εάν σέβεσαι τα όρια και δεν έχεις λεφτά και παιδιά και έχεις τάσεις αυτοκτονίας τα δοκιμάζεις.
Pirelli δεν μου άρεσαν ποτέ. τα P-zero είναι ωραία για 10000 χιλιόμετρα. μετά πέφτουν πολύ.
Michelin, Ta cup2 είναι ότι ποιο κορυφή κυκλοφορεί στην αγορά. semi slick αλλά Βεντούζα. Η σπορ σειρά είναι αρκετά καλή για κάθε μέρα. δεν είναι cup2 αλλά είναι κοντά. ποιο κοντά από τα toyo που έχω αλλά και ποιο ακριβά.
Continental. Δεν ξαναβάζω. δοκίμασα 3 φορές. 2 φορές premium kai 1 φορά sport. Βγάζουν καρούμπαλα από το πουθενά. Ξερω κόσμο που τα λατρεύει. εγώ ούτε να τα φτύσω. Δεν θα πω για το άθλιο κράτημα.
Αυτή είναι η εμπιρία μου σε ελαστηκά. δώσε μας περισότερες πληροφορίες για την διάσταση σου και το πως οδηγείς.
και σκέψου κάτι τελευταίο. όσο ποιο οικονομικό είναι ένα ελαστικό τόσο λιγότερες τριβές έχει με το οδόστρωμα. Άρα όταν χρειαστείς να φρενάρεις ή να κρατήσεις το αμάξι σε μία στροφή αυτά επίσης παίζουν ρόλο. Πες μας τι οδηγός είσαι.
Διάβασε για να κάνεις σωστή επιλογή.Το βρήκα ψάχνοντας φίλος ευχαριστώ!
Δύσκολη διάσταση.Ωραίος! 185/55/16 φοράω. Έχω σταματήσει την επιθετική οδήγηση απο τότε που ήρθα Αθήνα πλέον είμαι πιο αμυντικός
Έχω βάλει το Νο1 στην αξιολόγηση, πολύ καλό και άνετο.Αν ψάξεις στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα πιθανόν και να βρεις για τη διάσταση που σε ενδιαφέρει.
Το πιο κοντινό (σε διάσταση) πρόσφατο που βρήκα είναι αυτό:
2024 AutoBild Summer Tyre Test - Tyre reviews and ratings
The 2024 AutoBild Summer Tyre Test reviewed 20 premium touring summer tyres in size 205/55 R16. The test focused on several key performance indicators including dry and wet braking, handling, noise, ...www.tyrereviews.com
Δολοφόνοι δεν είναι, πωλητές είναι. Πουλάνε αυτό που έχουν συμφωνήσει, αυτό που θα τους αποφέρει το μεγαλύτερο όφελος.Δεν ειναι δολοφονοι οι λαστιχαδες φιλε.. μ οσους εχω μιλησει μου ειπαν οτι πληρωνεις παραπανω την μαρκα, αυτη ειναι η διαφορα!
Συμφωνώ κι εγώ για τα eco.Έχω βάλει το Νο1 στην αξιολόγηση, πολύ καλό και άνετο.
Αν και είναι ακριβό είμαι ευχαριστημένος 1μιση χρόνο που τα έβαλα.
Για τα ecopia που έγραψες πιο πάνω δε μου αρέσουν.
Γενικά τα eco λάστιχα τα βάζουν οι αυτοκινητοβιομηχανίες για να ρίξουν τους ρύπους.