Νέα

Επιλογή Ελαστικών αυτοκινήτου

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Συμφωνώ απόλυτα σε όλα. Και να προσθέσω το εξής: λένε ότι ειναι τα michelin μαλακά, όττι φαγώνονται στα πεζοδρόμια κλπ. Να πώ ότι τα έχω κάνει συνολικά 1.000.000χλμ, τα τελευταία 25 χρόνια, περίπου τα 700.000 με michelin. Ποτέ δεν διαπίστωσα κάτι τέτοιο, πιστεύω ότι είναι ένα κλισέ που το λένε οι λαστιχάδες, αλλά ΔΕΝ ισχύει. Επίσης να πω ότι κινούμαι και σε χώμα (10%), αλλά και καβαλάω πεζοδρόμια κλπ. Με τα Michelin είδα καλό κράτημα, το καλύτερο σε βρεγμένο, αλλά και διάρκεια και χαμηλό θόρυβο.

Το κλισέ αυτό το λένε οι λαστιχάδες γιατί η Michlen δινει μικρώτερες εκπτώσεις από τους αλλους και τους συμφέρει να πουλάνε τις άλλες μαρκες.

OP
OP
I

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΧΩΝΕΙΣ ΚΑΙ 300 αρες ΕΝΙΟΤΕ ...ΤΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΚΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΟΥ....ΔΩΣΤΑ ΤΑ ΓΑΜ....ΝΑ

Αυτό φίλε μου δεν ισχύει.300 για πουτάνα δεν έδωσα ποτέ και ούτε θα δώσω.Προτιμώ να αγοράσω ένα αεροπορικό εισιτήριο για να πάω σε μια ευρωπαϊκή πόλη,να φωτογραφήσω τραίνα,κτήρια,και γιατί όχι μια έκθεση με ωραία μοντέλα.20€ το συζητάω,όχι περισσότερα.
Ακριβώς επειδή με ενδιαφέρει η ασφάλεια μου και δεν κάνω εκπτώσεις ψάχνω το θέμα ελαστικά.Αλλιώς θα έβαζα ότι έβρισκα,και αν δεν ήταν καλό ίσως χτύπαγα.Στα ελαστικά που παίζουν ρόλο και οι συμβατότητες κλπ,το ακριβό δεν είναι πάντα και το καλύτερο.Ακόμα και με ελαστικά άγνωστα μπορεί να έχεις καλό κράτημα και ασφάλεια και με επώνυμα να μην το έχεις.Ένας φίλος πήρε αμορτισέρ ΚΟΝΙ από τα κορυφαία που υπάρχουν για ένα Α4 και το έχει μετανοιώσει πικρά.Είναι περίεργα πράγματα αυτά...

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
το ακριβό δεν είναι πάντα και το καλύτερο.Ακόμα και με ελαστικά άγνωστα μπορεί να έχεις καλό κράτημα και ασφάλεια και με επώνυμα να μην το έχεις.Ένας φίλος πήρε αμορτισέρ ΚΟΝΙ από τα κορυφαία που υπάρχουν για ένα Α4 και το έχει μετανοιώσει πικρά.Είναι περίεργα πράγματα αυτά...
Πολλες φορες πληρωνουμε φιρμα,υπαρχη το πολωνεζικο sava και ενα ρουμανικο δεν θυμαμαι μαρκα συμπεριφερονται πολυ καλα και στον βρεγμενο δρομο

OP
OP
I

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Τιμή για Goodyear 320€ και Dunlop sp4all season στα 300€ με τοποθέτηση ζυγοστάθμιση και φούσκωμα με άζωτο!!!!!Αν δεν βρω χαμηλότερη τιμή,θα τα βάλω σε αυτόν.

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Αυτες ως συνηθως ειναι οι τιμες αν βρης διαφορα θα ειναι 10 πανω κατω

gewrgios234

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Όπα βλέπω γκόμενα να ασχολείται εκτός από τις πούδρες και με ελαστικά αυτοκινήτων;  :)

Τι βαρύ πόδι να έχω κούκλα;Το αμάξι είναι ψωφίμι,και η βενζίνη κοστίζει πολλά χρήματα.Κυριλέ και απλά οδηγάω,αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θέλω να στουκάρω αν χρειαστεί να φρενάρω δυνατά επειδή κάποιος μπαγλαμάς άλλαξε λωρίδα μιλώντας στο κινητό.

την πεφτεις στη σεξουλα ρε πορνοπαπε; :headbang:

OP
OP
I

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16
παιδια τα michellin τα φορεσα σε διασταση για 15 αρες ζαντες (η οποια μου διαφευγει τωρα) σας πληροφορω στα 10000 χλμ και πολλα λεω απο λακουβα μου εσκασε το λαστιχο και απορω πως κυκλοφορειτε εσεις με αυτα σε χωματοδρομο και καβαλατε και πεζοδρομια

imagina τα avon τα χρησιμοποιω εντος κι εκτος πιστας το ιδιο λαστιχο δεν καθομαι να ξεζανταρω κλπ μ@λ@κιες

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
7
Πόντοι
16
γιατι καλε???

OP
OP
I

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Διότι οι γκόμενες στην Ελλάδα είναι αποκλειστικά για κόντρες στα καλλυντικά και στο τσιγάρο συνοδεία φραπέ!

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
10
Πόντοι
16
Παίδες,

Ψάχνω να βρω ένα (1) τεμάχιο λάστιχο σε μια περίεργη διάσταση (μεταχείρω):

235/70/R15

Είναι για τζιπ (παλιό), και το θέλω για ρεζέρβα, έχω 4 καινούρια και δε μου πάει να δώσω άλλα 150 για τη ρεζέρβα, η οποία είναι ΠΑΡΑ πολύ παλιά, και λίγο διαφορετικής διάστασης (75).

Η κατάστασή του δε με ενδιαφέρει, αρκεί να μην έχει φάει (τελείως) το πέλμα, και να μην είναι εντελώς καμμένο.

Μήπως βρίσκεται κανένα σε κάποιον εδώ?

Έχω πει στο βουλκανιζατερά μου να μου βρει ένα παλιό από αλλαγή, είναι 6 μήνες τώρα και δεν έχει βρει.

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.579
Πόντοι
456
Έχουμε κανένα update για την κατάσταση στο χώρο των ελαστικών αυτοκινήτων :sunglasses:
Τι να προσέχουμε, κριτικές καμιά αλλαγή στις μάρκες κτλ από γνώστες του θέματος

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.327
Πόντοι
25.467
Γιοκοχύμα Αβαντ Φάβα V 701

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.757
Πόντοι
2.306
Εγώ που ασχολούμαι πολύ με αυτοκίνητα, σας λέω όπως και στις μάρκες αυτοκινήτων έτσι και στα ελαστικά κάποιοι δεν αλλάζουμε με τίποτα. Εγώ στο alfaromeo μόνο michelin. Φθειρονται γρήγορα; Ναι. Είναι πολύ μαλακά; Nαι.
Όμως φτάνεις το αυτοκίνητο στα όρια του. Και είναι απόλαυση.

• Like
Αντιδράσεις: antep

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
40.959
Πόντοι
10.411
Τα Pirelli έχουν βελτιωθεί πάρα πολύ,δεν είναι τόσο μαλακά όπως παλιά και έχουν περισσότερη αντοχή.Βridgestone τα πιο σκληρά ελαστικά είναι τα καταλληλότερα για τους περισσότερους ελληνικούς δρόμους και δη τους κακοτράχαλους επαρχιακούς

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom