Νέα

Επιλογή Ελαστικών αυτοκινήτου

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.090
Πόντοι
2.266
Εχω βαλει πολλες φορες μισρλιν παλια.
Ειχα βαλει τα energy saver μετα εβαλα τα primacy και τα primacy 3 τα αλλαζα μετα απο τις 50.000 και ειχαν μπόλικη γομα αφου τα λυπομουν που τα αλλαζα.
Τωρα εσενα πως σου φαγωθηκαν δεν ξέρω.
Δεν μου αρεσε που ηταν πολυ μαλακα και ευαίσθητα.
Και τα continental ειναι ευαισθητα αλλα δεν μου εχει κλαταρει ελαστικο ενω με μισελεν 2 φορές.
Αντίθετα με bridgestone αισθανόμουν ασφαλεις σε θεμα κλαταρισματος αλλα πιο σκληρο ελαστικο
Γιατι ειναι πολυ μαλακα γι αυτο

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.694
Πόντοι
10.411
Αντίθετα με bridgestone αισθανόμουν ασφαλεις σε θεμα κλαταρισματος αλλα πιο σκληρο ελαστικο
Πολύ καλά και αυτά αλλά σε βρεγμένο δεν θα το έλεγα,ακριβώς επειδή είναι σκληρό

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
7.970
Πόντοι
3.346
Δεν είναι έτσι. Προφανώς ως χρήστης βολεύεσαι με τα φθηνά.
Οκ. Το ότι πληρώνεις παίρνεις ισχύει παντού και πάντα, όπως είπα προηγουμένως. Εφόσον οι ανάγκες σου καλύπτονται με τα φθηνά, όλα καλά. Όχι όμως ότι είναι εφάμιλλα ποιοτικά των ακριβών. Αυτό είναι μύθος.
Δεν εχει να κανει με τα λεφτα.. λες να ρισκαρα για 80 και 100 ευρω;;

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.084
Πόντοι
3.656
Θέλω να αλλάξω ελαστικά σε ένα μεταχειρισμένο που αγόρασα πρόσφατα.Μου πρότειναν τα εξής:

Goodyear efficient grip
Dunlop Fastresponse
Continental Eco 3
Michelin Energy

έχει κάποιος γνώμη από χρήση των παραπάνω ελαστικών;
Κοίτα το dot
Πάρε οτι ειναι πιο φρεσκο
Αν είναι παρεμφερή πάρε τα Michelin

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.084
Πόντοι
3.656
Τύποι αυτά τα Κόρποραν δεν ξέρω πως τα λένε βγάζουν για πίστα ? να προμηθευτώ για τα πιτ στοπς (2 μινιμουμ) γιατί με Μισελέν και Πριτσεστον ανεβαίνει το μαλλί
Kormoran ειναι θυγατρική από μισελεν η γκουντγιαρ δεν θυμάμαι καλα
Καλουτσικα είναι

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.084
Πόντοι
3.656
Εχω βαλει πολλες φορες μισρλιν παλια.
Ειχα βαλει τα energy saver μετα εβαλα τα primacy και τα primacy 3 τα αλλαζα μετα απο τις 50.000 και ειχαν μπόλικη γομα αφου τα λυπομουν που τα αλλαζα.
Τωρα εσενα πως σου φαγωθηκαν δεν ξέρω.
Δεν μου αρεσε που ηταν πολυ μαλακα και ευαίσθητα.
Και τα continental ειναι ευαισθητα αλλα δεν μου εχει κλαταρει ελαστικο ενω με μισελεν 2 φορές.
Bridgestone δεν αξίζουν το Premium,
πολύ καλύτερα στα ίδια λεφτά τα dunlop ειδικά το Bkuerasponse
Michelin Primacy 3 είναι top vfm
Conti για σπορ απαιτήσεις μόνο, αλλιώς δεν αξίζουν τα πιο πάνω λεφτά. Το καλύτερο vfm γκρουπ Michelin είναι το KLEBER

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.248
Πόντοι
5.506
Bridgestone δεν αξίζουν το Premium,
πολύ καλύτερα στα ίδια λεφτά τα dunlop ειδικά το Bkuerasponse
Michelin Primacy 3 είναι top vfm
Conti για σπορ απαιτήσεις μόνο, αλλιώς δεν αξίζουν τα πιο πάνω λεφτά. Το καλύτερο vfm γκρουπ Michelin είναι το KLEBER
Τα εχεις δοκιμασει ολα αυτα στο ηλεκτρικο πατινι σου;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.248
Πόντοι
5.506
Μην γράφεις ρε αρχιδαμε. Δεν μιλάμε για παπάκια
Δεν εχω παπακι, μπιεμβε εχω :birdman:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ειχα τα τουρανζα μια χαρα ηταν σε ολα με μονο μειονεκτημα οτι ξεραινονται γρήγορα,στη 4ετια έχουν ξεραθεί
Το πιο πιθανο ειναι να ειχες ΚΑΤΟΥΡΑνζα βιταμ.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.248
Πόντοι
5.506
Φιλε τα κλεμπερ διαφωνω τα θεωρω επικυνδινα λαστιχα...τα δοκιμασα σε φιλου το αμαξι και δεν κραταγαν

Ρε εσυ πατινι εχεις πες τη λαστιχα φοραει?
Μια χαρα σου είναι εισαι και κοντουλης
Μπιεμβε 1200 gs βανταμιτσα, αληθινο οχι σαν τη 5αρα τη matchbox που εχεις στο παιδικο σου γραφειακι.

skatastamoutratous

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2019
Like
1.726
Πόντοι
216
Οι διαφορές μεταξύ ελαστικών είναι μικρότερες από αυτές που οι περισσότεροι νομίζουν... Η αίσθηση πολύ εύκολα μας ξεγελάει.. Σε ε΄να βαθμό αυτονόητο αφού υποσυνείδητα πάντα συγκρίνουμε αυτά που βγάλαμε και που μπορεί να έχουν στην πλάτη τους 30-40 χιλ χιλιόμετρα και 3-4 καλοκαίρια, με τα ολοκαίνουργια και ολόφρεσκα που μόλις βάλαμε. Ισχύει πα΄ντα το ρητό που λέει ότι "ένα λάστιχο δείχνει αν είναι καλό 1 χρόνο αφού το βάλουμε"....

ΥΓ. Στα τεστ ελαστικών των βορειοευρωπαίων εγώ είμαι πάντα πολύ επιφυλακτικός. Ακόμα και τα πιο τίμια να είναι, το γυάλισμα με τον ανύπαρκτο συντελεστή τριβής, την συσσωρευμένη σκόνη που εκτός των άλλων με την 1η ψιχάλα μετατρέπει σε παγοδρόμιο, το βρεγμένο που αυτοί εννοούν και οι ανωμαλίες/λακκούβες που αυτοί αντιμετωπίζουν δεν έχουν καμία σχέση με αυτά της Ελληνικής καθημερινής πραγματικότητας... Και πάντα υπάρχει ο παράγοντας όχημα, τρόπος οδήγησης και προσωπικές απαιτήσεις που μπορούν πολύ εύκολα να διαφοροποιούν τα αποτελε΄σματα... Γενικά είναι χαοτική η φάση. Αν κάποιο λάστιχο σας ικανοποίησε στο δικό σας αυτοκίνητο και στα δικά σας θέλω συνεχίζετε να βάζετε το ίδιο και μην ασχολείστε παραπέρα. Ένας μπελάς λιγότερος...

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.084
Πόντοι
3.656
Φιλε τα κλεμπερ διαφωνω τα θεωρω επικυνδινα λαστιχα...τα δοκιμασα σε φιλου το αμαξι και δεν κραταγαν

Ρε εσυ πατινι εχεις πες τη λαστιχα φοραει?
Μια χαρα σου είναι εισαι και κοντουλης
Kleber quadrax κορυφαίο vfm στα all weather και αθόρυβο 68db
Μηοως εχεις βάλει παλιότερα? Μιλάω εδώ και δύο χρόνια έχει γίνει μεγάλη επένδυση στο εργοστάσιο της Kleber
Εγώ πλέον δεν βάζω τίποτα άλλο σε μεσαία, όχι σπορ, αυτοκινητα

Τελευταία τροποποίηση:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.084
Πόντοι
3.656
Ρε δεν φτάνεις...αυτη θελει να εισαι 1.80 να την οδηγησεις
Φορας τακουνια η ξυλοποδαρα η εχεις βαλει βοηθητικά ροδάκια?
Ειχα 520 200 αλογα και τώρα γκολφgti
Πάντως στο πάπακι πατάει κανονικά

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.248
Πόντοι
5.506
Ρε δεν φτάνεις...αυτη θελει να εισαι 1.80 να την οδηγησεις
Φορας τακουνια η ξυλοποδαρα η εχεις βαλει βοηθητικά ροδάκια?
Ειχα 520 200 αλογα και τώρα γκολφgti
Οσο ειμαι εγω κοντος και δε φτανω τη GS αλλο τοσο ειχες και συ 520 και τωρα golf επαγγελματια μυθομανη.

pnewman

Μέγας
Εγγρ.
20 Δεκ 2012
Like
12.255
Πόντοι
3.556
Kormoran ειναι θυγατρική από μισελεν η γκουντγιαρ δεν θυμάμαι καλα
Καλουτσικα είναι

Τι να σου πω τύπε τα μόνα λάστιχα που χω φορέσει και έχω εμπειρία είναι

Michelin Pilot Exalto & Pilot Sport 3 - ικανοποιητικά
Michelin Pilot Super Sport - γαμάτα αλλά σώνωνται σχετικά γρήγορα
Pirelli P Zero Nero - καινούρια αξιοπρεπή μετά το 9μηνο απλά αίσχος
Goodyear F1 Assymetric - ναι
Bridgestone Turanza - τα χλμ του αιώνα και ακόμα παίζει να έγραφε το κοντέρ
Bridgestone Potenza Adrenalin 2 - αξιοπρεπές κράτημα αρκετά χλμ
Continental Sport Contact 6 - προοδευτικό λάστιχο
Bridgestone Potenza Sport - λαστιχάρα

Τα επόμενα θα είναι ή πάλι Bridgestone Potenza Sport ή Michelin Pilot Sport 4s

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.224
Πόντοι
5.595
Οχι άνθρωπε μου, δεν θα βάλει δεύτερης ποιότητας υλικό για να σκοτώσει κόσμο... Και τα kormoran ασφαλή ειναι απλά δεν έχουν την ποιότητα και την απόδοση που εχουν τα Michelin.

Τα δεύτερης κατηγορίας υλικα τα βάζουν για λόγους κόστους... πως αλλιώς θα πούληση σε φθηνή τιμή? Σου λεει ειναι πιο φθηνό άλλα ειναι μια σκάλα πιο κάτω οσο άφορα την απόδοση, ασφάλεια κλπ κλπ!
Μονος σου το λες: ειναι μια σκαλα κατω σε αποδοση και ΑΣΦΑΛΕΙΑ. Δεν ειναι σκοπος τους να σκοτωσουν, αλλα απο καπου θα κοψουν οι θυγατρικες.

xristospap

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Like
9.653
Πόντοι
1.056
Μονος σου το λες: ειναι μια σκαλα κατω σε αποδοση και ΑΣΦΑΛΕΙΑ. Δεν ειναι σκοπος τους να σκοτωσουν, αλλα απο καπου θα κοψουν οι θυγατρικες.
Να κάνω μια ερώτηση??? Σε βλέπω και χτυπιέσαι εδώ μέσα και γιαυτό θέλω να σε ρωτήσω ,,αν θες απαντάς βέβαια...Πια ειναι η δουλειά σου ??? Μπας και εχεις μαγαζί με ελαστικά??:hi:

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.224
Πόντοι
5.595
Να κάνω μια ερώτηση??? Σε βλέπω και χτυπιέσαι εδώ μέσα και γιαυτό θέλω να σε ρωτήσω ,,αν θες απαντάς βέβαια...Πια ειναι η δουλειά σου ??? Μπας και εχεις μαγαζί με ελαστικά??:hi:
Οχι, αλλα προσφατα χρειαστηκε να αλλαξω και εριξα διαβασμα. Επισης ειμαι μηχανολογος μηχανικος , οποτε ξερω και απο αντοχες υλικων και απο δοκιμες και απο ελεγχο ποιοτητας. Εσυ θα μας πεις ως τι μιλας; εμενα μεγαλε, στα παπαρια μου τι θα παρει ο καθενας. Εγω λεω οτι ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΚΑΤΙ ΦΘΗΝΟ (Nexen, Matador κλπ), δεν θελω να ρισκαρω ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ το παραμικρο. Ειτε αυτο λεγεται τρακαρισματακι επειδη το φθηνο μου ελαστικο φρεναρε 3 μετρα πιο μπροστα απο το ακριβο, ειτε τρακαρισματαρα επειδη εσκασε οταν ειμαι στα 120 km/h στην εθνικη.
Η εμμονη σου να πλασαρεις τα φθηνα λαστιχα ιδια με τα ακριβα, ισως στηριζεται στην υποσυνειδητη ταση να δικαιολογησεις την αγορα σου για να νιωσεις πιο εξυπνος και τους αλλους που τα σκανε πιο κορόιδα. Ομως τα τεστ δειχνουν παντα τη συγκριση των μεγεθων, δηλαδη και το σταματημα σε στεγνο και το σταματημα σε βρεγμενο και το κρατημα σε στροφη και ολα. Βαλε αυτα τα δεδομενα και βγαλε συμπερασμα, στους ελληνικους δρομους.
Πες μου εσυ λοιπον τωρα ως τι μιλας.

• Like
Αντιδράσεις: oldguy

xristospap

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2010
Like
9.653
Πόντοι
1.056
Οχι, αλλα προσφατα χρειαστηκε να αλλαξω και εριξα διαβασμα. Επισης ειμαι μηχανολογος μηχανικος , οποτε ξερω και απο αντοχες υλικων και απο δοκιμες και απο ελεγχο ποιοτητας. Εσυ θα μας πεις ως τι μιλας; εμενα μεγαλε, στα παπαρια μου τι θα παρει ο καθενας. Εγω λεω οτι ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΚΑΤΙ ΦΘΗΝΟ (Nexen, Matador κλπ), δεν θελω να ρισκαρω ΟΣΟ ΓΙΝΕΤΑΙ το παραμικρο. Ειτε αυτο λεγεται τρακαρισματακι επειδη το φθηνο μου ελαστικο φρεναρε 3 μετρα πιο μπροστα απο το ακριβο, ειτε τρακαρισματαρα επειδη εσκασε οταν ειμαι στα 120 km/h στην εθνικη.
Η εμμονη σου να πλασαρεις τα φθηνα λαστιχα ιδια με τα ακριβα, ισως στηριζεται στην υποσυνειδητη ταση να δικαιολογησεις την αγορα σου για να νιωσεις πιο εξυπνος και τους αλλους που τα σκανε πιο κορόιδα. Ομως τα τεστ δειχνουν παντα τη συγκριση των μεγεθων, δηλαδη και το σταματημα σε στεγνο και το σταματημα σε βρεγμενο και το κρατημα σε στροφη και ολα. Βαλε αυτα τα δεδομενα και βγαλε συμπερασμα, στους ελληνικους δρομους.
Πες μου εσυ λοιπον τωρα ως τι μιλας.
Βλέπω πως εδώ γράφουμε έκθεση και οχι απάντηση ...Τέλος πάντων εγώ συνεργάζομαι με μια από της πιο μεγάλες εταιρείες ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων και εχω δοκιμάση ότι αυτοκίνητο και λάστιχο θες ,,και όσο για φτηνά η ακριβά ελαστικά και η ποιότητα αυτών παίζουν πολλά ..Βάρος αυτοκίνητου ,,δάγκανες ,,,τακάκια ,,,χιλιόμετρα ,,,οδόστρωμα,,ΟΔΗΓΟΣ,,,,αντανακλαστικά...:hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom