Επισκέπτης
θελει προσοχη!Μην γυρνατε βραδια σε περιεργα μερη και αν πατε ΜΗΝ εισαστε μονοι σας.
Του φευγατου η μανα δεν εκλαψε ποτε !!!!!!
Η περιεργια σκοτωσε την γατα !!!!!!
θελει προσοχη!Μην γυρνατε βραδια σε περιεργα μερη και αν πατε ΜΗΝ εισαστε μονοι σας.
Του φευγατου η μανα δεν εκλαψε ποτε !!!!!!
Η περιεργια σκοτωσε την γατα !!!!!!
Μπραβο εκει στα τραπεζακια γυροφερνει φιλε!.....αυτην λεμε!....πρεπει να ειναι και τρελη και πουτανα!ειχα ρωτηση την κοπελα στο σαντουιτσαδικο αν γαμιεται αυτη και μου ειπε ΝΑΙ!....thn ψωνιζουν μερικοι για ενα 20ρικο!...αυτη με την αφανα (αν λεμε την ιδια)τη βλεπω συχνα στη λαυριου στη γωνια 3 σεπτεμβριου και βερανζερου εκει στα τραπεζακια πιατσα κανει και τη λενε ελενη απ οτι μου πε με φωνη νταλικερη. τωρα αν παιζει και τιποτ αλλο μ αυτη δε γνωριζω. παντως γενικα η περιοχη ειναι γεματη σκατοφατσες μπη κεαρφουλ...
Σαντουιτσάδικο - μπριζολάδικο τύπε.Μπραβο εκει στα τραπεζακια γυροφερνει φιλε!.....αυτην λεμε!....πρεπει να ειναι και τρελη και πουτανα!ειχα ρωτηση την κοπελα στο σαντουιτσαδικο αν γαμιεται αυτη και μου ειπε ΝΑΙ!....thn ψωνιζουν μερικοι για ενα 20ρικο!
Ρομαντζαδες και έτσι ε ;Τα θελω για να αναβω κεράκια στο σπιτι.Μολις τα ειχα αγορασει απο περιπτερο.
Γκαρσόνα α ΣΚΆΣΕτην υποπτη φατσα στην ομονοια την εχει πετυχει κανεις? τυπος με ακουστικο στο αυτι και λαχεια στο χερι σταματαει γυναικες στο δρομο και τους λεει να μιλησουν στο κινητο στη μανα του για να χαρει οτι ο γιος εκανε σχεση :S
Ρομαντζαδες και έτσι ε ;
Ωραία είναι με αρωματικά κεριά
μαγκεσ το σκηνικο που ανεφεραν τα παιδια πιο πανω μου ετυχεκ εμενα το 2005 στη θεσσαλονικη οταν κ ημουσ στρατιωτησ κ βγηκα εξωδουχωσ.πηγα λοιπωσ εκει στο βαρδαρη κ καθωσ περπατουσα μερα μεσημερη μου φωναζει μια κοπελα ,,ελε ελα ομορφουλι μου λεει ελα να σου πω κατι κ γω πηγα σαν καλοσ μαλακασ.μου λεει θεσ να περσεισ ομορφα εχω μια κοπελα ομορφη ωραια 50 ευρω για 2 ωριτσεσ κ λεω ναι.μαγκεσ ακρυβωσ το ιδιο σκηνικο με πηγε σε ενα μαγαζι εκει πιο περα με τα ποδια πηγαμε κ μου λεει μολισ φτασαμε δωσε μου τα χρηματα να φωναξω το κοριτσι κ μου ειπε οτι κατω στο υπογειο θα παμε εχει ωραιο δωματιο.δινω το 50 ευρω μαγκεσ φωναζει αυτη κ βγενει θυμαμαι ενασ ντακλαρασ κ μου λεει τι θεσ εδω φιλε μου.λεω να περασω καλα κ μου λεει αμεσωσ μαστα μη σε σφιξω καμια μπουνια κ σε γαμησω μαλακα κ σηκωθηκα κ εφυγα αν κ εβραζα απο τα νευρα μου αν δεν ημουν φανταρωσ θα το συνεχιζα κ ασ αβγαινε οτι ηθελε αλλα ωρεξη για τιποτα στρατοδικεια δεν ειχα.δεν ξερω αν γινονται κ σημερα στη θεσσαλονικη αυτα.
Πηγαινα περυσι στον Πειραια προς το τσοντοσινεμα cine-Olibic!....λιγο πριν φτασω ειδα κατι ομαδες απο αραπαδες και την εκανα απο αλλο δρομο!..παντου γαμησετα ειναι το βραδυ ρε πουστη μου!
μαγκεσ το σκηνικο που ανεφεραν τα παιδια πιο πανω μου ετυχεκ εμενα το 2005 στη θεσσαλονικη οταν κ ημουσ στρατιωτησ κ βγηκα εξωδουχωσ.πηγα λοιπωσ εκει στο βαρδαρη κ καθωσ περπατουσα μερα μεσημερη μου φωναζει μια κοπελα ,,ελε ελα ομορφουλι μου λεει ελα να σου πω κατι κ γω πηγα σαν καλοσ μαλακασ.μου λεει θεσ να περσεισ ομορφα εχω μια κοπελα ομορφη ωραια 50 ευρω για 2 ωριτσεσ κ λεω ναι.μαγκεσ ακρυβωσ το ιδιο σκηνικο με πηγε σε ενα μαγαζι εκει πιο περα με τα ποδια πηγαμε κ μου λεει μολισ φτασαμε δωσε μου τα χρηματα να φωναξω το κοριτσι κ μου ειπε οτι κατω στο υπογειο θα παμε εχει ωραιο δωματιο.δινω το 50 ευρω μαγκεσ φωναζει αυτη κ βγενει θυμαμαι ενασ ντακλαρασ κ μου λεει τι θεσ εδω φιλε μου.λεω να περασω καλα κ μου λεει αμεσωσ μαστα μη σε σφιξω καμια μπουνια κ σε γαμησω μαλακα κ σηκωθηκα κ εφυγα αν κ εβραζα απο τα νευρα μου αν δεν ημουν φανταρωσ θα το συνεχιζα κ ασ αβγαινε οτι ηθελε αλλα ωρεξη για τιποτα στρατοδικεια δεν ειχα.δεν ξερω αν γινονται κ σημερα στη θεσσαλονικη αυτα.
εσυ πρεπει να ησουν ο μεγαλητερος απο ολους !!! πως την πατησες ετσι? εδωσες λεφτα πριν δεις την κοπελα????μαγκεσ το σκηνικο που ανεφεραν τα παιδια πιο πανω μου ετυχεκ εμενα το 2005 στη θεσσαλονικη οταν κ ημουσ στρατιωτησ κ βγηκα εξωδουχωσ.πηγα λοιπωσ εκει στο βαρδαρη κ καθωσ περπατουσα μερα μεσημερη μου φωναζει μια κοπελα ,,ελε ελα ομορφουλι μου λεει ελα να σου πω κατι κ γω πηγα σαν καλοσ μαλακασ.μου λεει θεσ να περσεισ ομορφα εχω μια κοπελα ομορφη ωραια 50 ευρω για 2 ωριτσεσ κ λεω ναι.μαγκεσ ακρυβωσ το ιδιο σκηνικο με πηγε σε ενα μαγαζι εκει πιο περα με τα ποδια πηγαμε κ μου λεει μολισ φτασαμε δωσε μου τα χρηματα να φωναξω το κοριτσι κ μου ειπε οτι κατω στο υπογειο θα παμε εχει ωραιο δωματιο.δινω το 50 ευρω μαγκεσ φωναζει αυτη κ βγενει θυμαμαι ενασ ντακλαρασ κ μου λεει τι θεσ εδω φιλε μου.λεω να περασω καλα κ μου λεει αμεσωσ μαστα μη σε σφιξω καμια μπουνια κ σε γαμησω μαλακα κ σηκωθηκα κ εφυγα αν κ εβραζα απο τα νευρα μου αν δεν ημουν φανταρωσ θα το συνεχιζα κ ασ αβγαινε οτι ηθελε αλλα ωρεξη για τιποτα στρατοδικεια δεν ειχα.δεν ξερω αν γινονται κ σημερα στη θεσσαλονικη αυτα.
τοτε δεν ημουν ο πιατσοβιοσ τι να κανουμε φανταρωσ καυλομενωσ η μαλακια πηγενε στο στρατο συνεφω με το αριστερω χερι κ την πατησα
εισαιΜαγκες, παρόλο που έχω σταματησει τις τσαρκες εδω και 2 χρονια, νομιζω πως αξιζει να αναφερω οτι εκει στην Τροφωνιου εβλεπα πριν 2 χρονια και κατι εναν μελαχρινο αδυνατο, γυρω στο 1,75 να καθεται απεναντι απο τα μπουρδελα και να κοζαρει συνεχεια κοσμο, τον έβλεπα καθε βραδυ εκει για κατι μηνες και με κοιταζε αγρια και επιμονα οποτε περνουσα....ειχα τισ καβλες μου και με ξενερωνε καθε φορα που τον έβλεπα. Σα πακι εμοιαζε αλλα δεν ειμαι σιγουρος.
Παντωσ ειναι απαραδεκτο να μην μπορουμε να κυκλοφορησουμε ελευθεροι με την ησυχια μασ στη χωρα μασ...γιαυτο Χρυση Αυγη να ξεβρωμισει ο τοποσ και να γαμαμε με την ησυχια μασ, ξεγνοιαστοι και με λεφτα στην τσεπη!
Μονο με τους αντρες ξενους τα βαζει η ΧΑ?Να γαμαμε ξενες δεν πειραζει ε;Μαγκες, παρόλο που έχω σταματησει τις τσαρκες εδω και 2 χρονια, νομιζω πως αξιζει να αναφερω οτι εκει στην Τροφωνιου εβλεπα πριν 2 χρονια και κατι εναν μελαχρινο αδυνατο, γυρω στο 1,75 να καθεται απεναντι απο τα μπουρδελα και να κοζαρει συνεχεια κοσμο, τον έβλεπα καθε βραδυ εκει για κατι μηνες και με κοιταζε αγρια και επιμονα οποτε περνουσα....ειχα τισ καβλες μου και με ξενερωνε καθε φορα που τον έβλεπα. Σα πακι εμοιαζε αλλα δεν ειμαι σιγουρος.
Παντωσ ειναι απαραδεκτο να μην μπορουμε να κυκλοφορησουμε ελευθεροι με την ησυχια μασ στη χωρα μασ...γιαυτο Χρυση Αυγη να ξεβρωμισει ο τοποσ και να γαμαμε με την ησυχια μασ, ξεγνοιαστοι και με λεφτα στην τσεπη!
Τότε ψηφίστε ΣΥΡΙΖΑ.εισαι
και εαν ηταν ελληνας????
Μονο με τους αντρες ξενους τα βαζει η ΧΑ?Να γαμαμε ξενες δεν πειραζει ε;