Επισκέπτης
Τα θελω για να αναβω κεράκια στο σπιτι.Μολις τα ειχα αγορασει απο περιπτερο.αφου δεν καπνιζεις τι τα ηθελες τα σπιρτα οεο ?
εμπρηστης εισαι δηλαδη ?
Τα θελω για να αναβω κεράκια στο σπιτι.Μολις τα ειχα αγορασει απο περιπτερο.αφου δεν καπνιζεις τι τα ηθελες τα σπιρτα οεο ?
εμπρηστης εισαι δηλαδη ?
39 μέλη και 59 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
κερακια?Τα θελω για να αναβω κεράκια στο σπιτι.Μολις τα ειχα αγορασει απο περιπτερο.
χαχα οτι να ναι!..περιεγραψε τον λιγο!την υποπτη φατσα στην ομονοια την εχει πετυχει κανεις? τυπος με ακουστικο στο αυτι και λαχεια στο χερι σταματαει γυναικες στο δρομο και τους λεει να μιλησουν στο κινητο στη μανα του για να χαρει οτι ο γιος εκανε σχεση :S
κερακια?
σατανιστης εισαι τυπε?
τελετη θα κανεις?
καλα σε ειχα κοψει εγω για χρυσαυγιτη
Τυπε κανω ατμοσφαιρα εγω στο μπαλκόνι!κερακια?
σατανιστης εισαι τυπε?
τελετη θα κανεις?
καλα σε ειχα κοψει εγω για χρυσαυγιτη
ο λεμπρον πιρφορος τυπε? :S :S :Sμπορει να χε κανονισει κανα ρομαντικο πιρφορικο ραντεβου τυπε
Τυπε κανω ατμοσφαιρα εγω στο μπαλκόνι!
αρχαιο κλασσικο φαγωμα της περιοχης δικε μου.παιδες προσοχη εκει στην χαλκοκονδυλη την μερα κανει βολτες μια 50ρα ελληνιδα η οποια κοιταξτε να δειτε τι εγινε..μου λεει καλησπερα θελεις παρεα της λεω ναι ποσο παει μου λεει 20 ευρω για μια ωρα ..ψιλιαστηκα οτι ειναι μουφα της λεω οκ που ειναι το κοριτσι παμε μου λεει να στο δειξω παμε λοιπον απεξω απο μια καφετερια και μολις μπενω μεσα υπηρχε η μπαρα χωρις κανενα καθισμα μεσα και ηταν μεσα ενας τυπος που μου λεει πληρωσε με και ανεβα στον πανο οροφο του μαγαζιου να διαλεξεις ποια 8ες..του λεω εγω πανω δεν ανεβενω πες της να κατεβει αυτη κ μου λεει οχι δεν γινετε και του λεω καλα αστο γεια..και οταν βγηκα εξω ηταν 2 αλλοδαποι που με κοιτουσαν καλα καλα..παιζει να ειναι κυκλωμα που αρπαζουν ατομα και τους κανουν τεμαχισμο για τα νεφρα..ελεγα να πω το πω στο τμημα εκει ποιο κατω αλλα λεω σηκω φυγε και μην ξαναπας.
σε καμια λυκανθρωπισσα τυπεστις δεκαοχτουρες ρε?
αρχαιο κλασσικο φαγωμα της περιοχης δικε μου.
δινεις τα λεφτα και μετα σου λενε αερα.dld οταν εννοεις φαγωμα με ποιο τροπο
Ότι θα σου φάνε τα λεφτά εννοεί ρε τύπε. Όχι ότι θα σου κάνουν κολομβιανή γραβάτα.dld οταν εννοεις φαγωμα με ποιο τροπο
Τυπε αυτο το αβαταρ εκανε τη ζημια!..ειναι δαιμονισμενο!Ρε τυπε Λεμπρον επειδη δεν εχω παρακολουθησει γιατι εχεις φαει τοσα μπαν?