Νέα

Επικίνδυνοι - ύποπτες φάτσες γύρω από τις πιάτσες!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 321
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης

Συνημμένα

• 69836500-1203569652.jpg
    69836500-1203569652.jpg
    35,7 KB · Εμφανίσεις: 70

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
την υποπτη φατσα στην ομονοια την εχει πετυχει κανεις? τυπος με ακουστικο στο αυτι και λαχεια στο χερι σταματαει γυναικες στο δρομο και τους λεει να μιλησουν στο κινητο στη μανα του για να χαρει οτι ο γιος εκανε σχεση  :S

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Επισκέπτης
την υποπτη φατσα στην ομονοια την εχει πετυχει κανεις? τυπος με ακουστικο στο αυτι και λαχεια στο χερι σταματαει γυναικες στο δρομο και τους λεει να μιλησουν στο κινητο στη μανα του για να χαρει οτι ο γιος εκανε σχεση  :S
χαχα οτι να ναι!..περιεγραψε τον λιγο!

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
παιδες προσοχη εκει στην χαλκοκονδυλη την μερα κανει βολτες μια 50ρα ελληνιδα η οποια κοιταξτε να δειτε τι εγινε..μου λεει καλησπερα θελεις παρεα της λεω ναι ποσο παει μου λεει 20 ευρω για μια ωρα :rockon:..ψιλιαστηκα οτι ειναι μουφα της λεω οκ που ειναι το κοριτσι παμε μου λεει να στο δειξω παμε λοιπον απεξω απο μια καφετερια και μολις μπενω μεσα υπηρχε η μπαρα χωρις κανενα καθισμα μεσα και ηταν μεσα ενας τυπος που μου λεει πληρωσε με και ανεβα στον πανο οροφο του μαγαζιου να διαλεξεις ποια 8ες..του λεω εγω πανω δεν ανεβενω πες της να κατεβει αυτη κ μου λεει οχι δεν γινετε και του λεω καλα αστο γεια..και οταν βγηκα εξω ηταν 2 αλλοδαποι που με κοιτουσαν καλα καλα..παιζει να ειναι κυκλωμα που αρπαζουν ατομα και τους κανουν τεμαχισμο για τα νεφρα..ελεγα να πω το πω στο τμημα εκει ποιο κατω αλλα λεω σηκω φυγε και μην ξαναπας.
αρχαιο κλασσικο φαγωμα της περιοχης δικε μου.

Επισκέπτης
Ρε τυπε Λεμπρον επειδη δεν εχω παρακολουθησει γιατι εχεις φαει τοσα μπαν?

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
dld οταν εννοεις φαγωμα με ποιο τροπο :think:
δινεις τα λεφτα και μετα σου λενε αερα.
ποια κοπελα , δεν ξερουμε τπτ και τι ειν αυτα που λες.
πλησιαζουν και 2 βαλεδες διακριτικα ...κατα 90% το κολπο πιανει .

Επισκέπτης
Πηγαινα περυσι στον Πειραια προς το τσοντοσινεμα cine-Olibic!....λιγο πριν φτασω ειδα κατι ομαδες απο αραπαδες και την εκανα απο αλλο δρομο!..παντου γαμησετα ειναι το βραδυ ρε πουστη μου!

Συνημμένα

• msoqx3.jpg
    msoqx3.jpg
    189,9 KB · Εμφανίσεις: 58

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom