Νέα

Επικίνδυνοι - ύποπτες φάτσες γύρω από τις πιάτσες!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 321
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
παιδες προσοχη εκει στην χαλκοκονδυλη την μερα κανει βολτες μια 50ρα ελληνιδα η οποια κοιταξτε να δειτε τι εγινε..μου λεει καλησπερα θελεις παρεα της λεω ναι ποσο παει μου λεει 20 ευρω για μια ωρα :rockon:..ψιλιαστηκα οτι ειναι μουφα της λεω οκ που ειναι το κοριτσι παμε μου λεει να στο δειξω παμε λοιπον απεξω απο μια καφετερια και μολις μπενω μεσα υπηρχε η μπαρα χωρις κανενα καθισμα μεσα και ηταν μεσα ενας τυπος που μου λεει πληρωσε με και ανεβα στον πανο οροφο του μαγαζιου να διαλεξεις ποια 8ες..του λεω εγω πανω δεν ανεβενω πες της να κατεβει αυτη κ μου λεει οχι δεν γινετε και του λεω καλα αστο γεια..και οταν βγηκα εξω ηταν 2 αλλοδαποι που με κοιτουσαν καλα καλα..παιζει να ειναι κυκλωμα που αρπαζουν ατομα και τους κανουν τεμαχισμο για τα νεφρα..ελεγα να πω το πω στο τμημα εκει ποιο κατω αλλα λεω σηκω φυγε και μην ξαναπας.
Μου είχε συμβεί κάτι παρόμοιο πριν μερικά χρόνια στην Θεσσαλονίκη, όπου είχα ανέβει για 1 βδομάδα λόγο εκπαίδευσης. Περνώντας από Βαρδάρη περιοχή εκεί που έχει τα μπουρδέλα, βγαίνω από ένα μπουρδέλο και μου φωνάζει μία γκόμενα στην γωνία.Την πλησιάζω και μου λέει...θες να γαμήσεις για πολλή ώρα 2 γκόμενες μαζί?Τις λέω πόσο θα κοστίσει?και λέει 80 ευρώ για 2 ώρες.Συμφώνησα και πετάχτηκα στην τράπεζα να βγάλω λεφτά.Πηγαίνω στην τύπισσα και με πάει σε ένα σκοτεινό μαγαζί, μάλλον κολόμπαρο  και μου λέει δώσε μου τα λεφτά και κάτσε στο τραπέζι να περιμένεις τις κοπέλες που θα κατέβουν για να διαλέξεις...Της δίνω τα λεφτά ο μαλάκας καθότι ήμουν άβγαλτος και πιτσιρικάς τότε και φέρνει έναν εύσωμο τύπο που τον λέγανε Μιχάλη...Με ρωτάει ο τύπος γιατί ήρθα και του λέω για να γαμήσω.Μου λέει ότι εδώ δεν γαμάς και του λέω τότε δώσε μου τα λεφτά πίσω για να φύγω.Μου απαντάει τα λεφτά που έδωσες είναι για το μπουκάλι σαμπάνια  που παράγγειλες και μου δείχνει επιδεικτικά με άγριο ύφος το άδειο τραπέζι.Εντέλει έφυγα χωρίς να πάρω τα λεφτά γιατί ήμουν εκτός έδρας και δεν ήθελα να μπλέξω σε σοβαρούς καυγάδες με το κύκλωμα...Ελπίζω να έχει ψοφήσει ο καριόλης!Το θυμάμαι αυτό σαν σήμερα με κάθε λεπτομέρεια γιατί εξοργίστηκα με τους γαμημένους...  

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
Μου είχε συμβεί κάτι παρόμοιο πριν μερικά χρόνια στην Θεσσαλονίκη, όπου είχα ανέβει για 1 βδομάδα λόγο εκπαίδευσης. Περνώντας από Βαρδάρη περιοχή εκεί που έχει τα μπουρδέλα, βγαίνω από ένα μπουρδέλο και μου φωνάζει μία γκόμενα στην γωνία.Την πλησιάζω και μου λέει...θες να γαμήσεις για πολλή ώρα 2 γκόμενες μαζί?Τις λέω πόσο θα κοστίσει?και λέει 80 ευρώ για 2 ώρες.Συμφώνησα και πετάχτηκα στην τράπεζα να βγάλω λεφτά.Πηγαίνω στην τύπισσα και με πάει σε ένα σκοτεινό μαγαζί, μάλλον κολόμπαρο  και μου λέει δώσε μου τα λεφτά και κάτσε στο τραπέζι να περιμένεις τις κοπέλες που θα κατέβουν για να διαλέξεις...Της δίνω τα λεφτά ο μαλάκας καθότι ήμουν άβγαλτος και πιτσιρικάς τότε και φέρνει έναν εύσωμο τύπο που τον λέγανε Μιχάλη...Με ρωτάει ο τύπος γιατί ήρθα και του λέω για να γαμήσω.Μου λέει ότι εδώ δεν γαμάς και του λέω τότε δώσε μου τα λεφτά πίσω για να φύγω.Μου απαντάει τα λεφτά που έδωσες είναι για το μπουκάλι σαμπάνια  που παράγγειλες και μου δείχνει επιδεικτικά με άγριο ύφος το άδειο τραπέζι.Εντέλει έφυγα χωρίς να πάρω τα λεφτά γιατί ήμουν εκτός έδρας και δεν ήθελα να μπλέξω σε σοβαρούς καυγάδες με το κύκλωμα...Ελπίζω να έχει ψοφήσει ο καριόλης!Το θυμάμαι αυτό σαν σήμερα με κάθε λεπτομέρεια γιατί εξοργίστηκα με τους γαμημένους...  
ειναι ομιλος επιχειρησεων δικε μου.

Επισκέπτης
Σ ευχαριστουμε για τις πληροφοριες σου man!....να τα διαβαζουμε αυτα εμεις οι νεοι να τα αποφευγουμε!

Επισκέπτης
Για τους πιο εμπειρους....πως θα καταλαβαινουμε αν ειναι επικυνδινος καποιος νταβαντζης?......οταν η πουτανα εχει απο πισω νταβά να πηγαινουμε ή να τις αποφευγουμε καλυτερα?....

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
αλβανοφατσα στην φυλης κυριως τα βραδια μετα της 10

Φαλακρος, μετριου αναστηματος, αρκετα χοντρος

Και με μια μεγαλη κοκκινη ουλη στο δεξι μαγουλο και λαιμο

Κοιταει περιεργα οποιον ψαχνει καλη κοπελα και γενικα κραταει τσιλιες δεν ξερω γιατι..

Προσεχτε.. μην φυγει καμια παντοφλα.. :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

Κοιταει περιεργα οποιον ψαχνει καλη κοπελα και γενικα κραταει τσιλιες δεν ξερω γιατι..

Τον εχεις δει αρκετες φορες?

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Τον εχεις δει αρκετες φορες?
Ναι, κυριως βραδια..

Μια φορα πρωι μονο..

Και γενικα και απο ανθρωπος φενεται σκατα,ειχε τσακωθει με ιδιους της ρατσας του, μαλλον κοσοβαρος ειναι,και μιλαμε ελεινα νευρα,Σε θεμα που εχει να κανει προστασια,λεγανε καποια ελληνικα και μετα το γυριζανε..

Το πεζε νευριασμενος, Και εβαζε ταχυτητα 150 χλμ την ωρα στην φυλης να το παιξει αγριος  :jerking: :jerking:

Χύσανθος

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
1

Αμαν τυπε αυτον τον εχω δει κι εγω. Σε μαφια πρεπει να ειναι.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Αμαν τυπε αυτον τον εχω δει κι εγω. Σε μαφια πρεπει να ειναι.
Nαι ναι ναι.. Μπαμ κανει..

Τεσπα, δεν ασχολουμαι και δεν μπορει να μου κανει κατι βεβαια, εκτος και αν εχουν οπλα η μαχαιρια

Σε κανεναν δεν μπορουν να κανουν κατι σωματικα..

Απλα εχουν φοβιστικη μαπα

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
Nαι ναι ναι.. Μπαμ κανει..

Τεσπα, δεν ασχολουμαι και δεν μπορει να μου κανει κατι βεβαια, εκτος και αν εχουν οπλα η μαχαιρια

Σε κανεναν δεν μπορουν να κανουν κατι σωματικα..

Απλα εχουν φοβιστικη μαπα
πες του να πα να γαμηθει και τραβα του κ μια αναποδη , 2 μετρα παλικαρι εισαι.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
πες του να πα να γαμηθει και τραβα του κ μια αναποδη , 2 μετρα παλικαρι εισαι.
:cheesy: :cheesy:

Oχι ρε μαν.. Δεν πειραζω μυγα εγω... Αλλα γενικα , ειναι τοσο σπαστικες οι φατσες τους, που απορεις μετα εαν εσυ τους εχεις κανει αυτους λεφταδες  :helpplea:  :headbang:

Επισκέπτης
Mια φορα που εκανα τσαρκα στη φυλλης μου επιασε κουβεντα σαν εμπειρος ενας κοντοχοντρος μπουλης!...μιλαγε μιλαγε,εβγενα εγω απο το 1 μπουρδελο στο αλλο και με ακολουθουσε σαν να ημαστε φιλοι!...αμα τον εβλεπες σιγουρα θα τον εβαζες στην κατηγορια τον αγαμήτων!...Πιο πολυ πουστης πρεπει να ηταν αυτος παρα επιφοβος αφου στο τελος μου λεει να σε παω σπιτι με το αμαξι! :jerking:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Για τους πιο εμπειρους....πως θα καταλαβαινουμε αν ειναι επικυνδινος καποιος νταβαντζης?......οταν η πουτανα εχει απο πισω νταβά να πηγαινουμε ή να τις αποφευγουμε καλυτερα?....
Α καλαααααααααααααααα ........

Ρε φιλε πλακα κανεις ετσι ?

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Μην γυρνατε βραδια σε περιεργα μερη και αν πατε ΜΗΝ εισαστε μονοι σας.

Του φευγατου η μανα δεν εκλαψε ποτε !!!!!!
Η περιεργια σκοτωσε την γατα !!!!!!

magaret

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2010
Κριτικές
3
Like
1.092
Πόντοι
216
Αν ψωνιζεις απ΄το δρομο,διαλεγε εσυ το μερος της συνευρεσης και ακολουθα τους δικους σου κανονες.Φροντιζε να μην ακολουθεις καμμια και κανεναν πουθενα και ποτε μην προπληρωνεις.

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
την υποπτη φατσα στην ομονοια την εχει πετυχει κανεις? τυπος με ακουστικο στο αυτι και λαχεια στο χερι σταματαει γυναικες στο δρομο και τους λεει να μιλησουν στο κινητο στη μανα του για να χαρει οτι ο γιος εκανε σχεση  :S

τον εχω δει κ εγω αυτον.Γυρω στα 40 ειναι.Περιεργη φατσα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom