Erotiaris26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 171
- Πόντοι
- 376
Μου είχε συμβεί κάτι παρόμοιο πριν μερικά χρόνια στην Θεσσαλονίκη, όπου είχα ανέβει για 1 βδομάδα λόγο εκπαίδευσης. Περνώντας από Βαρδάρη περιοχή εκεί που έχει τα μπουρδέλα, βγαίνω από ένα μπουρδέλο και μου φωνάζει μία γκόμενα στην γωνία.Την πλησιάζω και μου λέει...θες να γαμήσεις για πολλή ώρα 2 γκόμενες μαζί?Τις λέω πόσο θα κοστίσει?και λέει 80 ευρώ για 2 ώρες.Συμφώνησα και πετάχτηκα στην τράπεζα να βγάλω λεφτά.Πηγαίνω στην τύπισσα και με πάει σε ένα σκοτεινό μαγαζί, μάλλον κολόμπαρο και μου λέει δώσε μου τα λεφτά και κάτσε στο τραπέζι να περιμένεις τις κοπέλες που θα κατέβουν για να διαλέξεις...Της δίνω τα λεφτά ο μαλάκας καθότι ήμουν άβγαλτος και πιτσιρικάς τότε και φέρνει έναν εύσωμο τύπο που τον λέγανε Μιχάλη...Με ρωτάει ο τύπος γιατί ήρθα και του λέω για να γαμήσω.Μου λέει ότι εδώ δεν γαμάς και του λέω τότε δώσε μου τα λεφτά πίσω για να φύγω.Μου απαντάει τα λεφτά που έδωσες είναι για το μπουκάλι σαμπάνια που παράγγειλες και μου δείχνει επιδεικτικά με άγριο ύφος το άδειο τραπέζι.Εντέλει έφυγα χωρίς να πάρω τα λεφτά γιατί ήμουν εκτός έδρας και δεν ήθελα να μπλέξω σε σοβαρούς καυγάδες με το κύκλωμα...Ελπίζω να έχει ψοφήσει ο καριόλης!Το θυμάμαι αυτό σαν σήμερα με κάθε λεπτομέρεια γιατί εξοργίστηκα με τους γαμημένους...παιδες προσοχη εκει στην χαλκοκονδυλη την μερα κανει βολτες μια 50ρα ελληνιδα η οποια κοιταξτε να δειτε τι εγινε..μου λεει καλησπερα θελεις παρεα της λεω ναι ποσο παει μου λεει 20 ευρω για μια ωρα ..ψιλιαστηκα οτι ειναι μουφα της λεω οκ που ειναι το κοριτσι παμε μου λεει να στο δειξω παμε λοιπον απεξω απο μια καφετερια και μολις μπενω μεσα υπηρχε η μπαρα χωρις κανενα καθισμα μεσα και ηταν μεσα ενας τυπος που μου λεει πληρωσε με και ανεβα στον πανο οροφο του μαγαζιου να διαλεξεις ποια 8ες..του λεω εγω πανω δεν ανεβενω πες της να κατεβει αυτη κ μου λεει οχι δεν γινετε και του λεω καλα αστο γεια..και οταν βγηκα εξω ηταν 2 αλλοδαποι που με κοιτουσαν καλα καλα..παιζει να ειναι κυκλωμα που αρπαζουν ατομα και τους κανουν τεμαχισμο για τα νεφρα..ελεγα να πω το πω στο τμημα εκει ποιο κατω αλλα λεω σηκω φυγε και μην ξαναπας.