ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Τυπε φορουσανε και κατι τετοια σκουφακια.
αμαν αυτο ειναι το εμβλημα της ροζ αυγης του λαγουδακη
Τυπε φορουσανε και κατι τετοια σκουφακια.
τι δουλεια εχουν οι αλβανοι με τις μαυρες ?2 αλβανοι μαζι με 2 μαυρες ζητανε φωτια απο περαστικους τυπε?
πολυ υποπτο αυτο
και οι 4 τυπε?Τυπε φορουσανε και κατι τετοια σκουφακια.
Δε καπνιζω τυπε!....αφου με βλεπεις καυλωμενο με το Bodybuilding.απλα ετυχε να ειχα σπιρτα εκεινη την μερα!και συ ρε τυπε εισαι προκλητικος πας και καπνιζεις μπροστα τους
Τυπε οι 2!....παντως φανηκαν αληταρια!και οι 4 τυπε?
η συμμορια του ροζ σκουφου ηταν?
Δε καπνιζω τυπε!....αφου με βλεπεις καυλωμενο με το Bodybuilding.απλα ετυχε να ειχα σπιρτα εκεινη την μερα!
Φιλαράκο παίζει το να σου πάρουν το Κινητό σου! Το πορτοφόλι σου! Το ρόλοι σου! Και ίσως και σε Γ…..νε! κιολας. Τρελαθήκατε? μετά της 10μμ δεν είναι για πουθενά!{ΚΙΝΔΥΝΟΣ}Μεχρι στιγμης οχι τυπε!.....Στην Γερανιου δεν παιζουν υποπτες φατσες?......
Εσεις οι μπουρδελιαριδες που πατε τσαρκες συχνα...ξυπνηστε και μιληστε!
Δε καπνιζω τυπε!....αφου με βλεπεις καυλωμενο με το Bodybuilding.απλα ετυχε να ειχα σπιρτα εκεινη την μερα!
και οι 4 τυπε?
η συμμορια του ροζ σκουφου ηταν?
το πολιτιμο χαρτι σφραγιστηκε σε χαλκινο κουτι. μετα το εβαλε στον κωλο του ο λιλας.
Φιλε οντως καποια κομπινα θα ητανε!...να προσεχετε αυτα του ειδους:ελα μαζι μου να σε παω στις κοπελες κλπ!παιδες προσοχη εκει στην χαλκοκονδυλη την μερα κανει βολτες μια 50ρα ελληνιδα η οποια κοιταξτε να δειτε τι εγινε..μου λεει καλησπερα θελεις παρεα της λεω ναι ποσο παει μου λεει 20 ευρω για μια ωρα ..ψιλιαστηκα οτι ειναι μουφα της λεω οκ που ειναι το κοριτσι παμε μου λεει να στο δειξω παμε λοιπον απεξω απο μια καφετερια και μολις μπενω μεσα υπηρχε η μπαρα χωρις κανενα καθισμα μεσα και ηταν μεσα ενας τυπος που μου λεει πληρωσε με και ανεβα στον πανο οροφο του μαγαζιου να διαλεξεις ποια 8ες..του λεω εγω πανω δεν ανεβενω πες της να κατεβει αυτη κ μου λεει οχι δεν γινετε και του λεω καλα αστο γεια..και οταν βγηκα εξω ηταν 2 αλλοδαποι που με κοιτουσαν καλα καλα..παιζει να ειναι κυκλωμα που αρπαζουν ατομα και τους κανουν τεμαχισμο για τα νεφρα..ελεγα να πω το πω στο τμημα εκει ποιο κατω αλλα λεω σηκω φυγε και μην ξαναπας.
Τυπε μονο μπασκετ παιζω εγω!.....τελικα τυπε δεν μας ειπες?ξερεις πολεμικες τεχνες να προστατευεις απο τους παραξενους τυπους?
παιδες προσοχη εκει στην χαλκοκονδυλη την μερα κανει βολτες μια 50ρα ελληνιδα η οποια κοιταξτε να δειτε τι εγινε..μου λεει καλησπερα θελεις παρεα της λεω ναι ποσο παει μου λεει 20 ευρω για μια ωρα ..ψιλιαστηκα οτι ειναι μουφα της λεω οκ που ειναι το κοριτσι παμε μου λεει να στο δειξω παμε λοιπον απεξω απο μια καφετερια και μολις μπενω μεσα υπηρχε η μπαρα χωρις κανενα καθισμα μεσα και ηταν μεσα ενας τυπος που μου λεει πληρωσε με και ανεβα στον πανο οροφο του μαγαζιου να διαλεξεις ποια 8ες..του λεω εγω πανω δεν ανεβενω πες της να κατεβει αυτη κ μου λεει οχι δεν γινετε και του λεω καλα αστο γεια..και οταν βγηκα εξω ηταν 2 αλλοδαποι που με κοιτουσαν καλα καλα..παιζει να ειναι κυκλωμα που αρπαζουν ατομα και τους κανουν τεμαχισμο για τα νεφρα..ελεγα να πω το πω στο τμημα εκει ποιο κατω αλλα λεω σηκω φυγε και μην ξαναπας.
Στη Χαλκοκονδύλη ήταν το μπαρ τύπε ή στην Καλκούτα;παιδες προσοχη εκει στην χαλκοκονδυλη την μερα κανει βολτες μια 50ρα ελληνιδα η οποια κοιταξτε να δειτε τι εγινε..μου λεει καλησπερα θελεις παρεα της λεω ναι ποσο παει μου λεει 20 ευρω για μια ωρα ..ψιλιαστηκα οτι ειναι μουφα της λεω οκ που ειναι το κοριτσι παμε μου λεει να στο δειξω παμε λοιπον απεξω απο μια καφετερια και μολις μπενω μεσα υπηρχε η μπαρα χωρις κανενα καθισμα μεσα και ηταν μεσα ενας τυπος που μου λεει πληρωσε με και ανεβα στον πανο οροφο του μαγαζιου να διαλεξεις ποια 8ες..του λεω εγω πανω δεν ανεβενω πες της να κατεβει αυτη κ μου λεει οχι δεν γινετε και του λεω καλα αστο γεια..και οταν βγηκα εξω ηταν 2 αλλοδαποι που με κοιτουσαν καλα καλα..παιζει να ειναι κυκλωμα που αρπαζουν ατομα και τους κανουν τεμαχισμο για τα νεφρα..ελεγα να πω το πω στο τμημα εκει ποιο κατω αλλα λεω σηκω φυγε και μην ξαναπας.
αφου δεν καπνιζεις τι τα ηθελες τα σπιρτα οεο ?Δε καπνιζω τυπε!....αφου με βλεπεις καυλωμενο με το Bodybuilding.απλα ετυχε να ειχα σπιρτα εκεινη την μερα!
μην τον προκαλεις κι εσυ να σε βατεψει παρουσια τοσων για παραδειγματισμο39 μέλη και 59 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τυπε Αντισθενη υπαρχει τηλεθεαση σημερα στο θρεντ μου!
Μην με γαμησεις αυτη τη φορα!
Παρακαλω το θρεντ να συνχωνευτει39 μέλη και 59 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τυπε Αντισθενη υπαρχει τηλεθεαση σημερα στο θρεντ μου!
Μην με γαμησεις αυτη τη φορα!