Επισκέπτης
τύπε πάνθηρας είναι το κομμάτι;
Ε που και που αν παιζεις με τη φωτια καιγεσαι λογικο ειναι.. Εχω και γω καποια συναισθηματα δεν ειμαι τελειως ζωο.
Αν και επροκειτω για μια πουτανοκαψουριτσα της μιας εβδομαδας τιποτα παραπανω.
τα οποία μπορεί να πληγώσουν ανεπανόρθωτα την παιδική ψυχή ενός κοριτσιού
οπότε δίνεις ένα 20ρικάκι και πας καβαλάς καμιά Ντανιέλα ή καμιά Σουζάνα, τη χύνεις στη μάπα και φεύγεις ξεκαβλωμένος με ήσυχη συνείδηση
που να τα πιάσουν αυτά ρε τύπε κάποια γυμνασιόπαιδα που είναι ακόμη στη φάση του
"πως θα βγάλω γκόμενα"
γατακι τυπετύπε πάνθηρας είναι το κομμάτι;
τυπε οταν ερωτευθει καποια πουτανα την γαμαει ακαποτα γιατι δεν μπορει να αντισταθειΕσυ πριν δεν μου ειπες ρε οτι θες να γαμας και να φευγεις? τωρα μου λες οτι εχεις καποια συναισθηματα? Που θες να ξερω εγω τι εισαι εσυ? εσυ παρουσιαζεις τον εαυτο σου...
[size=50pt]ΠΙΡΦΌΡΟΣ;;;;;;;;;;;;;;ΠΙΡΦΌΡΟΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;[/size]
Οχι αλλα παιζει να γαμησω εσενα αμα συνεχισεις να μου τη μπαινεις
Εχω γαμησει πολλες γυναικες "εκτος", ελλεινηδες, τουριστριες, τσουρκες, χοντρες, ασχημες, ομορφες, μουναρες, οτι θες και σχεσεις εχω κανει και απ ολα..
Δεν "καταντησα" στα μπουρδελα οπως το 95% εδω μεσα..
Ειναι επιλογη μου, δεν γουσταρω καθολου την παρεα με γυναικες, μαρεσει να βλεπω να γαμαω και να φευγω.. Γι αυτο το λογω αλλωστε πληρωνω, για να γαμησω και να φυγω..
Ελπιζω να σε καλυψα
Χαίρομαι για σενα αδερφέ δεν είχα καμία διάθεση να σε προσβάλω...Δε μου πέφτει λόγος να σου κάνω το ψυχογράφημα, ουτε είμαι ψυχολόγος σου..Οπως θέλεις κουμαντάρεις τη ζωή σου και τη ζεις με όποιους θέλεις εσύ δίπλα σου...
Εκείνο που δεν καταλαβαίνω - και προσπάθησα ανεπιτυχώς να αιτιολογήσω - είναι για ποιο γαμημένο λόγο πήγες και γάμησες καμια δεκαριά φορές ακάποτα, ηθελημένα κι όχι κατά λάθος, μια επαγγελματία πουτάνα στη Φυλής;
Εμένα προσωπικά αυτό μου σκάει τα εγκφαλικά μου κύτταρα!!!!Δικαίωμά σου βέβαια αλλά δεν το χωράει το μυαλό μου...
τυπε μην βαζεις στο στομα σου τον δημητρακη ειναι προτυπο για εμας τους μπουρδελιαριδες..εχει απαιτησεις και ο δημητρακης αν ειναι δυνατον τον ειχανε βγαλει στον λαζοπουλο και τον κοροιδευανε και γελαγε απο κατω ο κοσμος... καταλαβες Bmw power ποιον εχεις προτυπο? στην υπογραφη σου για να τον εχεις σημαινει οτι τον έχεις προτυπο
Κανεις δεν εκανε τον ψυχολογο ουτε εγω τον εκανα... εγω κρινω καποιον με βαση αυτα που γραφει και κανει και φυσικα μπορουν και εμενα να με κρινουν η κριτικη χρειαζεται και την δεχομαι παντοτε...
Ο κυριος ομως τσατιζεται απο οτι φαινεται οταν του λες αντιθετη γνωμη... και για μενα αυτο δειχνει απωθημενα... μονος του καθεται και γραφει για W Και SMS και αλλα τετοια λες και ολες οι γκομενες γουσταρουν να πανε στο W ή αμα πας για ενα ποτακι στο W θα παθεις κατι... εγω αυτα τα κομπλεξικα δεν τα καταλαβαινω. Δηλαδη δεν γουσταρεις το W και γουσταρεις να τρεχεις σε κατουρημενα δρομακια με πρεζακια να βαρανε ενεσεις απεξω μαζι με πακιστανους και αλλον υποκοσμο.... καλη η πλακα αλλα εκει κατω παει ολος ο υποκοσμος και περιθωρειοποιημενος κοσμος. Και εγω εχω παει και πηγαινω μια στο τοσο αλλα την αληθεια πρεπει να την γραψουμε.
Καθεται και κραζει τις γυναικες τωρα και ο δημητρακης αν ειναι δυνατον ...
τυπε μην βαζεις στο στομα σου τον δημητρακη ειναι προτυπο για εμας τους μπουρδελιαριδες..
γιατι τυπε τι εχει ο δημητρακης μια χαρα ανθρωπος ειναι...
φιλε σορρυ που θα στο πω αλλα περα απο την πλακα πρεπει να εισαι πολυ καμμενο τυπακι για να χεις τον δημητρακη προτυπο.
Κανεις δεν εκανε τον ψυχολογο ουτε εγω τον εκανα... εγω κρινω καποιον με βαση αυτα που γραφει και κανει και φυσικα μπορουν και εμενα να με κρινουν η κριτικη χρειαζεται και την δεχομαι παντοτε...
Ο κυριος ομως τσατιζεται απο οτι φαινεται οταν του λες αντιθετη γνωμη... και για μενα αυτο δειχνει απωθημενα... μονος του καθεται και γραφει για W Και SMS και αλλα τετοια λες και ολες οι γκομενες γουσταρουν να πανε στο W ή αμα πας για ενα ποτακι στο W θα παθεις κατι... εγω αυτα τα κομπλεξικα δεν τα καταλαβαινω. Δηλαδη δεν γουσταρεις το W και γουσταρεις να τρεχεις σε κατουρημενα δρομακια με πρεζακια να βαρανε ενεσεις απεξω μαζι με πακιστανους και αλλον υποκοσμο.... καλη η πλακα αλλα εκει κατω παει ολος ο υποκοσμος και περιθωρειοποιημενος κοσμος. Και εγω εχω παει και πηγαινω μια στο τοσο αλλα την αληθεια πρεπει να την γραψουμε.
Καθεται και κραζει τις γυναικες τωρα και ο δημητρακης αν ειναι δυνατον ...
τον ειχανε βγαλει στον λαζοπουλο και τον κοροιδευανε και γελαγε απο κατω ο κοσμος...