Νέα

Επικίνδυνα περιστατικά με ιερόδουλες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα J_K
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 407
  • Εμφανίσεις 61K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
images

:rolleyes:

τύπε πάνθηρας είναι το κομμάτι;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ε που και που αν παιζεις με τη φωτια καιγεσαι λογικο ειναι.. Εχω και γω καποια συναισθηματα δεν ειμαι τελειως ζωο.
Αν και επροκειτω για μια πουτανοκαψουριτσα της μιας εβδομαδας τιποτα παραπανω.

Εσυ πριν δεν μου ειπες ρε οτι θες να γαμας και να φευγεις? τωρα μου λες οτι εχεις καποια συναισθηματα? Που θες να ξερω εγω τι εισαι εσυ? εσυ παρουσιαζεις τον εαυτο σου...

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
τα οποία μπορεί να πληγώσουν ανεπανόρθωτα την παιδική ψυχή ενός κοριτσιού

οπότε δίνεις ένα 20ρικάκι και πας καβαλάς καμιά Ντανιέλα ή καμιά Σουζάνα, τη χύνεις στη μάπα και φεύγεις ξεκαβλωμένος με ήσυχη συνείδηση

που να τα πιάσουν αυτά ρε τύπε κάποια γυμνασιόπαιδα που είναι ακόμη στη φάση του
"πως θα βγάλω γκόμενα"

images

[size=50pt]ΠΙΡΦΌΡΟΣ;;;;;;;;;;;;;;ΠΙΡΦΌΡΟΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;[/size]

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Εσυ πριν δεν μου ειπες ρε οτι θες να γαμας και να φευγεις? τωρα μου λες οτι εχεις καποια συναισθηματα? Που θες να ξερω εγω τι εισαι εσυ? εσυ παρουσιαζεις τον εαυτο σου...
τυπε οταν ερωτευθει καποια πουτανα την γαμαει ακαποτα γιατι δεν μπορει να αντισταθει
αυτο νομιζω εννοει ο τυπος

Επισκέπτης
images

[size=50pt]ΠΙΡΦΌΡΟΣ;;;;;;;;;;;;;;ΠΙΡΦΌΡΟΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;[/size]

τύπε μεγάλη συζήτηση ανοίγουμε...

και όμως υπάρχει και αυτή η κατηγορία των ανδρών που στρέφονται στον μπορντελισμό

έχουν πληγώσει στο παρελθόν γυναίκες ή/και παιδιά, και έχουν ενοχές

και δε θέλουν να ξαναμπλέξουν με συναισθηματικές καταστάσεις

Δεν είναι καθόλου αστείο τύπε, έχει αυτοκτονήσει κόσμος τύπε από ερωτικές απογοητεύσεις που ο ένας έκανε την πλάκα του κι ο άλλος το είχε δει σοβαρά.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Οχι αλλα παιζει να γαμησω εσενα αμα συνεχισεις να μου τη μπαινεις  :grin:

Σου πα εξαρχης... αμα πληγωνεσαι δεν συνεχιζεις την κουβέντα , απλα τα πραγματα. Οταν συμφωνεις με τον δημητρακη που βριζει τις ελληνιδες θα φας αντιλογο. Γιατι εγω μπορει να έχω ξαδερφες και φιλες ελληνιδες και ο φιλος σου γινεται προκλητικος. Με πιανεις ?

Εμενα αυριο μεθαυριο η γυναικα μου θα ειναι ελληνιδα και αμα βγει ο χαζος να πει μαλακιες παιζει να τον αρχισω στις καρπαζιες και επιτοπου.

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
images

κολάρο με αλησίδα ε ?
και δεν τον είχα για άγριο τον πορνομετανάστη.... :grin:

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Εχω γαμησει πολλες γυναικες "εκτος", ελλεινηδες, τουριστριες, τσουρκες, χοντρες, ασχημες, ομορφες, μουναρες, οτι θες και σχεσεις εχω κανει και απ ολα..
Δεν "καταντησα" στα μπουρδελα οπως το 95% εδω μεσα..
Ειναι επιλογη μου, δεν γουσταρω καθολου την παρεα με γυναικες, μαρεσει να βλεπω να γαμαω και να φευγω.. Γι αυτο το λογω αλλωστε πληρωνω, για να γαμησω και να φυγω..
Ελπιζω να σε καλυψα

Χαίρομαι για σενα αδερφέ δεν είχα καμία διάθεση να σε προσβάλω...Δε μου πέφτει λόγος να σου κάνω το ψυχογράφημα, ουτε είμαι ψυχολόγος σου..Οπως θέλεις κουμαντάρεις τη ζωή σου και τη ζεις με όποιους θέλεις εσύ δίπλα σου...

Εκείνο που δεν καταλαβαίνω -  και προσπάθησα ανεπιτυχώς να αιτιολογήσω - είναι για ποιο γαμημένο λόγο πήγες και γάμησες καμια δεκαριά φορές ακάποτα, ηθελημένα κι όχι κατά λάθος, μια επαγγελματία πουτάνα στη Φυλής;

Εμένα προσωπικά αυτό μου σκάει τα εγκφαλικά μου κύτταρα!!!!Δικαίωμά σου βέβαια αλλά δεν το χωράει το μυαλό μου...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Χαίρομαι για σενα αδερφέ δεν είχα καμία διάθεση να σε προσβάλω...Δε μου πέφτει λόγος να σου κάνω το ψυχογράφημα, ουτε είμαι ψυχολόγος σου..Οπως θέλεις κουμαντάρεις τη ζωή σου και τη ζεις με όποιους θέλεις εσύ δίπλα σου...

Εκείνο που δεν καταλαβαίνω -  και προσπάθησα ανεπιτυχώς να αιτιολογήσω - είναι για ποιο γαμημένο λόγο πήγες και γάμησες καμια δεκαριά φορές ακάποτα, ηθελημένα κι όχι κατά λάθος, μια επαγγελματία πουτάνα στη Φυλής;

Εμένα προσωπικά αυτό μου σκάει τα εγκφαλικά μου κύτταρα!!!!Δικαίωμά σου βέβαια αλλά δεν το χωράει το μυαλό μου...

Κανεις δεν εκανε τον ψυχολογο ουτε εγω τον εκανα... εγω κρινω καποιον με βαση αυτα που γραφει και κανει και φυσικα μπορουν και εμενα να με κρινουν η κριτικη χρειαζεται και την δεχομαι παντοτε...

Ο κυριος ομως τσατιζεται απο οτι φαινεται οταν του λες αντιθετη γνωμη... και για μενα αυτο δειχνει απωθημενα... μονος του καθεται και γραφει για W Και SMS και αλλα τετοια λες και ολες οι γκομενες γουσταρουν να πανε στο W  :2funny: :2funny: ή αμα πας για ενα ποτακι στο W θα παθεις κατι... εγω αυτα τα κομπλεξικα δεν τα καταλαβαινω. Δηλαδη δεν γουσταρεις το W και γουσταρεις να τρεχεις σε κατουρημενα δρομακια με πρεζακια να βαρανε ενεσεις απεξω μαζι με πακιστανους και αλλον υποκοσμο.... καλη η πλακα αλλα εκει κατω παει ολος ο υποκοσμος και περιθωρειοποιημενος κοσμος. Και εγω εχω παει και πηγαινω μια στο τοσο αλλα την αληθεια πρεπει να την γραψουμε.

Καθεται και κραζει τις γυναικες τωρα και ο δημητρακης αν ειναι δυνατον ...  :uglystupid:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εχει απαιτησεις και ο δημητρακης αν ειναι δυνατον  :2funny: :2funny: :2funny: τον ειχανε βγαλει στον λαζοπουλο και τον κοροιδευανε και γελαγε απο κατω ο κοσμος... καταλαβες Bmw power ποιον εχεις προτυπο? στην υπογραφη σου για να τον εχεις σημαινει οτι τον έχεις προτυπο

οποτε μην μου λες εμενα οτι εσυ δεν εκραξες ποτε γυναικες και δεν κοροιδεψες... τον δημητρακη εχεις προτυπο

OP
OP
J_K

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
εχει απαιτησεις και ο δημητρακης αν ειναι δυνατον  :2funny: :2funny: :2funny: τον ειχανε βγαλει στον λαζοπουλο και τον κοροιδευανε και γελαγε απο κατω ο κοσμος... καταλαβες Bmw power ποιον εχεις προτυπο? στην υπογραφη σου για να τον εχεις σημαινει οτι τον έχεις προτυπο
τυπε μην βαζεις στο στομα σου τον δημητρακη ειναι προτυπο για εμας τους μπουρδελιαριδες..

Επισκέπτης
Κανεις δεν εκανε τον ψυχολογο ουτε εγω τον εκανα... εγω κρινω καποιον με βαση αυτα που γραφει και κανει και φυσικα μπορουν και εμενα να με κρινουν η κριτικη χρειαζεται και την δεχομαι παντοτε...

Ο κυριος ομως τσατιζεται απο οτι φαινεται οταν του λες αντιθετη γνωμη... και για μενα αυτο δειχνει απωθημενα... μονος του καθεται και γραφει για W Και SMS και αλλα τετοια λες και ολες οι γκομενες γουσταρουν να πανε στο W  :2funny: :2funny: ή αμα πας για ενα ποτακι στο W θα παθεις κατι... εγω αυτα τα κομπλεξικα δεν τα καταλαβαινω. Δηλαδη δεν γουσταρεις το W και γουσταρεις να τρεχεις σε κατουρημενα δρομακια με πρεζακια να βαρανε ενεσεις απεξω μαζι με πακιστανους και αλλον υποκοσμο.... καλη η πλακα αλλα εκει κατω παει ολος ο υποκοσμος και περιθωρειοποιημενος κοσμος. Και εγω εχω παει και πηγαινω μια στο τοσο αλλα την αληθεια πρεπει να την γραψουμε.

Καθεται και κραζει τις γυναικες τωρα και ο δημητρακης αν ειναι δυνατον ...  :uglystupid:

ρε μαν, εδώ μπαίνει κανείς που έχει φάει γερή φόλα από γκόμενα και κράζει για να ξεδώσει
Άμα κάποιου η ζωή είναι όλη μέρα στα τηλέφωνα, στα fb, στα sms, στα ποτά, στις πισίνες, στις παραλίες, στα κλαμπ με μουνάκια και χαχαχι και χαχαχο και ανέκδοτα και βόλτες με κάμπριο, και φαγητό από τη μαμά της μίας και μετά από τη μαμά της άλλης και τι καλό παιδί που είναι ο Γιώργος, κλπ, κλπ

δε θα μπει εδώ μέσα ούτε1 λεπτό, ούτε θα διαβάσει τι γράφουνε, ούτε θα απαντήσει...

Εσύ σε ποια κατηγορία από τις 2 είσαι;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τυπε μην βαζεις στο στομα σου τον δημητρακη ειναι προτυπο για εμας τους μπουρδελιαριδες..

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

φιλε σορρυ που θα στο πω αλλα περα απο την πλακα πρεπει να εισαι πολυ καμμενο τυπακι για να χεις τον δημητρακη προτυπο.

OP
OP
J_K

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

φιλε σορρυ που θα στο πω αλλα περα απο την πλακα πρεπει να εισαι πολυ καμμενο τυπακι για να χεις τον δημητρακη προτυπο.
γιατι τυπε τι εχει ο δημητρακης μια χαρα ανθρωπος ειναι...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ειναι προτυπο για σενα ο δημητρακης.... τον ειχανε βγαλει στον λαζοπουλο και τον κοροιδευανε ναι ή οχι? απαντησε μου

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436

Τυπε οσο περιεργο και να σου φαινεται εσενα καποιοι τη γουσταρουμε αυτην την παρακμη  :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom